IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е не, за теб залагам по-скоро, че външните причини тежат доста повече от вътрешните
    Абе не подценявай и вътрешните. Да напишеш хиляди анонимни мнения, отчаяно търсещ признание от знайни и незнайни нищоправци в анонимен форум, не е лека работа. Между другото много служители го имат този комплекс - кредитното експертче или счетоводителче което иска да е Че Гевара или Уорън Бъфет. И аз самия го имам този проблем, ама свикнах с него и се научих да се радвам на малките неща. Ама дискусия да става.......... Иначе Мастъра не е лошо момче и определено в мненията му се наблюдават натрупани знания, опит, мисъл и последователност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Брейййй, как ме разгадахте... Да не сте се събрали тук само безработни психолози и психиатри?! А!?... Все с някакви балансиращи и безтегловни псевдоними...
      Е не, за теб залагам по-скоро, че външните причини тежат доста повече от вътрешните

Коментар

• Брейййй, как ме разгадахте... Да не сте се събрали тук само безработни психолози и психиатри?! А!?... Все с някакви балансиращи и безтегловни псевдоними...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          забележи, че фалиралите форекс играчи (депозит-калфата и АНАЛизаторчето пешко караиванов) са най-гръмогласни и най-постоянни в плюенето на БФБ от години
          Ами нормално. В психологията има едно нещо срутване на нарцистично его. Както човек си мисли че е много велик и изведнъж живота, или в случая пазара, почва да му раздава крушета докато го нокаутира. След това някой хора си стъпват отново на крака, а други не си научават урока и почват да да проповядват края на света. По-скоро биха приели, че всичко ще се срути, отколкото да приемат, че те самите просто не са толкова велики колкото вярват.

Коментар

• Втори ден на 26 ЦПТ! Реализиран е невиждания за нашите представи и разбирания оборот от 5.00 /пет/ !!! български лева! Само така ще изправим родната икономика на крака, с такива грандиозни постижения на титаничната българска чиновническа мисъл!!! За кой ли път служителите предлагат "най-разумните" цени на остатъчните държавни пакети и те вървят като топъл, ръчно омесен, домашно приготвен хляб!
            Дали и там не е нужна една метличка, която играе в последните дни?!?

Коментар

Как реши, че съм част от групата на фалиралите форекс играчи, полков?... Звездите ли ти говорят?
              Абе сериозно момче си (сори че се включвам у интелектуалната Ви дискусия) ама много мразим като почнете да се правите на мистериозни топ бизнесмени - От къде знаеш че не съ милионер? От къде знаеш че Бойко Борисов не ми е брат? Е вчера викам на една колежка на 50 години 130 кила стара мома, че се изнервила щото не прави секс и тя така ми отговаря - От къде знаеш че не правя секс?...

Много ставате смешни като почнете да се вживявате в разни роли за да прикриете истинските си самоличности на наемни работничета чакащи заплатката на 1во число. Аз съм убеден (не те питам) че въпросният депозит дето вече половин България го разбра е не повече от 10 бона или ако е повече си продал някой актив наследен от дядовци и баби.... Има и варианта на провинциалните асове дето си спестяват от заплатата на "дипозит, за да си купят апатамент в южнити райони.."...

Та за това, приятелски те съветвам (надявам се приемаш градивна критика)... абе няма какво да те посъветвам.... Не обичам да давам акъл.

Коментар

Да, да... треса се, само че от смях... Много сте заблудени ей. Тотално ви се губи голямата картина!
                И голямата картина явно е настъпването на края на света, но не и за банките Аз мисля че веднъж вече казвах, ако нещата в България се сгъбясат толкова зле, то най-зле представящата се инвестиция ще са депозитите А нещо силно ме съмнява депозитите ти да са в Швейцария, най-малкото там лихвите ама никак не са тлъсти.

Коментар

Как реши, че съм част от групата на фалиралите форекс играчи, полков?... Звездите ли ти говорят?
                  депозитче, от години съм забелязал, че като загубите кинти на форекса и идвате в темите за БФБ да освободите напрежението

депозитче, нищо не казваш за това което те попитах .................. все едно не си го видял

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Как сте, ъпърчета? Треперите ли?... Разпродавайте всичкото акциЙ и парите на депозит!
                  депозитче, ако днес си купиш на 35 кинта БТХ след два месеца ще вземеш 20% лихва

депозитче, според теб струва ли си човек да си продаде тези акции и да отиде да си направи депозит?
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    забележи, че фалиралите форекс играчи...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Мастъра го тресе съвсем заслужен страх от пазарите, само като му види човек ника и вече е ясно че е фалирал на форекс, а напоследък и среброто нещо върви срещу него изобщо лош избор след лош избор.
                      забележи, че фалиралите форекс играчи (депозит-калфата и АНАЛизаторчето пешко караиванов) са най-гръмогласни и най-постоянни в плюенето на БФБ от години

Коментар

Мастъра го тресе съвсем заслужен страх от пазарите...
                        Да, да... треса се, само че от смях... Много сте заблудени ей. Тотално ви се губи голямата картина!

Коментар

Как сте, ъпърчета? Треперите ли?... Разпродавайте всичкото акциЙ и парите на депозит!
                          депозитче, ако днес си купиш на 35 кинта БТХ след два месеца ще вземеш 20% лихва

депозитче, според теб струва ли си човек да си продаде тези акции и да отиде да си направи депозит?

Коментар

• Късно е за продаване Мастере - може би преди 3 г както ти направи е било удачно ( ако си го направил ) .Сега е време да се купува . Голям страх те гони Мастере - сигурно много си я блъскал тая глава в стената ( образно казано ).
                            А иначе треперим - дали е предстартова треска или е страх скоро ще разберем .

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
                              Подло манипулаторче си ти. Няма начин да не ти плаща някой банка за да манипулираш хората по форуми. Иначе за чий ще го правиш това постоянно лъгане, изопачаване и всяване на неоправдан страх. Ние редовните си те знаем що за стока си, но има новобранки дето четат и се връзват.
                              Това че на теб не ти стиска и държиш паричките в кеш не е пример за подражание. Ако всички бяха като теб нямаше да има икономика, прогрес. Страхливците като теб само хранят успеха на смелите
                              Мастъра го тресе съвсем заслужен страх от пазарите, само като му види човек ника и вече е ясно че е фалирал на форекс, а напоследък и среброто нещо върви срещу него изобщо лош избор след лош избор.

Коментар

Подло манипулаторче си ти. Няма начин да не ти плаща някой банка за да манипулираш хората по форуми. Иначе за чий ще го правиш това постоянно лъгане, изопачаване и всяване на неоправдан страх. Ние редовните си те знаем що за стока си, но има новобранки дето четат и се връзват.
                                Това че на теб не ти стиска и държиш паричките в кеш не е пример за подражание. Ако всички бяха като теб нямаше да има икономика, прогрес. Страхливците като теб само хранят успеха на смелите

Коментар

Working...
                                X