Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБрейййй, как ме разгадахте... Да не сте се събрали тук само безработни психолози и психиатри?! А!?... Все с някакви балансиращи и безтегловни псевдоними...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениезабележи, че фалиралите форекс играчи (депозит-калфата и АНАЛизаторчето пешко караиванов) са най-гръмогласни и най-постоянни в плюенето на БФБ от години
Коментар
-
Втори ден на 26 ЦПТ! Реализиран е невиждания за нашите представи и разбирания оборот от 5.00 /пет/ !!! български лева! Само така ще изправим родната икономика на крака, с такива грандиозни постижения на титаничната българска чиновническа мисъл!!! За кой ли път служителите предлагат "най-разумните" цени на остатъчните държавни пакети и те вървят като топъл, ръчно омесен, домашно приготвен хляб!
Дали и там не е нужна една метличка, която играе в последните дни?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак реши, че съм част от групата на фалиралите форекс играчи, полков?... Звездите ли ти говорят?
Много ставате смешни като почнете да се вживявате в разни роли за да прикриете истинските си самоличности на наемни работничета чакащи заплатката на 1во число. Аз съм убеден (не те питам) че въпросният депозит дето вече половин България го разбра е не повече от 10 бона или ако е повече си продал някой актив наследен от дядовци и баби.... Има и варианта на провинциалните асове дето си спестяват от заплатата на "дипозит, за да си купят апатамент в южнити райони.."...
Та за това, приятелски те съветвам (надявам се приемаш градивна критика)... абе няма какво да те посъветвам.... Не обичам да давам акъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа, да... треса се, само че от смях... Много сте заблудени ей. Тотално ви се губи голямата картина!Аз мисля че веднъж вече казвах, ако нещата в България се сгъбясат толкова зле, то най-зле представящата се инвестиция ще са депозитите
А нещо силно ме съмнява депозитите ти да са в Швейцария, най-малкото там лихвите ама никак не са тлъсти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак реши, че съм част от групата на фалиралите форекс играчи, полков?... Звездите ли ти говорят?
депозитче, нищо не казваш за това което те попитах .................. все едно не си го видял
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак сте, ъпърчета? Треперите ли?... Разпродавайте всичкото акциЙ и парите на депозит!
депозитче, според теб струва ли си човек да си продаде тези акции и да отиде да си направи депозит?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениезабележи, че фалиралите форекс играчи...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМастъра го тресе съвсем заслужен страх от пазарите, само като му види човек ника и вече е ясно че е фалирал на форекс, а напоследък и среброто нещо върви срещу него изобщо лош избор след лош избор.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМастъра го тресе съвсем заслужен страх от пазарите...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак сте, ъпърчета? Треперите ли?... Разпродавайте всичкото акциЙ и парите на депозит!
депозитче, според теб струва ли си човек да си продаде тези акции и да отиде да си направи депозит?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Късно е за продаване Мастере - може би преди 3 г както ти направи е било удачно ( ако си го направил ) .Сега е време да се купува . Голям страх те гони Мастере - сигурно много си я блъскал тая глава в стената ( образно казано ).
А иначе треперим - дали е предстартова треска или е страх скоро ще разберем .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнениеПодло манипулаторче си ти. Няма начин да не ти плаща някой банка за да манипулираш хората по форуми. Иначе за чий ще го правиш това постоянно лъгане, изопачаване и всяване на неоправдан страх. Ние редовните си те знаем що за стока си, но има новобранки дето четат и се връзват.
Това че на теб не ти стиска и държиш паричките в кеш не е пример за подражание. Ако всички бяха като теб нямаше да има икономика, прогрес. Страхливците като теб само хранят успеха на смелите
Коментар
-
Това че на теб не ти стиска и държиш паричките в кеш не е пример за подражание. Ако всички бяха като теб нямаше да има икономика, прогрес. Страхливците като теб само хранят успеха на смелите
Коментар
Коментар