Първоначално изпратено от radoslav88
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНа вниманието на 2012!
При сключване на бас, облог и така нататък, парите (или друг залог), се залагат предварително на масата (примерно) или в неутрален човек и след събитието печелившият ги взема.
По този начин, ние не четем кой какво има да ти дава , понеже ти и дружките ти не сте си направили труда да гарантирате изпълнението на басовете си!
Не че неспазването не се е превърнало в национален спорт, ама накъртваш до безподобие с това натякване кой, какво , как и колко ти дължи!
Благодаря предварително че няма да ми отговориш в опит да ме въвлечеш в пореден спор на ниво детска градина!
Ама моля ти се ..... национален спорт е не победата а да се хвалиш за спечелени измислени или неизтекли условията басове за да си начешеш егото поради живот пълен с неудачи....правилото на някой индивиди ,че една лъжа повторена сто пъти става истина....
Погледни в темата басове какви ги е сътворил Полки и какви" басове" има "спечелени"...А особено условията ...
Мунчо от "Под Игото " по аргументирано ще се доказва....
Коментар
-
На вниманието на 2012!
При сключване на бас, облог и така нататък, парите (или друг залог), се залагат предварително на масата (примерно) или в неутрален човек и след събитието печелившият ги взема.
По този начин, ние не четем кой какво има да ти дава , понеже ти и дружките ти не сте си направили труда да гарантирате изпълнението на басовете си!
Не че неспазването не се е превърнало в национален спорт, ама накъртваш до безподобие с това натякване кой, какво , как и колко ти дължи!
Благодаря предварително че няма да ми отговориш в опит да ме въвлечеш в пореден спор на ниво детска градина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИзвинявайте,
това на БенчМарк АДСИЦ-а ли е?
Точно от теб такъв въпрос не е баш професионален!
Коментар
-
Извинявайте,
това на БенчМарк АДСИЦ-а ли е?
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗУПФ Алианц България е закупил още акции от Фонд Имоти АДСИЦ
...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеBertram цитира поговорка,която не е съвместима с българския пазар.Развоят би трябвало да е по-друг.
БФБ почива днес и утретова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eskimosa Разгледай мнениеНа там отиват нещата.... За съжаление аз бях заложил на обратното но....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениещом питаш културно ще ти кажа "Sell in May and go away"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eskimosa Разгледай мнениеДнес става страшно. Не мога да ръзбера на какво се дължи. Дългова криза, ама колко да е дългова?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗУПФ Алианц България е закупил още акции от Фонд Имоти АДСИЦ
Последна редакция: 19.05.2011, 17:33
Публикуване: 19.05.2011, 17:32
Автор: Money.bg
ЗУПФ Алианц България е увеличил участието си в капитала на Фонд Имоти АДСИЦ и вече притежава 1 411 185 бр. акции, съставляващи 6.03% от капитала на имотното дружество, съобщиха от там.
Все по-интересна става играта тук!И все по-уверен съм, че Асан ще яде баница!
Хубав уикенд на акционерите!
Коментар
-
ЗУПФ Алианц България е закупил още акции от Фонд Имоти АДСИЦ
Последна редакция: 19.05.2011, 17:33
Публикуване: 19.05.2011, 17:32
Автор: Money.bg
ЗУПФ Алианц България е увеличил участието си в капитала на Фонд Имоти АДСИЦ и вече притежава 1 411 185 бр. акции, съставляващи 6.03% от капитала на имотното дружество, съобщиха от там.
Коментар
Коментар