IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от radoslav88 Разгледай мнение
    дайте предположения кое ще върви нагоре и кое надолу?
    Флагмана докато не отлепи...

Коментар

• очакванията ви за утре

дайте предположения кое ще върви нагоре и кое надолу?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        На вниманието на 2012!
        При сключване на бас, облог и така нататък, парите (или друг залог), се залагат предварително на масата (примерно) или в неутрален човек и след събитието печелившият ги взема.
        По този начин, ние не четем кой какво има да ти дава , понеже ти и дружките ти не сте си направили труда да гарантирате изпълнението на басовете си!
        Не че неспазването не се е превърнало в национален спорт, ама накъртваш до безподобие с това натякване кой, какво , как и колко ти дължи!
        Благодаря предварително че няма да ми отговориш в опит да ме въвлечеш в пореден спор на ниво детска градина!

Ама моля ти се ..... национален спорт е не победата а да се хвалиш за спечелени измислени или неизтекли условията басове за да си начешеш егото поради живот пълен с неудачи....правилото на някой индивиди ,че една лъжа повторена сто пъти става истина....
        Погледни в темата басове какви ги е сътворил Полки и какви" басове" има "спечелени"... А особено условията ...
        Мунчо от "Под Игото " по аргументирано ще се доказва....

Коментар

• На вниманието на 2012!
          При сключване на бас, облог и така нататък, парите (или друг залог), се залагат предварително на масата (примерно) или в неутрален човек и след събитието печелившият ги взема.
          По този начин, ние не четем кой какво има да ти дава , понеже ти и дружките ти не сте си направили труда да гарантирате изпълнението на басовете си!
          Не че неспазването не се е превърнало в национален спорт, ама накъртваш до безподобие с това натякване кой, какво , как и колко ти дължи!
          Благодаря предварително че няма да ми отговориш в опит да ме въвлечеш в пореден спор на ниво детска градина!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Извинявайте,
            това на БенчМарк АДСИЦ-а ли е?
            Вече е мой, но не преговарям...

Точно от теб такъв въпрос не е баш професионален!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Извинявайте,
              да

Коментар

• Извинявайте,

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                ЗУПФ Алианц България е закупил още акции от Фонд Имоти АДСИЦ

...
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Бертрам цитира това, което пише в Money.cnn.com. Там ми е направило впечатление, че обичайно са прави. За съжаление текстът там няма нищо общо с оптимизма за която и да било борса. Уви...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    Bertram цитира поговорка,която не е съвместима с българския пазар.Развоят би трябвало да е по-друг.
                    визирам външните пазари...

БФБ почива днес и утре
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Eskimosa Разгледай мнение
                      На там отиват нещата.... За съжаление аз бях заложил на обратното но....
                      Bertram цитира поговорка,която не е съвместима с българския пазар.Развоят би трябвало да е по-друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        щом питаш културно ще ти кажа "Sell in May and go away"
                        На там отиват нещата.... За съжаление аз бях заложил на обратното но....

Коментар

• Първоначално изпратено от Eskimosa Разгледай мнение
                          Днес става страшно. Не мога да ръзбера на какво се дължи. Дългова криза, ама колко да е дългова?
                          щом питаш културно ще ти кажа "Sell in May and go away"
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Днес става страшно. Не мога да ръзбера на какво се дължи. Дългова криза, ама колко да е дългова?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ЗУПФ Алианц България е закупил още акции от Фонд Имоти АДСИЦ

Последна редакция: 19.05.2011, 17:33

Публикуване: 19.05.2011, 17:32

Автор: Money.bg

ЗУПФ Алианц България е увеличил участието си в капитала на Фонд Имоти АДСИЦ и вече притежава 1 411 185 бр. акции, съставляващи 6.03% от капитала на имотното дружество, съобщиха от там.
                              Не случайно се говори за "враждебно поглъщане"!

Все по-интересна става играта тук! И все по-уверен съм, че Асан ще яде баница!

Хубав уикенд на акционерите!

Коментар

• ЗУПФ Алианц България е закупил още акции от Фонд Имоти АДСИЦ

Последна редакция: 19.05.2011, 17:33

Публикуване: 19.05.2011, 17:32

Автор: Money.bg

ЗУПФ Алианц България е увеличил участието си в капитала на Фонд Имоти АДСИЦ и вече притежава 1 411 185 бр. акции, съставляващи 6.03% от капитала на имотното дружество, съобщиха от там.

Коментар

Working...
                                X