IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    След като днес премиерът - МУТРА даде сигнал, че е възможно (рзбирай ще има) да има предсрочни избори на есен 3 в 1 , то и на инвеститорите-донори на БФБ им се очертава тази опция 3 в 1 където те са 1-то, а останалите 3 ще дойдат доста болезнено. Така, че БЕГОНИЯ сега, за да няма на есен що така, като през 2008г. !
    ХАХАХ
    Поне напиши,че не е препоръка,иначе пак ще олекнеш за пореден път,Глупи.
    Ама може ли от такъв трол,като теб да се очаква нещо добро,няма как.
    И на всичкото отгоре си трол от няколко години,тази ти психика е напълно нормална за болен мозък като твоя.
    Пиши си глупостите,но нито избори ще има нито спад в индексите,нищо че при новина за стабилен кредитен рейтинг имаме спад при всички индекси.

Я СПОДЕЛИ СЕГА КОГА ЩЕ ФАЛИРВА ПИБ,ЦКБ,МОНБАТ,ФОНД ИМОТИ АСЦИД.
    Може ли такива типажи да са сред или изобщо в финансовата сфера,ужас.
    Ти си част от причините,глупи. .|.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Виж, това е интересно.... ББ лично с бухалката ли дойде? Защо не споделиш случая? Не се майтапя, ако наистина има такъв случай, сума ти медии и партийни централи ще те позлатят за тази информация баш преди избори. Съвсем сериозно те приканвам да разкриеш случая. Всички знаем, че ББ е имал съмнителни познанства и съдружия, но никога досега не е бил директно обвиняван в престъпление. Аз лично ще се изкефя ако твоят случай се раздуха.
      Значи отиваш на Фритьоф Нансен и завиваш по Раковска. Първата пряка в дясно (посока канала) е Гечкенли. Тръгвайки в посока канала от дясно ти се пада е кооперацията в която е офиса - на партера след входа надолу е. Ще го познаеш по решетките на прозорците 8 на брой са
      Надявам се добре да съм обяснил. Все още офисът е на ИПОН и е бъкан с камери и монитори, но незнам какво и кого наблюдават сега.

Коментар

• Значи така,ББ те е изнудвал чрез своите фирми.
        АХХАХ ами ти стоял ли си на газа,че да не те закачат.Глупи.
        Ами ББ е мутра,ама тая точно мутра ще ви оправи такива болни мозъци,като теб.

В деня в които имаме по добър кредитен рейтинг,ти излизаш и бълваш простотия след простотия.Може ли Петъре,можеш ли да си го позволиш,ами ако сега някои дойде и започне да те рекетира,дали няма да има за какво.Глупи.

Просто си прекалено глупав,за да говориш за политически риск и така да се опитваш да обясниш стотинковите акции с положителни годишни отчети.Ха Петъре та ти се доказа за пореден път,глупи.

Коментар

................ но ББ лично и персонално през '96г ме рекетираше със настоящият депутат от ГЕРБ Пламен Тачев от Червен Бряг.................
          Виж, това е интересно.... ББ лично с бухалката ли дойде? Защо не споделиш случая? Не се майтапя, ако наистина има такъв случай, сума ти медии и партийни централи ще те позлатят за тази информация баш преди избори. Съвсем сериозно те приканвам да разкриеш случая. Всички знаем, че ББ е имал съмнителни познанства и съдружия, но никога досега не е бил директно обвиняван в престъпление. Аз лично ще се изкефя ако твоят случай се раздуха.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Пешка, днес има ли го твоето предаване по кабелната?

Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            ЯсТрЕбОвСкИ - ако ти си левият ташак на ББ, аз не съм такъв на никой. И мен Костов, Станишев или Дедко не са ме рекетирали, но ББ лично и персонално през '96г ме рекетираше със настоящият депутат от ГЕРБ Пламен Тачев от Червен Бряг. Така, че пиле шарено проскубано и празноглаво, ДЕМОКРАЦИЯТА аз не я разбирам като правителство и парламент от Мутри и бивши членове на БКП (ББ, Цецка и компания). Аре отлитай, че ми писна от безмозъчните ти словоблудства.

Коментар

• Мен ме притесни статията за безработицата. 12% си е сериозна цифра и това без на практика да са направени основните съкращения на персонал издържан от бюджета. А това неминуемо предстои - населението изчезва (вчера четох статистиката за раждаемостта и смъртността през 2010 - направо е апокалипсис, а ако извадиш циганите, ни остават 20 години като нация), администрацията се увеличва - това не може без край. Като добавим и разните социални програми дето не се водт безработни но на практика и те не генерират БВП. Картинката съвсем не бляскава.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                Премиерът бил МУТРА ЛИ БЕ.
                АМИ КОСТОВ,тогава е Дон Корлеоне,да не говорим за хазартния Цар или за Агента на Русия Станишев.
                Петъре в долния си пост говоря за такива като теб,нито инвестираш в акции,нито си реалист,нито спекулант,а иначе си политическа пионка на на някои пионка на Костов и имаш морала да се наричаш журналист,с лесо-техническо образование.Това в възможно само тук в България.

Петъре единствения политически риск е Бсп ДА Е НА ВЛАСТ,това не го ли разбра за толкова години политически глупости които говориш.
                ЯсТрЕбОвСкИ - ако ти си левият ташак на ББ, аз не съм такъв на никой. И мен Костов, Станишев или Дедко не са ме рекетирали, но ББ лично и персонално през '96г ме рекетираше със настоящият депутат от ГЕРБ Пламен Тачев от Червен Бряг. Така, че пиле шарено проскубано и празноглаво, ДЕМОКРАЦИЯТА аз не я разбирам като правителство и парламент от Мутри и бивши членове на БКП (ББ, Цецка и компания). Аре отлитай, че ми писна от безмозъчните ти словоблудства.

Коментар

Ехе.....айде сега. Колко бяха ХДП през 2009г - колко са сега, колко беше Бенчмарк Фонд имоти през 2009г - колко струва сега Фонд Имоти АДСИЦ ? Да продължавам ли да изброявам???
                  Ей малоумно същество да взимаш да се скриваш.
                  Колко беше ПИБ 2009г. заради глупостите ти които говориш,и кога щеше да фалира,а глупи.
                  Сега на 100% ли е от тогава на 100% е.
                  А ти си напълно деградирал и пак говориш глупости.Глупи.
                  Просто вече наистина олекна,ама нищо ти си толкова зле,че даже и да ти е каже и говори.Пак си знаеш твоето,фалити и апокалипсис,защо,защото политическите ти трупове,които на всичкото отгоре са ти покровители не са във властта,но и няма да бъдат,пак си лошо заблуден.хаха

И Глупи е деня в които световна кредитна агенция ти вдига кредитния рейтинг на стабилен,ти излизаш да говориш,така ли бе.
                  Ей глупак болен,някои да не ти плаща.Или просто толкова ти е елементарно мисленето.
                  А това мислене печелиш на форекс,хаха може ама на форкекс..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Пешка 2+2.....не можеш да събереш.......2008г., избягаха всички чужденци, сега кой да бяга и в без това никаквия ни пазар....
                    Каквото и да става, фундамента няма никакво значение на "пазара" в кавички де...
                    Ехе.....айде сега. Колко бяха ХДП през 2009г - колко са сега, колко беше Бенчмарк Фонд имоти през 2009г - колко струва сега Фонд Имоти АДСИЦ ? Да продължавам ли да изброявам???

Коментар

След като днес премиерът - МУТРА даде сигнал, че е възможно (рзбирай ще има) да има предсрочни избори на есен 3 в 1 , то и на инвеститорите-донори на БФБ им се очертава тази опция 3 в 1 където те са 1-то, а останалите 3 ще дойдат доста болезнено. Така, че БЕГОНИЯ сега, за да няма на есен що така, като през 2008г. !
                      Премиерът бил МУТРА ЛИ БЕ.
                      АМИ КОСТОВ,тогава е Дон Корлеоне,да не говорим за хазартния Цар или за Агента на Русия Станишев.
                      Петъре в долния си пост говоря за такива като теб,нито инвестираш в акции,нито си реалист,нито спекулант,а иначе си политическа пионка на на някои пионка на Костов и имаш морала да се наричаш журналист,с лесо-техническо образование.Това в възможно само тук в България.

Петъре единствения политически риск е Бсп ДА Е НА ВЛАСТ,това не го ли разбра за толкова години политически глупости които говориш.

Коментар

Пешка 2+2.....не можеш да събереш.......2008г., избягаха всички чужденци, сега кой да бяга и в без това никаквия ни пазар....
                        Каквото и да става, фундамента няма никакво значение на "пазара" в кавички де...

Коментар

• След като днес премиерът - МУТРА даде сигнал, че е възможно (рзбирай ще има) да има предсрочни избори на есен 3 в 1 , то и на инвеститорите-донори на БФБ им се очертава тази опция 3 в 1 където те са 1-то, а останалите 3 ще дойдат доста болезнено. Така, че БЕГОНИЯ сега, за да няма на есен що така, като през 2008г. !

Коментар

• Да Фори,явно кредитните рискове,не се броят и то особено тук на бфб.
                            Много интересно как чуждите пак ще дойдат и ще ви изкупят "пени сток" хартиите и пак ще ви ги продават скъпо,пример БУЛБАНК,Алианц.

То такава пародия,а иначе капиталов пазар.
                            Ами поне и подкрепяйте позициите,малоумна работа.Нито ДФ,ИД И Банките не ги интересува какво става на борсата,а са основни участници.
                            хаха
                            И поради горните причини някои като тия долу върлуват и чак се взимат на сериозно.Което допълва абсолютната пародия БФБ.

ИНВЕСТОРЕ може ли,оня ден да пускате статия за стакмистики в НСИ пълна с доста големи глупости,а днес пускате тази статия:http://www.investor.bg/news/article/117330/332.html,
                            която също има неточности.
                            Какви сте вие или за какви се мислите.Нямате нито желание за стандарти в корпоративаната култура,нито някога ще се измъкнете от статуса жълт вестник.
                            Всъщност сте вече пределно ясни,не искате скокове и растеж на капиталовия ни пазар,защото вече те леко болнави от случващото се през последните 3 год.Проблема ви е главите.Това е.
                            А и може би имате интерес от цените на акциите си,за да се държите така.

Уникални.
                            Last edited by SoKoLoV; 25.05.2011, 13:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Да купуваш през май,когато ще има и юни,при пълно пренебрежение към Halloween indicator???Е,куражлия си,две думи по въпроса няма.Пък аз си мислех,че само Oli е способен на такива изпълнения.
                              Генерале, може да "пълни" от неликвидните "буклуци". Освен това разглеждай го, като на индикатор, сиреч, юни наближава
                              Има ли, нещо ново около съдбовния ген. Али ? Опрята ли вече крачолите ??
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Да купуваш през май,когато ще има и юни ...
                                Ех, като се сетя за май 2010 г.
                                Attached Files
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X