If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Елхим – Искра натрупа 1.09 милиона печалба до април
Последна редакция: 26.05.2011, 08:44
Публикуване: 26.05.2011, 08:39
Автор: Money.bg
Елхим - Искра АД обяви приходи от продажби за месец април 2011 година в размер на 3 488 хил. лв. и с натрупване от началото на годината - в размер на 12 751 хил. лв.
Неокончателната брутна печалба на дружеството за април е 258 хил. лв. и с натрупване от началото на годината 1 091 хил. лв.
Прогнозата за приходите от продажби за месец май 2011 год. е в размер на 3 000 хил. лв., а с натрупване от началото на годината - в размер на 15 751 хил. лв.
От началото на годината акциите на Елхим Искра АД се движат с 16.07% ръст в средната си цена. Последните сделки с тях са от 20 май на 3.005 лв. за бр.
Добре бе брато, не искам изобщо да се заяждам с теб, ама кажи ти как оценяваш ситуацията? Щото да си го кажем, според мен ситуацията в страната е отвратителна, и то точно политическата. Аз го казвам като безпристрастен човек, по принцип съм слабо политизиран. Но обективно погледнато, според мен ГЕРБ загуби популярността си. Забележи, аз не се радвам на това, понеже съзнавам проблемите, които възникват. От всички, които познавам, имаше доста фенове на ГЕРБ, в последно време вече една добра дума не чувам. Социолозите отчитат същото. Лошото е, че и другите партии също са бита карта с ужасно ниска популярност. И после изцепките около АТАКА последно време. В такава ситуацията сме, че ако земе че мине един вот в парламента? И после 10-20% активност. Да не стане накрая Доган "мажоритар" на БГ? Ето за тази несигурност говоря, в момента всичко е възможно, не знаеш какво да очакваш. Не е препоръка.
Коментар