Първоначално изпратено от cloud
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеза да има продажби трябва да има купувачи и продавачи и пари на БФБ де факто никога не влизат - борсата е място където се срещат продавачите и купувачите
Истината е е хартията е много. Много повече от 2005. А парите са доста по-малко сега като гледам. Имаше надежди в ДФ, вече такива няма.
Българинът трудно се лъже за втори път. Не знам как ще стане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнениеОтдавна се знае, че на БФБ да си акционер е безсмислено и губещо начинание. За 10 г. никой нищо не направи за опровергае това. Най-много за това което е сега БФБ добренесоха ДФ и ПФ. Благодарение на тях както и някои Можовци, БФБ от мръсна дума, става на още по мръсна и още по безсмислено става стоенето на БФБ. Стоене, защото както се вижда - пари на БФБ не влизат - а времето си тече - димек продажби винаги ще има!!
Коментар
-
Отдавна се знае, че на БФБ да си акционер е безсмислено и губещо начинание. За 10 г. никой нищо не направи за опровергае това. Най-много за това което е сега БФБ добренесоха ДФ и ПФ. Благодарение на тях както и някои Можовци, БФБ от мръсна дума, става на още по мръсна и още по безсмислено става стоенето на БФБ. Стоене, защото както се вижда - пари на БФБ не влизат - а времето си тече - димек продажби винаги ще има!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа оставим долното на страна, иска ми се да питам нещо ИМпето:
Импе, мажеш ли ските ? Каква вакса ползваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля - това, че дори в сезонът на сосните дивиденти, борсата срива, е явен знак, че ни управлява едо гибелно и зловредно правителство.
Ако бяхме народ, а не мърша, щяхме да сторим революция, да го свалим, да одерем живи Боко Кратуната, Цецо Мамуната и Мони Бабешки цъкли, както и Тотю Клошаринът.
Не че съм против спадът чисто технически - он дава възможност да се пазарува на крайно примамливи нива, но става дума за цялостното състояние, до което тия изроди и крадци доведоха Отечеството ни.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧакай, чакай. Дори и при най-страшният спад, тая акция най-малко падна - никой луд няма да шитне за 2 кинта акция, дето му носи по кинт дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКак мислите ако евентуално Гърция обяви мораториум на плащането на дълговете си, какво ще бъде отражението на БФБ и другите борси в региона?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля - това, че дори в сезонът на сосните дивиденти, борсата срива, е явен знак, че ни управлява едо гибелно и зловредно правителство.
Ако бяхме народ, а не мърша, щяхме да сторим революция, да го свалим, да одерем живи Боко Кратуната, Цецо Мамуната и Мони Бабешки цъкли, както и Тотю Клошаринът.
Не че съм против спадът чисто технически - он дава възможност да се пазарува на крайно примамливи нива, но става дума за цялостното състояние, до което тия изроди и крадци доведоха Отечеството ни.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВярно че не е в индекса, ама да чакам ли тогава софкома между 1 и 2 лв????Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз мисля - това, че дори в сезонът на сосните дивиденти, борсата срива, е явен знак, че ни управлява едо гибелно и зловредно правителство.
Не че съм против спадът чисто технически - он дава възможност да се пазарува на крайно примамливи нива, но става дума за цялостното състояние, до което тия изроди и крадци доведоха Отечеството ни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар