IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение
    Естествено някъде по надолнището ще се срешнат - как е примера с ЗХБГ среща доста под номинала (дружеството работи на печалба все пак).......на това ако му викате срещане на продавач с купувач.

Истината е е хартията е много. Много повече от 2005. А парите са доста по-малко сега като гледам. Имаше надежди в ДФ, вече такива няма.

Българинът трудно се лъже за втори път. Не знам как ще стане?
    надеждата умира последна, но ти си седи в облаците и не се притеснявай за нас на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      за да има продажби трябва да има купувачи и продавачи и пари на БФБ де факто никога не влизат - борсата е място където се срещат продавачите и купувачите
      Естествено някъде по надолнището ще се срешнат - как е примера с ЗХБГ среща доста под номинала (дружеството работи на печалба все пак).......на това ако му викате срещане на продавач с купувач.

Истината е е хартията е много. Много повече от 2005. А парите са доста по-малко сега като гледам. Имаше надежди в ДФ, вече такива няма.

Българинът трудно се лъже за втори път. Не знам как ще стане?

Коментар

• Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение
        Отдавна се знае, че на БФБ да си акционер е безсмислено и губещо начинание. За 10 г. никой нищо не направи за опровергае това. Най-много за това което е сега БФБ добренесоха ДФ и ПФ. Благодарение на тях както и някои Можовци, БФБ от мръсна дума, става на още по мръсна и още по безсмислено става стоенето на БФБ. Стоене, защото както се вижда - пари на БФБ не влизат - а времето си тече - димек продажби винаги ще има!!
        за да има продажби трябва да има купувачи и продавачи и пари на БФБ де факто никога не влизат - борсата е място където се срещат продавачите и купувачите

Коментар

• Отдавна се знае, че на БФБ да си акционер е безсмислено и губещо начинание. За 10 г. никой нищо не направи за опровергае това. Най-много за това което е сега БФБ добренесоха ДФ и ПФ. Благодарение на тях както и някои Можовци, БФБ от мръсна дума, става на още по мръсна и още по безсмислено става стоенето на БФБ. Стоене, защото както се вижда - пари на БФБ не влизат - а времето си тече - димек продажби винаги ще има!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            Меча мас
            10-тонна бяла мечка бавно умира.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Да оставим долното на страна, иска ми се да питам нещо ИМпето:
              Импе, мажеш ли ските ? Каква вакса ползваш
              Меча мас

Коментар

• Да оставим долното на страна, иска ми се да питам нещо ИМпето:
                Импе, мажеш ли ските ? Каква вакса ползваш
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Аз мисля - това, че дори в сезонът на сосните дивиденти, борсата срива, е явен знак, че ни управлява едо гибелно и зловредно правителство.

Ако бяхме народ, а не мърша, щяхме да сторим революция, да го свалим, да одерем живи Боко Кратуната, Цецо Мамуната и Мони Бабешки цъкли, както и Тотю Клошаринът.

Не че съм против спадът чисто технически - он дава възможност да се пазарува на крайно примамливи нива, но става дума за цялостното състояние, до което тия изроди и крадци доведоха Отечеството ни.
                  я пак. Богаташите не знаят какво да си направят кинтите. За една година са набутали в банките 2 млрд кинта ... Цецо кратуната или Тотьо клошарина са за бой в тоя случай ? Много елементарнически разсъждаваш императоре. Сякаш оня ненормалник Волен, на който си готов да прислугваш ще нио направи богати... Пак се замисли. Това е див капитализъм, малко са тези които ги е еня за теб и ближния . Освен мен разбира се, която си правя труда да ти го обяснявам.
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Чакай, чакай. Дори и при най-страшният спад, тая акция най-малко падна - никой луд няма да шитне за 2 кинта акция, дето му носи по кинт дивидент.
                    Е остави ме да помечтая де, нали тук корифеите говорят за Софикс 70

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Как мислите ако евентуално Гърция обяви мораториум на плащането на дълговете си, какво ще бъде отражението на БФБ и другите борси в региона?
                      нали виждаш, че гърците ни качиха софикса в началото на годината и те ни потопяват в момента

Коментар

• Как мислите ако евентуално Гърция обяви мораториум на плащането на дълговете си, какво ще бъде отражението на БФБ и другите борси в региона?

Коментар

Аз мисля - това, че дори в сезонът на сосните дивиденти, борсата срива, е явен знак, че ни управлява едо гибелно и зловредно правителство.

Ако бяхме народ, а не мърша, щяхме да сторим революция, да го свалим, да одерем живи Боко Кратуната, Цецо Мамуната и Мони Бабешки цъкли, както и Тотю Клошаринът.

Не че съм против спадът чисто технически - он дава възможност да се пазарува на крайно примамливи нива, но става дума за цялостното състояние, до което тия изроди и крадци доведоха Отечеството ни.
                          А при кой бяхме на СОФИКС 260.......не се излагай, около нас маляките ни потопиха, тука злато и петрол да копат нашите фирми, все тая........пак политизиране и то в каква посока, боже и ти май си отдавна изперкал....

Коментар

императоров , няма алтернатива това правителство ................. или ти би предложил за атака да гласуваме

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Вярно че не е в индекса, ама да чакам ли тогава софкома между 1 и 2 лв????
                              Чакай, чакай. Дори и при най-страшният спад, тая акция най-малко падна - никой луд няма да шитне за 2 кинта акция, дето му носи по кинт дивидент.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз мисля - това, че дори в сезонът на сосните дивиденти, борсата срива, е явен знак, че ни управлява едо гибелно и зловредно правителство.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X