Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеК'о ста'а ? Кървава чИрвенина на БФБ ?
Къде е оптимизма ? Къде са лозунгите - "За Бога братя - купувайте"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеТехнически погледнато - зоната 400-406 пункта при SOFIX е първа отбранителна линия. След нея идват важните 340-350 точки, а най-силен съпорт може да се очаква около 260 пункта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение....
Къде е съпорта в момента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНе ни ли стига падането от петък, че и днес надолу сме се засилили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа се надяваме че няма да го сборят, че трябва да сменят схемата иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко се прицелят по надалеч борсовите ''играчи" ще трябва да се борят единствено със страха си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕдинствената негативна переспектива в тази тема е за спекулантите на БФБ. Когато се изявяват като скалпери (с тайминг по малко от година) те стават лесна плячка на мажоритарите, посредниците и инсайдерите. Понякога и на чичко АлънАко се прицелят по надалеч борсовите ''играчи" ще трябва да се борят единствено със страха си...
Значи СКАЛПИРАНЕ се прави с ТАЙМИНГ ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА ????????
Ами успех в " Не Скалпирането" на БФБ
Коментар
-
много е тежко да си мисирка, да имаш проблеми с психиката и една новина като при БАКБ да те изкара от равновесие и да се изложиш като кифла
Първоначално изпратено от Монти Днес в 10:40 Разгледай мнениеПостът е от декември 2008....
Три години програмистите не можаха да се справят с форумният терорист и финансов измамник Полки ,1912 ,2012 ,Джак Даниелс...За сметка на това качествените форумци намаляха налоловина и желанията на някой да изложи нещо качествено също!
Всеки ден ще поствам новият ник и писанията му докато бамнете ,него или мен.Първоначално изпратено от meche_cveti93 Днес в 11:17 Разгледай мнениеП.П. След Сбогом!
Едно 17 г. момиче ти пазва че си мръстник а ти като педал се смееш и глезотиш?
Понеже докато е в командировка баща ми аз правя сделките в момента няма акции на Българо американска банка!Първоначално изпратено от Монти Днес в 12:27 Разгледай мнениеПодценяваш спекулантите особенно футболните.
Те последни влизат и първи напускат кораба защото са най ясно със слабостта на отбора си. Да му мислят инвеститорите особенно дългосрочните в други позиции. Най големи печалби има когато заложиш срещу своя отбор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене само ще ги разсърди, но и много ще изперкат.......... вече взе първата жертва ...... цитат от темата ЦКБ
Едно 17 г. момиче ти пазва че си мръстник а ти като педал се смееш и глезотиш?
Понеже докато е в командировка баща ми аз правя сделките в момента няма акции на Българо американска банка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеOптимизма в понеделник ще клони към -.%. Това увеличение на BACB,ще разсърди много акционери,а на БФБ лесно се ядосват и по други позиции.
Препоръка е да се вземат успокоителни още от неделя, а не инвестициони решения........... вече взе първата жертва ...... цитат от темата ЦКБ
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениецвети, ти нямаш 18 години или поне акъла ти не отговаря на набора който си обявила - 1993 год.
работа !
Каза колкото повече пишеш толкова повече хора разбират какъв мръстник си!
Каза ,че ще те погне лично този път когато ходи по избори в Пловдив и затова се намесих !
Моля, повече да не ми споменаваш името защото нямам нищо общо с теб и не мисля да имам ,съжалямам ,че се регистрирах в този форум да науча нещо за застраховането която професия мислех да избера!
Мойте съученици имат повече знания и възпитания от повечето пишещи тук!
Включих се в спора защото не ти прави чест да се правиш на палячо и клоун и да заместващ друг човек когото не познаваш.
Ще говоря с баба ми да не се използва този псевдоним повече ! Тя има друг и ако иска да пише може него да използва!
Беше приятно Булстрад да продам на 340 лв ,беше приятно в началото когато ме взимаха за голяма ,но злобата и завистта след това е уникална !
Сбогом !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеПерспективата пред българската банкова система остава негативнаАко се прицелят по надалеч борсовите ''играчи" ще трябва да се борят единствено със страха си...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар