IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Три без коз!
    Желаещи за контра?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      ...интересно ми е .....как жсеки ден си на печалба
      Като си преценявам сделките и не риткам срещу тренда.
      Макар че можеше утре да съм с три-четирицифрена загуба - погледни в NYSE-темата ... всичко става на тоя свят. Тоя път се размина.

Коментар

сасхти асам:0

ама като пиа.не пражя ищо:
        само смятам парите си

...интересно ми е .....как жсеки ден си на печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Ку си същия от Форекс темата - само внимателно да не търгуваш когато си почерпен
          Какво се хвана за тия трицифрени, толкоз множко ли ти се виждат? Посмятай малко, не са невероятни.

сасхти асам:0

ама като пиа.не пражя ищо:
          само смятам парите си

Коментар

Аз съсъ хора..които от години.....печелят ВСЕКИ ЕН трицифрена сума в зелено.......не мога да говоря....нямам право.....СЕНСЕЙ....

Аз съсъ моите скромни инжестиции.....на умрялото БФБ......какво да кажа

.Кжете ВИЕ........Ккак виждате нещата

З съсъ моите скромни позиции.....да ги затварям ли вече

Наздраве

Ку си същия от Форекс темата - само внимателно да не търгуваш когато си почерпен
            Какво се хвана за тия трицифрени, толкоз множко ли ти се виждат? Посмятай малко, не са невероятни.

Коментар

"Много богат" се става само на БФБ - туй ясно
              Уви, само на печалба. И само трицифрени дневно, за да има смисъл риска. И не на БФБ - то затова и е така сигурно

Хайде не ми заемай поза "обидена девица" - ти ми хвърли ръкавицата, аз я поех. Имаш своето право да си скептичен и да се съмняваш.

ПП: Все пак - трябва ли пак да водим подобни диалози? Дай по същество - да коментираме развитието на нещата на БФБ

Аз съсъ хора..които от години.....печелят ВСЕКИ ЕН трицифрена сума в зелено.......не мога да говоря....нямам право.....СЕНСЕЙ....

Аз съсъ моите скромни инжестиции.....на умрялото БФБ......какво да кажа

.Кжете ВИЕ........Ккак виждате нещата

З съсъ моите скромни позиции.....да ги затварям ли вече

Наздраве

Коментар

Дай по същество - да коментираме развитието на нещата на БФБ
                Ти голям коментатор се извъди
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Еееее.....ти явно си много богат....всеки ден от няколко години само на печалба..трицифрена......нямам какво д а говоря......аз пък и гбя,,,и не ме е срам.......ама ти си явно най-добрия:0....
                  "Много богат" се става само на БФБ - туй ясно
                  Уви, само на печалба. И само трицифрени дневно, за да има смисъл риска. И не на БФБ - то затова и е така сигурно

Хайде не ми заемай поза "обидена девица" - ти ми хвърли ръкавицата, аз я поех. Имаш своето право да си скептичен и да се съмняваш.

ПП: Все пак - трябва ли пак да водим подобни диалози? Дай по същество - да коментираме развитието на нещата на БФБ

Коментар

Бобане, аз от няколко ... години, всеки ден
                    Имал съм и 4-цифрена, ама инцидентно. В зелено.

Да, с маржин съм. Затова с по-малко капитал правя повече пари.
                    Еееее.....ти явно си много богат....всеки ден от няколко години само на печалба..трицифрена......нямам какво д а говоря......аз пък и гбя,,,и не ме е срам.......ама ти си явно най-добрия:0....

Коментар

МНОООООГО си тънък.....аз от няколко дена си тръгвам от БФБ С 4ЦИФРЕНА СУМА.......А уж си и с марджин.......Наздраве
                      Бобане, аз от няколко ... години, всеки ден
                      Имал съм и 4-цифрена, ама инцидентно. В зелено.

Да, с маржин съм. Затова с по-малко капитал правя повече пари.

Коментар

• Малоумното същество "Граки" пак се появи.Абе ти жив ли си бе тъпунгер?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                            Аааа ти изби рибата.Как си се сетил за тая статия аз я видях в друг сайт,но заслугата е твоя.Браво.Между другото горе долу толкова са и тук из форумите,така че това е напълно достатъчно.
                            Да,определено статията описва моментното състояние на борсата ни.Само времето ще покаже колко ще продължи . Лека вечер.

Коментар

• Среща с Oli

Oli,Oli....
                              Attached Files
                              Last edited by Gaki; 27.01.2011, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                                Аааа ти изби рибата.Как си се сетил за тая статия аз я видях в друг сайт,но заслугата е твоя.Браво.Между другото горе долу толкова са и тук из форумите,така че това е напълно достатъчно.

Коментар

Working...
                                X