IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
    Айде дайте малко гласове за Оптимизма да идва, като концерта на ковърдейл-джудъс-саксън да идва ...))))
    Ако се вярва на статистиката от последните шест години,предстои ръст на SOFIX в следващите три месеца с пикови стойности през август.Който се доверява на този показател,трябва да е на акции през юли и в кеш в края на септември.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
      Айде дайте малко гласове за Оптимизма да идва, като концерта на ковърдейл-джудъс-саксън да идва ...))))
      Ша идва, но няма кой да го гледа..."Вятъра на оптимизма" ще ни отвее по чукарите

Коментар

• Айде дайте малко гласове за Оптимизма да идва, като концерта на ковърдейл-джудъс-саксън да идва ...))))

Коментар

• Някой бил ли е на събранието на Софарма?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Това което казвам е че специално за България много лесно може да се видят достатъчно фактори които да действат и в двете посоки. Ако човек гледа оптимистично съвсем лесно ще намери доводи за оптимизъм. Ако гледа песимистично също толкова лесно ще намери дори повече доводи.

Сега основният въпрос е кое да се гледа, ако човек е оптимист и е закупил някакви акции, дали е по-разумна да търси оптимистични доводи и да си затваря очите за песимистичните. Или пък на обратното. Да търси какво може да се обърка. Фанатичния оптимизъм по нищо не се различава от фанатичния песимизъм. Не върши нищо добро освен да дава фалшиво чувство на сигурност в собствените убеждения.
            Не случайно те поздравих за страхотният ти никнейм. И аз разсъждавам като теб. Онзи поп дето разправяше че всичко е в главите на хората също беше прав Та относно фразата "където е текло, пак ще тече", може и да не тече, обаче само при положение че нещо се е променило радикално в мисленето на хората. Пък аз лично не виждам да се е променило нещо Приятен ден
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Важно е с какво ще се нагушиш - с пари или с шитове, които още десетилетие да ти присядат ?
              Единствените шитове с които си гуша погледа са твоите тотаааално ненужни и опростачени постове!

Коментар

• Това което казвам е че специално за България много лесно може да се видят достатъчно фактори които да действат и в двете посоки. Ако човек гледа оптимистично съвсем лесно ще намери доводи за оптимизъм. Ако гледа песимистично също толкова лесно ще намери дори повече доводи.

Сега основният въпрос е кое да се гледа, ако човек е оптимист и е закупил някакви акции, дали е по-разумна да търси оптимистични доводи и да си затваря очите за песимистичните. Или пък на обратното. Да търси какво може да се обърка. Фанатичния оптимизъм по нищо не се различава от фанатичния песимизъм. Не върши нищо добро освен да дава фалшиво чувство на сигурност в собствените убеждения.

Коментар

Също както и неприятните черти на българската икономика, политика и съдебна система си се забелязват от доста години.
                  Поздравления за страхотният ник, който си избрал
                  Относно неприятните черти, не знам. За някои хора са неприятни, за други даже напротив. Просто в България правилата са малко по-различни от "нормалните" държави. Въпросният светия е винаги сред нас, дали в бг или в друга държава няма значение. Въпроса е кого си избира да "уважава" Та тези черта на българската политика и икономика, за които говориш си бяха същите и през 97-ма и през 2007-ма година, обаче самата икономика през тези периоди беше много различна. Изводът, който можем да направим при това положение е, че тези фактори явно не оказват чак толкова голямо влияние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Но преди това ще направим гушата двойна...
                    Важно е с какво ще се нагушиш - с пари или с шитове, които още десетилетие да ти присядат ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      Типичен пример за черен лебед е Сахара. Ако така разсъждаваме, аз по добре да не ходя никъде, че да не ме блъсне кола или пък да не вземе да ми падне някоя тухла на главата
                      Всъщност това със сахара е могло да се предвиди. Планинските вериги между основната част на Азия и Индустан, които са променили климата над Африка са се издигали в продължение на меко казано доста години.

Също както и неприятните черти на българската икономика, политика и съдебна система си се забелязват от доста години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Не бе, просто св.Петър днес е благосклонен и е забранил на св.Нагъзаки да се вества по пазара
                        Верно е Петровден, Да е честито на всички Петровци, Павловци и производни. А св. Нагъзаки дано не се вяства

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                          Биковете танцуват сиртаки.
                          "Гърците са го измислили!"

Коментар

И Сахара е била плодородна, някога
                            Типичен пример за черен лебед е Сахара. Ако така разсъждаваме, аз по добре да не ходя никъде, че да не ме блъсне кола или пък да не вземе да ми падне някоя тухла на главата

Коментар

• Биковете танцуват сиртаки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Където е текло пак ще тече
                                И Сахара е била плодородна, някога

Коментар

Working...
                                X