Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСписък на Big Bear ...... Списък на брокерите
/Обхваща периода 03.01.2011 - 11.02.2011/
01.TRACE.... + 72.2%...01.SFARM.... + 06.0%
02.CCB........ + 68.4%...02.TRACE..... + 72.2%
03.FIB.......... + 49.3%...03.MONBAT.. + 11.1%
04.SOFBT.... + 18.2%...04.KAO......... + 00.0%
05.HDPAT.... + 33,1%...05.CENHL..... + 31.3%
06.CHIM....... + 42.2%...06.CHIM........ + 42.2%
07.CENHL.... + 31.3%...07.FIB........... + 49.3%
08.BIOV....... + 25.0%...08...............................
09.EUBG...... - 00.8%....09.BTH.......... + 08.1%
10.EURINS... - 05.8%....10,CCB.......... + 68.4%
11.ZHBG...... + 78.6%...11.EUBG........ - 00.8%
.................................................. ....................
16.SFARM... + 06.0%...18.ZHBG.........+ 78.6%
:
Забележка:Всеки може сам да си направи изводи или да си изведе поука.
Единственото, което ме притеснява в подобна класация е разглеждания времеви интервал, защото това е фактора, който обикновенно изкривява реалната преценка и я превръща по-скоро в някаква емоция. Моя личен списък с компании е доста по-различен (някои са непублични), а пък интервала е тотално различен... Но различни хора, различни интереси.
В този списък единтствено табаците и ЦКБ се покриват с моите очаквания... А пък растежа на Трейса направо си ме изненада... Но както и да е...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова си е класация на форума, другите каквито искат да си правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗатова прегложих Мечока и Инвестор да правят подобни прогнози на тримесечие. Кой беше казал- Панта рей
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей Продигал,
ти се шегуваш ,но не знаеш колко истина има в тази шега...
Напоследък всичките журналисти питат... Връщат ли се чужденците в БФБ....отговорът на брокерите е инстуционални и дребните спекуланти....наши в мнозинство...
ЗХБГ ,ССВ ,ХИМ , Стара планина ,Капитал холдинг ,ИХБГ ,ФИБ ,Трасе ....отговора е от вас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеИмаш ли им тел. на причините
шегувам се
ти се шегуваш ,но не знаеш колко истина има в тази шега...
Напоследък всичките журналисти питат... Връщат ли се чужденците в БФБ....отговорът на брокерите е инстуционални и дребните спекуланти....наши в мнозинство...
ЗХБГ ,ССВ ,ХИМ , Стара планина ,Капитал холдинг ,ИХБГ ,ФИБ ,Трасе ....отговора е от вас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗнаеш ли не те упреквам ,но ако декември бях направил едно такава сметка ,някой щяха да ме изядат....защото тези първенци бяха с по 50 ,60 % назад от две годиниУважавам те като стратег но недей да бъдеш манипулатор.... Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма си причина за ръст точно на тези позиции и за изостването на други. Също както и за растежи и спадове преди.
Колкото и всичко да изглежда случайно всъщност е напълно логично. И ако човек не се съобразява с тази логика единственото което прави е да разчита на шанса си. Не че той не е важен, но все пак е хубаво поне да не достига 100%. тежест при вземане на решение.
Искам да кажа че ако не вижда вътрешна логика различна от това че нещо си е падало или се е качвало има голяма вероятност да прави големи глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма си причина за ръст точно на тези позиции и за изостването на други. Също както и за растежи и спадове преди.
шегувам се
Коментар
-
Има си причина за ръст точно на тези позиции и за изостването на други. Също както и за растежи и спадове преди.
Колкото и всичко да изглежда случайно всъщност е напълно логично. И ако човек не се съобразява с тази логика единственото което прави е да разчита на шанса си. Не че той не е важен, но все пак е хубаво поне да не достига 100%. тежест при вземане на решение.
Искам да кажа че ако не вижда вътрешна логика различна от това че нещо си е падало или се е качвало има голяма вероятност да прави големи глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМече,не ми се рови назад,но това си мнение вече го написа неотдавна.Не оспорвам нищо и не споря с никого.Не подлагам и на обсъждане моите решения.Но образно казано, някъде има добра реколта и всеки сам решава дали е време за жътва или посев.
Дръпни ги всичките тези фирми една година назад ....защото периода е едногодишен а не на този който как изгоден и кога е купил..
Защото Петрол завърши на 8 лв ,но ще видим цени от 3 лв и пак 8 ,9 лв ,защото на ССВ ги видяхме цени от 1,6 и Трасе от 90 лв и ФИБ на 3,4 лв..... в миналита година ...
Идеята ми е че най многото паднали ако не фалират все някога ще се изправят ....но сега е ред на ХИМ и сие и ФИБ....
Знаеш ли не те упреквам ,но ако декември бях направил едно такава сметка ,някой щяха да ме изядат....защото тези първенци бяха с по 50 ,60 % назад от две години...а Петрол и тютюните са с по 300,400 % напред от ниските си стойности....
Уважавам те като стратег но недей да бъдеш манипулатор.... което за борсата не е лошо...
Поздрави!
Коментар
Коментар