IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=SPEKO;1211416]Хехехеехе

Първо, аз никъде не съм казал, че Петър Андронов е ратай. Това е твоя интерпретация
    Нещо забравяш, в предишния си пост бе писал: "Абе селски, Ти от ратай акъл ли искаш, бе?" Погледни!

Вярвай ми, ... знам, че тук четат около 15 човека, всеки от които имат състояние равняващо се над 500млн $. Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей. Не ми пука!!
    Ей, не знаех, извинявай! Ти от тях ли си?

Второ, никой софиянец няма да създаде потребителско име софиянец80 във форума.
    Е, а сега аз какво да правя, като съм си софиянец

Селянинът се храни с качествена храна, пие качествена вода, диша качествен въздух и чука работливи жени без венерически болести, защото във всяко село се знае кой какъв е!!!!
    Сигурно си прав! А онези от БАН, които описаха трагичната картина на българското село са пълни глупаци, така ли?

Ами и аз поздравявам един от мултимилионерите на инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
      Извинявай, нещо не разбирам. Ти познаваш Петър Андронов и смяташ че е нещо като ратай. Какво ти е мнението за това, което казва?
      А защо смяташ, че ако съм от село, трябва да се срамувам?

Хехехеехе

Софиянец80,

Първо, аз никъде не съм казал, че Петър Андонов е ратай. Това е твоя интерпретация.
      Не мисля нищо, защото не съм прочел мнението му. Никога не бих си направил труда да прочета мнението на главен изпълнителен директор, министър, журналист и т.н. чрез медиите, защото живеем във Феодално-робовладелски строй!!

Всички ще “те” кажат точно това което “ти” искаш да чуеш и прочетеш, без дори да го мислят. Защо ли? Защото иначе няма пари, а това означава, че няма храна, вода, парно, жени и т.н!!!!

Дори 1 ст. не давам за такова мнение! Чети мненията на независими хора, каквито има безброй много във форумите. Такъв е днешния свят, най-ценното е най-евтиното, т.е. струва 0 лв.!!! Вярвай ми, нямаш и най-малка представа какви велики хора четат форумите(рядко пишат). Не искам да казвам имена, ама вярвай ми ЩЕ ПРИПАДНЕШ).
      Дори, знам, че тук четат около 15 човека, всеки от които имат състояние равняващо се над 500млн $. Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей. Не ми пука!!

Второ, никой софиянец няма да създаде потребителско име софиянец80 във форума. Всеки един псевдоним подсъзнателно говори за психологическия профил на човека: Какъв е? За какво мечтае? Какво иска? Какво е?

Разбира се, че не е срамно да си селянин. Дори напротив.

Селянин в съвременния свят е повече от благородническа титла, защото знаеш и можеш да оцеляваш сам без да си ратай на феодалите, за разлика от софийския гражданин, всеки един от които (съдия, прокурор, журналист, полицай, банкер, държавен служител или министър) работи за своя феодал!!!

Селянинът се храни с качествена храна, пие качествена вода, диша качествен въздух и чука работливи жени без венерически болести, защото във всяко село се знае кой какъв е!!!!

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        продължавам да се изумявам,как когато някой даде разумно мнение,като във това интервю.анонимчовци се нахвърлят разярено-преди две години имаше една тема как ще протече кризата,Хърсев беше написал нещо,изядоха го с парцалите,но времето е неумолим и справедлив съдник.
        Това е магията на форумното писане! Всеки най-обикновен палячо се превръща във финансов гуру, удобно скрит зад никнейма/ите си
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Един предпазлив оптимизъм.

http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/02...tor_na_sibank/
          продължавам да се изумявам,как когато някой даде разумно мнение,като във това интервю.анонимчовци се нахвърлят разярено-преди две години имаше една тема как ще протече кризата,Хърсев беше написал нещо,изядоха го с парцалите,но времето е неумолим и справедлив съдник.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Везувий!
            Днес само пари и газове... Вулкана се отлага за утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Девет без коз.
              Желаещи за контра?
              :

И колеги, моля ви се, оставете тъпата п.т.а със синята рокличка и празното джобче, която си вдига самочувствието като се заяжда във форума и всички и обръщат внимание.
              Лузърката Факушка използва тактиката, за да може да се лепне като паразит за някой баровец.
              Но ние тия гастрольорки ги знаем.
              Като те гледам - и днес си КАПО. Три от четирите индекса на червено дотук.
              Контра щял да дава хе-хе

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                Абе селски,

Ти от ратай акъл ли искаш, бе?

ХАХАХАХХАХА

Ти май си некакъв софиянец от селски произход? От къде?
                Извинявай, нещо не разбирам. Ти познаваш Петър Андронов и смяташ че е нещо като ратай. Какво ти е мнението за това, което казва?
                А защо смяташ, че ако съм от село, трябва да се срамувам?

Коментар

• Везувий!

Коментар

Един предпазлив оптимизъм.

Абе селски,

Ти от ратай акъл ли искаш, бе?

ХАХАХАХХАХА

Ти май си некакъв софиянец от селски произход? От къде?

Коментар

• Един предпазлив оптимизъм.

Коментар

• Добре дошла инфлацийо.Индексите се качват,а лихвите по депозитите дали ще бъдат по-ниски от инфлацията-скоро ще разберете.

Коментар

• Девет без коз.
                          Желаещи за контра?
                          :

И колеги, моля ви се, оставете тъпата п.т.а със синята рокличка и празното джобче, която си вдига самочувствието като се заяжда във форума и всички и обръщат внимание.
                          Лузърката Факушка използва тактиката, за да може да се лепне като паразит за някой баровец.
                          Но ние тия гастрольорки ги знаем.
                          Last edited by Три без коз; 21.02.2011, 08:25.

Коментар

• Написано от Граки на 11.09.2010г.....

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Прогнозата за втората половина на есента ще бъде пълна с изненади.
                            Добре,всичката ви слабост я видяхме,ама и в прогнозите сте зле.
                            Никовете си сменяте,това никак не е достойно.
                            А начина ви на мислене още по малко....
                            Какво да ви правим...???

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Ааа, няма проблем.
                              Ама виж каква патаклама се вдигна.
                              все пак от професионален агент бе организирана
                              лека на БФБ-то!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Сорка,
                                бая се зачудих да ли в кавички да го сложа, но си викам те мойте половината едвам четат .... последно време възрастовата граница на комарджиите при нас падна под 20 г.

а пък СПАРТ , той е ясен .... бърза реакция като обикновено, но в неправилната посока. Дивергенция е нарича
                                Ааа, няма проблем.
                                Ама виж каква патаклама се вдигна.

Коментар

Working...
                                X