IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цветанке, вземи един глобус, после намери къде е япония, а след това и България, и когато ти се изяснят някои неща после пак можеш да размсиваш форума

атлас няма да ти свърши работа на теб
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
      Тук идва един резонен въпрос. Кога виждаш ти другата бича вълна, за да почнем да катерим? Аз примерно я виждам след месеци
      Аз я виждам утре, ако все пак с централата всичко е относително наред, после пак до тези нива, и после + 20 %.

Тук е + 200% средносрочно, ама как и кога точно

Коментар

• МВнР...съветва веднага всички българи да напуснат Токио и да се върнат , че е застрашено здравето им ...бати лошият шегаджия съм.

Коментар

• Вече трети обяснява че няма опастност....тия хора не знаят че съм шегаджия ... та един професор ,един доцент и един доктор ме опровергават...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            пълен смях си или "айрян без кисело мляко" .......... както ти харесва

като нямаш друга работа вземи да цункаш на мишлето нослето вместо да разсмиваш форума
            Такъв съм си шегаджия ....
            Само че сега гледам БТВ и интересно и те смятат че има опастност от заразяване...
            Аварията е от 6 степен при 7 степенна скала ...засега
            аварията в Чернобил е от 7 степен...
            Сега ни обясняват как няма опастност за нас ....тогава трябва да се притесняваме...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              Съжалявам ,че бях решил да не пиша с разни мишлета който не виждат по далече от носа си и човешкият живот е равен на една негова акции ..стига акцията да се качва... .... Работа ще има за Столипиновци защото ще има много желязо за скрап....
              Дано си там да си намериш работа и да си осигуриш храна... радиационна...
              пълен смях си или "айрян без кисело мляко" .......... както ти харесва

като нямаш друга работа вземи да цункаш на мишлето нослето вместо да разсмиваш форума

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Привет.

Нормално е да сме на - при падане на всички по света. Добре ще бъда да започнем да катерим с тях при следващата бича вълна. Тогава вече може да се мисли за софикс 500+.

Успех на всички
                Тук идва един резонен въпрос. Кога виждаш ти другата бича вълна, за да почнем да катерим? Аз примерно я виждам след месеци

Коментар

абе какво й обръщаш внимание на цветанка - виж, че е сбъркана отвсякъде

яко губищите в япония са застрахователите които по първи оценки ще трябва да изплатят над $40 млрд.

от друга страна всичко ще трябва наново да се изгради и това е възможност за редица фирми да спечелят ............ както и оцелелите хора да си намерят работа и да си осигурят доходи за дълго време
                  Съжалявам ,че бях решил да не пиша с разни мишлета който не виждат по далече от носа си и човешкият живот е равен на една негова акции ..стига акцията да се качва... .... Работа ще има за Столипиновци защото ще има много желязо за скрап....
                  Дано си там да си намериш работа и да си осигуриш храна... радиационна...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                    Ама ти това наистина ли сериозна го мислиш или си нямаш друга работа и само спамиш?
                    Давам ти само един пример най големият производител на акумулатори Exide Technologies в момента е на плюс. Това , че нашите производители на акумулатори днес разни неориентирани плашоци ги бутнаха за мен това нищо не значи поне в краткосрочен план.
                    абе какво й обръщаш внимание на цветанка - виж, че е сбъркана отвсякъде

яко губищите в япония са застрахователите които по първи оценки ще трябва да изплатят над $40 млрд.

от друга страна всичко ще трябва наново да се изгради и това е възможност за редица фирми да спечелят ............ както и оцелелите хора да си намерят работа и да си осигурят доходи за дълго време

Коментар

• Привет.
                      В контекста на кризата в япония няма как да сме много весели днес.. Гледам сутринта са се изредили доста 'смислени' постове по адрес на оптимистите та да се включа защо съм оптимист.

1. В момента на БФБ няма сериозни чужди капитали ( и да има не е мащаба на 2007) и не виждам кой точно и какво ще изтегли навън. Ако имаше експозиция на японски застрахователи и банки ..ок тогава разбирам да ни разпердушинят.

2. ДФ се ограничават до минимум до размера на скромните си ресурси, а ПФ се правят на умрели лисици, но не пропускат възможността да лапнат по някой сносен пакет на тънка цена.

3. Доста акции си смениха собствениците през последните 3 години и текущите играчи са доста по-спокойни и уравновесени с много по-малко или въобще без репа.

4. Икономиката напук на всички черни прогнози започва да отлепва и съсвсем скоро ще се усети от по-широка маса хора.

5.6.7..може още да се пише.

Нормално е да сме на - при падане на всички по света. Добре ще бъда да започнем да катерим с тях при следващата бича вълна. Тогава вече може да се мисли за софикс 500+.

Успех на всички
                      Last edited by bertram; 15.03.2011, 18:44.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ами според мен трябва да плачеш ако заради което падат борсите стане....
                        Първо ...имаше един японски кандидат за един холдинг и ако гледаш как се продадоха един куп акции май е отпаднал и останал един араПски кандидат...
                        Има един куп производители на акумулатори и ако спрат производството на основни марки ....какво ще правят....
                        Има един енергоразпределител ЕОН....нещо имал в Япония .... и не само той.
                        Друг един строител на АЕЦ може да оснане без АЕЦ за строеж...
                        Ако се намали износа и цената на оловото ще закъса един друг мошеник....това важи за среброто ,алуминият и т.н.
                        Ако не дай си може стигне радиоктивният облак до тук....пиши бегал един куп туристически дружества ...да не говорим за селското стопанство....пшеницата,соя ,ориз ,олио и хоп един друг наш познайник ....а в света акции не се ядат а с парички ....
                        Така до още десет фирми се сещам...
                        Така че трай коню да не става ....
                        Не е препоръка....
                        Ама ти това наистина ли сериозна го мислиш или си нямаш друга работа и само спамиш?
                        Давам ти само един пример най големият производител на акумулатори Exide Technologies в момента е на плюс. Това , че нашите производители на акумулатори днес разни неориентирани плашоци ги бутнаха за мен това нищо не значи поне в краткосрочен план.

Коментар

Първо ...имаше един японски кандидат за един холдинг и ако гледаш как се продадоха един куп акции май е отпаднал и останал един араПски кандидат...
                          Има един куп производители на акумулатори и ако спрат производството на основни марки ....какво ще правят....
                          Ако се намали износа и цената на оловото ще закъса един друг мошеник....това важи за среброто ,алуминият и т.н.
                          Ако не дай си може стигне радиоктивният облак до тук....пиши бегал един куп туристически дружества ...да не говорим за селското стопанство....пшеницата,соя ,ориз ,олио и хоп един друг наш познайник ....а в света акции не се ядат а с парички ....
                          Не е препоръка....
                          да се смея ли - да плача ли ............. цирка е пълен

Коментар

да се смея ли - да плача ли ............. цирка е пълен
                            Не е препоръка....
                            Last edited by meche_cveti93; 15.03.2011, 18:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                              За всеки влак си има пътници
                              "за лудо работи, за лудо не стой" --- само в България има такава поговорка

Коментар

въпроса опира до това дали си струва цялата гимнастика
                                За всеки влак си има пътници

Коментар

Working...
                                X