Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИзобщо не е прав... Ти май забрави как родният "фондов" пазар поставяше световни рекорди по презаписване през 2007 г.... Как шараните се редяха по тъмно на опашки пред ИП-тата да записват новите емисии на тарикатите?!... Типична картинка при пирамидите! С всички последствия от това... Не ми е ясно някоя пирамидална инвестиционна схема да се е възстановила след като се е срутила...
Това че фараоните все още не са по затворите се дължи единствено на факта че % на лихва не са обещавали! Това е единственото което ги спасява!... Дивидент?! Хахахахаха... Къв дивидент, кви 5 лева? Той се чуди как да източи дружеството, а като го източи как да пусне още една емисия от акции да ги издои пак... а те милите чакат дивидент!? Ба ти овцете...Как мислиш, как се чувстват, тези които са си купили акции по 245 долара преди 35 години?
Дето сега са по 140000 долара...
Друго си е да бяха постъпили мъдро и да бяха ги изхакали на депозит....
Коментар
-
ОК
Скандала ще се развихри, когато ПФ (някои от тях) започнат да плащат пенсии. Да ги видим дали ще плащат в акции на Велграф и Галата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбсолутно си прав.
Това че фараоните все още не са по затворите се дължи единствено на факта че % на лихва не са обещавали! Това е единственото което ги спасява!... Дивидент?! Хахахахаха... Къв дивидент, кви 5 лева? Той се чуди как да източи дружеството, а като го източи как да пусне още една емисия от акции да ги издои пак... а те милите чакат дивидент!? Ба ти овцете...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеКакво да лапат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДнес на всички балъци, които си продадоха акцийките, нищо не им харесва и у нас и навсякъде по света.
Ще се напикая от смях.
А тези, които са на депозити, нека да продължават да лапат.
Коментар
-
Само искам да напомня на всички, без да искам да им развалям оптимизма, че японското правителство налива ликвидност в борсатата си. Немци и французи явно са прочели новината за мултимилиардната подкрепа, която ще бъде оказана, за разлика от българите, които, както знаем, са сред "водещите по интелигентност"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА иначе онези които виждат по-далеч от носа си знаят, че НИКЕЙ днес е по-евтин отколкото е бил преди 15 години.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбсолутно си прав.Проблемът е,че когато светът се качва ние не го правим, а когато светът пада ......ние го задминаваме.Тъжно,но ФАКТ.Проблемът за мен е един.........ЛИПСАТА НА СВЕЖ КАПИТАЛ НА БОРСАТА НИ.Колкото и да е хубава една акция не може да се качи ако някой не я купи.
Ако ПФ не се върнат.......не виждам как е стане ръста БЪРЗО.Епизодчото влизане на чужденци дава импулсен характер.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМече....гледам Дау .......и нешо и там не ми харесва.Ако довечера затвори под 11800..........кофти.
....
Знам ...отиграл съм връщане над 12 К ако ли не....пързалка но мисля че там си имат режисьор и не им трябва паника....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеАми да продаваме компютрите и да затваряме борсата..по всичко личи че у нас НИКОГА няма да има растеж!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСофикс не е възстановил нищо от спада както са възстановили коментираните от вас индекси...
сравненията и зависимостите малко не кореспондират коректно...
Абсолутно си прав.Проблемът е,че когато светът се качва ние не го правим, а когато светът пада ......ние го задминаваме.Тъжно,но ФАКТ.Проблемът за мен е един.........ЛИПСАТА НА СВЕЖ КАПИТАЛ НА БОРСАТА НИ.Колкото и да е хубава една акция не може да се качи ако някой не я купи.
Ако ПФ не се върнат.......не виждам как е стане ръста БЪРЗО.Епизодчото влизане на чужденци дава импулсен характер.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеИ какво от това......знаеш ли как ги интересува другите страни нашия индекс и какво ще последва тук обаче, ако почне пързалката на запад.....
Коментар
Коментар