IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Сложи ли ги вече?
    Да, сложих ги. Наистина са на зелено.
    Лапач, я виж пак да не би да бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Ха, швабчетата вече са на зелено.
      Не, това е невъзможно. Отивам да си сложа очилата.
      Сложи ли ги вече?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Ти стагфлация знаеш ли какво е? Усещаш ли се каква капитална глупост си написал?
        Много добре знам. Но изглежда че ти не знаеш?!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ха, швабчетата вече са на зелено.
          Не, това е невъзможно. Отивам да си сложа очилата.
          Колеги лапачи, помогнете, кажете, че това не е истина.

Коментар

...но и се обезценяват депозитите на мастърите в банките...

На мене пък ми прави впечатление, че когато СОФИКСА е нагоре, обемите значително нарастват, за разлика от анемичната търговия през последните дни на спад...
            Не знам какво печелят от лихви в лева или в евро ,но е дребно....тези депозити са нужни за резерв на семейството или да са в долари с определен таргет /вече два пъти го правя / купуваш на 1.4 или 1,5 евро /долар и продаваш с 20 % печалба плюс лихва ...после в евро и чакаш да купиш пак.... на година около 25 % се връзва...
            Last edited by meche_cveti93; 16.03.2011, 14:19.

Коментар

Депозитите на мастърите ще започнат да се обезценяват едва когато започнат да се обезценяват ипотечните и потребителски кредити на гъдулките... За сега няма такава опасност поради стагфлацията... Поради тази причина кеша ще е все по-ценен!!!
              Ти стагфлация знаеш ли какво е? Усещаш ли се каква капитална глупост си написал?

Коментар

На мене пък ми прави впечатление, че когато СОФИКСА е нагоре, обемите значително нарастват, за разлика от анемичната търговия през последните дни на спад...
                Ами това си е мнго ясен сигнал за тренда .
                Дано да си прав ,че и аз се набълбуках днес
                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Депозитите на мастърите ще започнат да се обезценяват едва когато започнат да се обезценяват ипотечните и потребителски кредити на гъдулките... За сега няма такава опасност поради стагфлацията... Поради тази причина кеша ще е все по-ценен!!!

Коментар

Бобанко, нека не се самозалъгваме. .............
                    Въстановяване с печатане на пари не се прави... С печатане на пари само се увеличават цените на храни, горива, суровини и метали докато доходите на хората падат дори и в номинално изражение!!! Класическа стагфлация в планетарен мащаб!!!
                    А цените на акциите ?

Според мен и те яко ще дръпнат
                    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

С печатане на пари само се увеличават цените на храни, горива, суровини и метали ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        При положение ,че снощи Япоия +6проц..........
                        Бобанко, нека не се самозалъгваме. Пазарът в Япония е напред защото BOJ днес наля нови 48 милиарда долара /не йени/ на фондовия им пазар и изкупува на практика всичко! И това след като наля 25 милиарда в Понеделник и 8 милиарда във Вторник... колко ли още ще налее утре... Според един анализ който чух днес ще се спре някъде като "налее" общо някъде около 250 милиарда... Кво въстановяване, кви 5 лева? Въстановяване с печатане на пари не се прави... С печатане на пари само се увеличават цените на храни, горива, суровини и метали докато доходите на хората падат дори и в номинално изражение!!! Класическа стагфлация в планетарен мащаб!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
                          Точно в десятката. Бих добавил или в облигации на ****.Някой знае ли къде могат да се намерат портфейлите на ПФ-та .Инвестора ги публикуваша поне за 2009 год.
                          До 31 март е срока да си обявят портфейлите към края на 2010 на сайтовете си. Тогава ще стане шоу.

Коментар

Как мислиш, как се чувстват, тези които са си купили акции по 245 долара преди 35 години? Дето сега са по 140000 долара...
                            Дедо ти Бъфет е за затвора. И аз не знам защо още няма процес срещу него? Най-вероятно поради "спецификата" на хамериканския капитализъм!

Преди година се разбра "секрета" на успешните му инвестиции. Тариката имал контролен пакет в Муудис и е знаел предварително кой кредитен рейтинг ще се повиши и кой ще падне и така години наред. Разбира се, когато това нещо се разбра той лека полека разпродаде инвестициите си в тази златна кокошка... Въпрос на време е да му се потърси отговорност. Трябва да се изметат клептократите в хамериканския сенат и тогава ще лъсне всичко... Ноооооо, всичко с времето си.... Стой кротко и гледай мача.

Коментар

• При положение ,че снощи Япоия +6проц..........днес Европа червена.Дано америкаците овладеят спада,че и ако те са много червени.......Не дай си боже и ако довечера пак японците са червени,но лично на мен не ми се вярвя.BOJ щЕ СПАСИ ПОЛОЖЕНИЕТО.....НАДЯВАМ СЕ.

нЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА АКЦИИ

Коментар

• Бе, тука, сума ти хора едно БеФБе не можете да оправите толкова време, да го измислите и да спрете да си губите времето в безмислени приказки всеки ден,взехте и оправихте и Дау и Никей

Ако приемем, че няма да има ядрена катастрофа в Япония, ситуацията ще се проясни много по-скоро, отколкото тук мнозинсвото смята.

За да се прекалиброват отново машините, някъде около 10-12 дни ще отнеме.Иначе, нормалното функциониране на големите компании ще започне някъде след около 25-40 дни.
                                Правят каквото могат хората и няма как да е другояче-тойота да речем, губи по 80 млн. долара на ден от спряното производство в Япония.Та, яко се работи, при наличните ресурси и условия.

Дългите пари и парите който имат среден хоризонт са в акции и в момента.Навън са само горещите пари.Те пречиниха този спад.
                                Вероятно до към 1 месец парите обратно ще са наместили,като през това време, инфраструктурните компании, цимент,дървен материал и прочие ,всички който са свързани с тях ще са сериозно нагоре.

За САЩ конкретно, не бих се изненадал от 10-15 % корекция.
                                Аз лично съм на 25 дълъг в акции там и на 75% в кеш.
                                Засега не съм отворил каквито и да е къси позиции, а в същото време съм покрил снощи всички отворени преди това.

Всичко зависи от новините тези дни.
                                Дали ще има такава корекция,засега е 60/40 за мен, че ще има.

За БФБ не съм си променил настронието от преди няколко месеца,когато съм влизал на пазара.Пазара е за нагоре!

Успешно заяждане и губене на времето на всички в темата!
                                "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

Working...
                                X