IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
    Ами Граки,очаквания имаш,но реалността е друга.
    :
    Пернатко,само наблюдавай и не се опитвай да гледаш умно.Реалността сама ще те намери.
    Attached Files

Коментар

• Ами Граки,очаквания имаш,но реалността е друга.
      Ръстът ще се приповтори,тъй като главната тенденция е нагоре,както по рано в развитието на цената и както индексите по света.
      И да възможността за такива като теб е естествено да падне,нали ... хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
        Не е и весело, генерале. Рекламата не е безплатна, а и на гърба на инвестора не върви някак си... .
        Знаеш ли,напълно съм съгласен с теб.Моето си е черен хумор,но и аз съм потърпевш.Падането на индексите също разкрива възможности.Приказките за "постоянен и непрекъснат възход" принадлежат на един друг строй,останал в миналото.Кой каквото и да говори,очакванията ми за растеж са едва след края на юни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Звучи доста оптимистично.
          Не е и весело, генерале. Нека, да си спомним, какво беше казал някой, няма да посочваме имена. Рекламата не е безплатна, а и на гърба на инвестора не върви някак си...
          Ще перефразирам, доколкото помня, прословутия израз така: "Ако не се вдигне, ще падне"
          Макар че, дори и това ми звучи повече песимистично в момента, защото ако не иска, да се вдигне, следва какво !?? Не е препоръка, разбира се.

Коментар

• Не се ли включва в корпоративната култура поддържане на цената от мажоритаря,чрез обратно изкупуване,маркет мейър по позицията.
            Тоест при мажоритари,които уважават себе си и развитието си.Тъй като е напълно в възможностите му и отговорностите му.
            Този етикет тук май се спазва от една две компании....
            Другите какво ще ги правим,някои с години си остъргват дъната...изкупуват обратно,но на стотици проценти под нормалните цени,че и си държат цените там.
            Тези манипулации с тапи и т.н до кога ще продължи...вечно ако трябва или.....Кнф....

Коментар

• Коментар

• Айде един специален поздрав......

http://www.youtube.com/watch?v=RN5Xg...eature=related

А говорете сега.......
                Last edited by X_Y; 11.04.2011, 19:41.

Коментар

• SOFIX & Co

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Едно зелено срещу 3 червено.
                  Звучи доста оптимистично.
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение
                    Зеленото радва окото, но оборотът навежда към други очаквания.
                    Едно зелено срещу 3 червено.

Коментар

• Зеленото радва окото, но оборотът навежда към други очаквания.
                      Не е препоръка!

Коментар

• А най-притеснително според мен е това.

http://www.tradingeconomics.com/Econ...px?Symbol=COG1

А и при предишния връх долара беше още по евтин.
                        Last edited by javcho; 08.04.2011, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                          Спора тръгна за лихвите по КРЕДИТИ в БЪЛГАРИЯ.

Може временно да се задържат, защото наистина базата и височка, но ако петрол, лихви в Европа, инфлация, нова рецесия и тн, вървят по план и при нас ще се отрази.

http://www.cnbc.com/id/42489408
                          Аз за лихви по кредити не съм говорил.Само за депозити. Лихвите по кредити лично за мен в момента са по-ниски отколкото би трябвало да бъдат като се има в предвид процента на просрочените кредити и цената на ресурса.

Което означава че банките имат сериозни проблеми в това да слагат лихвите така както им е и изгодно. Най-вероятно ако сложат лихвата така че да всъщност банката да е на печалба от кредитния си потрфейл след лошите кредити то лошите им кредити още повече ще скочат.

А това означава пък че ако все пак решат да правят някаква печалба при този скъп ресурс който ползват то ще трябва да си намалят лихвите по кредитите спрямо настоящите или да занижат изискванията за даване на кредит. това за да увеличат рязко кредитирането и да могат все пак да изкарват някакви кинти макар и при по-нисък марж на печалба. На мен ми се струва че първото им е доста по изгодно при подобно ниво на лоши кредити каквото има в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Ти за кои лихви говориш, защото аз говоря за лихвите по депозити в България. Естествено че лихвите в европа ще се вдигат, но това изобщо не означава че лихвите по депозити в българия ще се вдигат
                            Спора тръгна за лихвите по КРЕДИТИ в БЪЛГАРИЯ.

Може временно да се задържат, защото наистина базата и височка, но ако петрол, лихви в Европа, инфлация, нова рецесия и тн, вървят по план и при нас ще се отрази.

http://www.cnbc.com/id/42489408

about a third of the economists, fund managers and strategists see the Fed hiking interest rates this year

аbout 27 percent believe the Fed will begin selling assets in the second half of 2011, to reduce the size of its portfolio

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              Не съм съгласен.

Поне в близките 2-3 години ще останат същите или нагоре.

Ще са достатъчни още 2 увеличавания с 0.25% и процеса ще е необратим.

Ако петрола доближи 150, накъдето е тръгнал, положението ще е много зле.
                              Ти за кои лихви говориш, защото аз говоря за лихвите по депозити в България. Естествено че лихвите в европа ще се вдигат, но това изобщо не означава че лихвите по депозити в българия ще се вдигат

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                На практика всички големи гръцки банки... Кога за последно си опитвал да инкасираш чек на клиент издаден от гръцка банка?

Да. И това което се вижда е че откакто започнаха да печатат пари посоката е само една!

Айде бе, не думай... Кога за последно си гледал балансовото число на Фед или на ЕЦБ?
                                Сега ти можеш да си избираш каквито си искаш дефиниции за фалит, разбира се че аз изобщо не се съобразявам с твоите дефиниции

Да откакто печатат пари са нагоре, което като времетраене горе долу съвпада с последния голям балон при храните от 2007, и нищо чудно също така да се срути за една година.

Цялата втора програма бе 600 милиарда - това е грубо 20% от това което ти си мислиш че ще се срутят.

Цялото М2 на САЩ е 8,9 трилиона, като спрямо октомври 2008 е нарастнало с 900 милиарда. Това е директния ефект върху паричното предлагане едни 11% за почти две години. И на това ли ще се дължи тази брутална инфлация от 30%.

Коментар

Working...
                                X