IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 3)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NIMROD
    Хора ,които през живота си не са произвели нищо(освен ла@на)не плюйте срещу работниците.Не забравяйте,че те са дишали повече прах от търтеите в центъра.
    Като чета някои писания тук си преставям,пъпчивия и късоглед (и блед)гущер,ккойто е виждал Кремиковци само на тате от колата,но пред монитора се прави на велик.Не са виновни работниците-трябва да им се платят обещетения,за да си платят курсове и т.н. за преквалификация и да имат хляб, докато си намерят работа в тази криза.Така се прави по света,но тука е пълно с гарвани.

Я НЕЧЕМ ДА САМ ДОБРЕ,Я САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ дали някой от тоя форум няма да се познае,като прочете тая шопска истина.
    Да, така се прави при съкращения от частни фирми - фирмата плаща обезщетение, не ДЪРЖАВАТА. Аз нямам нищо против КРЕМ да плати на хората. Имам против обаче тези пари да дойдат от джоба на всички ни. Имам против и това работниците в КРЕМ да смятат, че някой друг освен фирмата трябва нещо да им плати и да стачкуват ако това не стане.

Коментар

• Хора ,които през живота си не са произвели нищо(освен ла@на)не плюйте срещу работниците.Не забравяйте,че те са дишали повече прах от търтеите в центъра.
      Като чета някои писания тук си преставям,пъпчивия и късоглед (и блед)гущер,ккойто е виждал Кремиковци само на тате от колата,но пред монитора се прави на велик.Не са виновни работниците-трябва да им се платят обещетения,за да си платят курсове и т.н. за преквалификация и да имат хляб, докато си намерят работа в тази криза.Така се прави по света,но тука е пълно с гарвани.

Я НЕЧЕМ ДА САМ ДОБРЕ,Я САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ дали някой от тоя форум няма да се познае,като прочете тая шопска истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
        Ами айде Яначков да предложи алтернатива. Неговият избор в лицето на Деманюк нали всички го видяха.
        Тоя говори колкото да не излезе и той виновен за сегашното състояние. Реално не може да се направи нищо повече от това да се представи фирмата на заинтересовани страни и евентуално да почнат преговори. А това вече не са само 2 фирми, а поне 10 го гледаха. Каквото е могло да се направи е направено.
        Не можеш да искаш да продадеш изгнила и изтърбушена жигула на нов собственик за висока цена, защото той можел да и сложи катализатор, спойлери и да я направи като нова за негова сметка.
        Та нека видим алтернативите на тия кретени синдикатите. Май нямат никакви дето да има и минимален интерес към тях.
        Тези кретени изгониха най-големите инвеститори в отрасъла в световен мащаб и сега питат кой им е срал в гащите. Ще видят те кон боб яде ли ама нейсе.

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
          http://www.focus-news.net/?id=n1142017

Синдикатите към „Кремиковци” са поискали разрешение от столичния кмет за провеждане на протестите

05 март 2009 | 12:00 | Агенция "Фокус"

София. Синдикатите към „Кремиковци” са поискали разрешение от столичния кмет за провеждане на протестите. Това каза пред Агенция „Фокус” Васил Яначков, председател на ФСО „Металици” към КНСБ. Работниците ще се съберат и ще потеглят от 8.00 часа от „Кремиковци” към пл. „Александър Невски”. Оттам те ще преминат през Министерство на икономиката и енергетиката и ще се спрат на Народно събрание. Предвижда се да има и палатков лагер пред Министерски съвет, който най-вероятно ще е денонощен.
          Според информация на синдикатите бразилската компания CSN има притеснения, че не ги канят на най-високо ниво, за да се поемат двустранните ангажименти и отговорности. „Настояваме министър-председателят да покани компанията, защото иначе ще стане същата история като тази с Арселор Митал. Подготвяме и ще предложим на Министерство на труда и социалната политика социална програма, включваща квалификация, преквалификация и евентуално ранно пенсиониране на служителите от комбината. Смятаме, че са възможни и други алтернативни варианти, например може да се разработи оздравителен план не само от фирма, която би желала да наеме „Кремиковци” и да работи на ишлеме”, каза Яначков. По думите му оздравителен план може да се разработи и по ред други пътища. Според него с тази работа би могла да се ангажира държавата, бондхолдъри и да се развие схемата по запазването на „Кремиковци”. „Възможно е преструктуриране на „Кремиковци”. Смятаме, че не се работи, хванали сме се за два кандидата и край. Ако се откажат те, умираме. Ние не смятаме, че трябва да се действа така, по-скоро трябва да се намерят алтернативни решения. Имаме претенции към ръководството и по отношение на активността по избора, и на разработка на варианти, които да се предложат на правителството, и по социалния диалог в комбината”, каза Яначков.
          Людмила СПАСОВА
          Ами айде Яначков да предложи алтернатива. Неговият избор в лицето на Деманюк нали всички го видяха.
          Тоя говори колкото да не излезе и той виновен за сегашното състояние. Реално не може да се направи нищо повече от това да се представи фирмата на заинтересовани страни и евентуално да почнат преговори. А това вече не са само 2 фирми, а поне 10 го гледаха. Каквото е могло да се направи е направено.
          Не можеш да искаш да продадеш изгнила и изтърбушена жигула на нов собственик за висока цена, защото той можел да и сложи катализатор, спойлери и да я направи като нова за негова сметка.
          Та нека видим алтернативите на тия кретени синдикатите. Май нямат никакви дето да има и минимален интерес към тях.

Коментар

ЯВНО МНОГО ТЕ СЪРБИ РЕКТУМА ЩОМ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ЕБАВАШ,ЩЕ ГРИЗНЕШ ДЪРВОТО!!!
            Аха, аха. Ще си разплета чорапите. Само, че не сега а след малко.

Коментар

Работниците ще се съберат и ще потеглят от 8.00 часа от „Кремиковци” към пл. „Александър Невски”. Оттам те ще преминат през Министерство на икономиката и енергетиката и ще се спрат на Народно събрание. Предвижда се да има и палатков лагер пред Министерски съвет, който най-вероятно ще е денонощен.
              И какво от това? И 10 палаткови лагера да направите все тая. Пушилката отдавна е мъртвец. А мъртъвците се погребват а не се лекуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                Първоначално изпратено от badboy333
                Първоначално изпратено от Остап Бендер
                Още ли не са били тоягата на дембелите? Кремиковските курви да купуват презервативи и да се приготвят за околовръстното а мързеливците да се учат да бачкат.
                ПЕДАЛ,ЩЕ ГРИЗНЕШ ДЪРВОТО,АКО ПРОДЪЛЖИШ ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА С ХОРАТА!!!НЕ СИ МИСЛИ ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕШ НАМЕРЕН!!!
                Изплаших ся. Плюя си в пазвата и си посипвам главата с пепел.
                Тъпанар, вместо да ме търсите мен потърсете тези, които ви докараха до тук. Ще ти дам жокер- те не са Мин. съвет а са в Кремиковци. Не стига, че сте мързеливи но сте и глупави. Тояга за вас.
                ПЕДАЛ,МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ТВОЙТА ПЕРСОНА ЛИЧНО!!!НЯМАМ ОБЩО С КРЕМИКОВЦИ,НО НАГЛОСТА ТИ ПРЕМИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ,НЕ СЕ МИСИЛИ ЗА НЕДОСЕГАЕМ И НЕОТКРИВАЕМ!!!
                Минет ли искаш да ми правиш? С обратни не се занимавам. Другаде си търси дружка. Това все пак е икономически форум а не гей сборище.
                ЯВНО МНОГО ТЕ СЪРБИ РЕКТУМА ЩОМ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ЕБАВАШ,ЩЕ ГРИЗНЕШ ДЪРВОТО!!!
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Още ли не са били тоягата на дембелите? Кремиковските курви да купуват презервативи и да се приготвят за околовръстното а мързеливците да се учат да бачкат.
                  ПЕДАЛ,ЩЕ ГРИЗНЕШ ДЪРВОТО,АКО ПРОДЪЛЖИШ ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА С ХОРАТА!!!НЕ СИ МИСЛИ ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕШ НАМЕРЕН!!!
                  Тъпанар, вместо да ме търсите мен потърсете тези, които ви докараха до тук. Ще ти дам жокер- те не са Мин. съвет а са в Кремиковци. Не стига, че сте мързеливи но сте и глупави. Тояга за вас.
                  ПЕДАЛ,МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ТВОЙТА ПЕРСОНА ЛИЧНО!!!НЯМАМ ОБЩО С КРЕМИКОВЦИ,НО НАГЛОСТА ТИ ПРЕМИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ,НЕ СЕ МИСИЛИ ЗА НЕДОСЕГАЕМ И НЕОТКРИВАЕМ!!!
                  Минет ли искаш да ми правиш? С обратни не се занимавам. Другаде си търси дружка. Това все пак е икономически форум а не гей сборище.

Коментар

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Коментар

Коментар

• Още ли не са били тоягата на дембелите? Кремиковските курви да купуват презервативи и да се приготвят за околовръстното а мързеливците да се учат да бачкат.

Коментар

Валентин Захариев+Екометал инженеринг+Кремиковци = Идеологията на БСП + Петър Димитров+ Сергей Станишев

Коментар

• Първоначално изпратено от az_sum
                              Някакви новини от срещата днес???
                              1500 на минус и срещата е от 16.00 часа с двата синдиката!!!

Коментар

• Някакви новини от срещата днес???
                                Една птичка пролет не прави!

Коментар

Working...
                                X