If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11
Точно така е -ама си има всякакви играчи -очаквах такова изстрелване ,ама все пак от 1.48 до 1.80 само за 1 ден не е шега работа според мен.
п.п. лихва за 3 годишен депозит
Не искам да ви попарвам надеждите , но доста хора го бяха предвидили заради сертификата и заради Софикс и бяха купили по малко... Като се попълни сертификата/ ако не е попълнен защото 130 не ги интересува на каква цена ще го вземат важното е да имат акциите../ ... спекулантите ще почнат да кешират .... така ,че ви желая успех , но имайте едно наум и с добро чувство...
Ами затова сме пародия на борса, Еврохолд и Евроинс 1:1 си е живо извращение.
Да, и това го има.Като обират нагоре добре,но като започнат да изсипват... да ни е здраво
Ммм доволен съм ....хубава интрадей търговийка се получи днес ....та и на макса ....изсипах ......чакам с чувалчето като се осеферите във сряда Много е готино да купиш на 1.5 ...и за минутки на 1.8 .....
Точно така е -ама си има всякакви играчи -очаквах такова изстрелване ,ама все пак от 1.48 до 1.80 само за 1 ден не е шега работа според мен.
Не искам да ви попарвам надеждите , но доста хора го бяха предвидили заради сертификата и заради Софикс и бяха купили по малко... Като се попълни сертификата/ ако не е попълнен защото 130 не ги интересува на каква цена ще го вземат важното е да имат акциите../ ... спекулантите ще почнат да кешират .... така ,че ви желая успех , но имайте едно наум и с добро чувство...
Ами затова сме пародия на борса, Еврохолд и Евроинс 1:1 си е живо извращение.
нищо, ние оптимистите ще сме доволни и на 1.55. И не губим кураж, щото иде нов тираж. Easy come, easy go. Като спрат да пълнят за софикс сертификата, като върнат и пазарите навън, ще срещаме с големите чували.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Ето затова бях писал че с тази акция не бива да се игае на 10 ст. спекулка
Коментар
SoKoLoV
този факт,днес е ясен сигнал за посоката...това първо и второ неможе такъв холдинг да струва толкова....хаххх смешна работа.... холдинги за стотинки или левчета вие не сте реалисти и ще си загубите парите .....така и трябва...
Коментар