IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами аз доста отдавна смених майката с дъщерята, та затова се жалвам

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
      Точно за капитализацията говоря..., за мен Евроинс сигурно е 30% от активите на холдинга, а не 20% от капитализацията
      Ами тогава трябва да се купува докато може. Виждате сами колко бързо стават нещата.

Коментар

• Точно за капитализацията говоря..., за мен Евроинс сигурно е 30% от активите на холдинга, а не 20% от капитализацията

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
          Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Точно така е -ама си има всякакви играчи -очаквах такова изстрелване ,ама все пак от 1.48 до 1.80 само за 1 ден не е шега работа според мен.

п.п. лихва за 3 годишен депозит
          Не искам да ви попарвам надеждите , но доста хора го бяха предвидили заради сертификата и заради Софикс и бяха купили по малко... Като се попълни сертификата/ ако не е попълнен защото 130 не ги интересува на каква цена ще го вземат важното е да имат акциите../ ... спекулантите ще почнат да кешират .... така ,че ви желая успех , но имайте едно наум и с добро чувство...
          Ами затова сме пародия на борса, Еврохолд и Евроинс 1:1 си е живо извращение.
          Сравни капитализацията, не гледай сляпо цената.
          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
            Да, и това го има.Като обират нагоре добре,но като започнат да изсипват... да ни е здраво
            Ммм доволен съм ....хубава интрадей търговийка се получи днес ....та и на макса ....изсипах ......чакам с чувалчето като се осеферите във сряда Много е готино да купиш на 1.5 ...и за минутки на 1.8 .....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Точно така е -ама си има всякакви играчи -очаквах такова изстрелване ,ама все пак от 1.48 до 1.80 само за 1 ден не е шега работа според мен.

Не искам да ви попарвам надеждите , но доста хора го бяха предвидили заради сертификата и заради Софикс и бяха купили по малко... Като се попълни сертификата/ ако не е попълнен защото 130 не ги интересува на каква цена ще го вземат важното е да имат акциите../ ... спекулантите ще почнат да кешират .... така ,че ви желая успех , но имайте едно наум и с добро чувство...
              Ами затова сме пародия на борса, Еврохолд и Евроинс 1:1 си е живо извращение.

Коментар

• и аз днес не съм пипал тука.
                по скоро ако се върнем под 1.4 ще допълня
                да закръгля бройката, пък после каквото стане.

Коментар

• Точно така е -ама си има всякакви играчи -очаквах такова изстрелване ,ама все пак от 1.48 до 1.80 само за 1 ден не е шега работа според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
                    202 хил. бройки днес, от които 10 хил са мои и не са за сертификата.
                    Да посмятаме и да видим грубо колко са купили като извадим нашите
                    Аз днес кпувах Евроинс. Еврохолд нито купувах, нито продавах. Мен ме не бройте.

Коментар

• този дето продаваше през последните няколко дни дали успя да излезе напълно?
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• 202 хил. бройки днес, от които 10 хил са мои и не са за сертификата.
                        Да посмятаме и да видим грубо колко са купили като извадим нашите
                        http://imoti.start.bg
                        http://pravo.start.bg
                        [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Да, и това го има.Като обират нагоре добре,но като започнат да изсипват... да ни е здраво

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                            Едва ли скоро ще видим цена 1.45
                            нищо, ние оптимистите ще сме доволни и на 1.55. И не губим кураж, щото иде нов тираж. Easy come, easy go. Като спрат да пълнят за софикс сертификата, като върнат и пазарите навън, ще срещаме с големите чували.
                            * think positive * think simple * think big *
                            * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                              Ето затова бях писал че с тази акция не бива да се игае на 10 ст. спекулка

Коментар

• този факт,днес е ясен сигнал за посоката...това първо и второ неможе такъв холдинг да струва толкова....хаххх смешна работа.... холдинги за стотинки или левчета вие не сте реалисти и ще си загубите парите .....така и трябва...

не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X