If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11
Пичове как е. Сега влизам, че бях по задачи и гледам голямото мазало е станало. При това с обем. Нещо много се депресираха нещата в БГ-то, но важното е ,че акциите бол и няма да свършат ;-).
Не съм зачел, но си мисля , че Форекс Мастъра или ОК ще са били много активни днес в наливане на масло в огъня. Но и това е част от играта.
Някой зимал ли е днес по-голям пакет да каже кой продава. Аз лично тука съм холд, но ако иде под 1лв ще утроя обема на позицията.
интересни времена ...
има едно древно китайско проклятие "пожелавам ти да живееш в интересни времена"
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ами те лизинговите дружества не са от най-успешните в кризата. А за печалбата от Авто юнион, то все едно са продали облигации на 11% доходност, горе долу такава е сделката.
За лизинга гледам че отчета друго показва , а за доводите ти, че са се набутали с наема си в голяма грешка , но след като спомена облигации и лихви е добре да погледнеш цената на ресурса им - определено си е за завист
изводите са ясни
бертрам, ако чете в момента, най-добре ще ме разбере ;-)
Коментар
ОК
Ами те лизинговите дружества не са от най-успешните в кризата. А за печалбата от Авто юнион, то все едно са продали облигации на 11% доходност, горе долу такава е сделката.
Активи има, въпроса е че нетни активи няма. И ти ако си имал 100 бона и си направил репо на репото няколко пъти, накрая можеш да имаш 1 млн активи и 900 бона задължения. И накрая като ти паднат цените на активите с 80% средно, ще имаш 200 бона активи и 900 бона дълг (ако не броим лихвите, които си платил). Горе долу така стоят нещата според мен, макар и с други числа и пропорции.
Стига си плашил гугутките, бе човек. Като говориш за дългове вземи спомени и за тяхната структура ..., за това че има лизингово дружество в портфейла ...., а не е лошо и да отбележим, че от сделката с мазарати центъра спечелиха толкова колкото е цялата капитализация на любимото ти ИБГ
благодаря за отговора
все пак не е лошо да знаем кой какви интереси защитава
не съм следовател, но забелязвам как пишеш основно тук и в ЦКБ, а всички сме свидетели какво става с тях
интересно е например факта, че в ХИМ не пишеш а там няма такава реакция на пазар
Ти да не си следовател, от известно време само ми задаваш въпроси и търсиш причината за това или онова. Нямал съм акции никога и не знам дали ще имам. В момента бих купил за жълти стотинки само като опция - ако случайно стане нещо. И цената не пада заради мен
Е де,е де,ти да не поверва!!!
Коментар
ОК
Ти да не си следовател, от известно време само ми задаваш въпроси и търсиш причината за това или онова. Нямал съм акции никога и не знам дали ще имам. В момента бих купил за жълти стотинки само като опция - ако случайно стане нещо. И цената не пада заради мен
Коментар