If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11
Когато акцията достигне средната ми цена от 1.55 ще я разтикам завинаги!!!
С -9% на ден да пада е доста неприятно... разтиквам и ставам наблюдател по тази позиция.
Welcome to the club ...
Аз в началото чаках да се върнем на 6.20лв., после реших че е добро нивото за допълване и усредних на средно около 5лв. ...
Как ми се иска и аз да можех да изляза на нула на 1.55лв.
Ех, мечти
Поне съм дългосрочен, както се казва у нас.
аз осредних до 1.6лв
акцията има потенциал и за доста над 6 лв, но след 2/3 години.
а иначе под 1лв и аз ще донатоваря
Аз спрях с дотоварванията и осредняването. Реално дори и първото усредняване на ниво около 5лв. си беше глупост, по-добре да бях ликвидирал на малка загуба, а после да бях влизал на ниското без натиск за усредняване. Досега от усреднявания винаги съм отивал от лошо на по-лошо Като се замисля влизането за усредняване по тренд надолу си е една голяма глупост.
Днес сме пак надолу, докога бе хора?
С тези темпове и под 1 лев ще се потопим скоро
Това с осредняването наистина понякога си е чиста загуба.Трябва да се има смелост да продаваш на загуба.Не на всеки му е лесно това обаче.На падащ пазар осредняването не е добра идея но все пак ако човек го е решил то поне трябва да опипва с малко бр колкото за спорта докто в един момент добие по-ясна представа за движението на акцията.
С -9% на ден да пада е доста неприятно... разтиквам и ставам наблюдател по тази позиция.
Welcome to the club ...
Аз в началото чаках да се върнем на 6.20лв., после реших че е добро нивото за допълване и усредних на средно около 5лв. ...
Ех, мечти
аз осредних до 1.6лв
Аз спрях с дотоварванията и осредняването. Реално дори и първото усредняване на ниво около 5лв. си беше глупост, по-добре да бях ликвидирал на малка загуба, а после да бях влизал на ниското без натиск за усредняване. Досега от усреднявания винаги съм отивал от лошо на по-лошо Като се замисля влизането за усредняване по тренд надолу си е една голяма глупост.
Днес сме пак надолу, докога бе хора?
С тези темпове и под 1 лев ще се потопим скоро
Ами това са най-надутите позиции в момента, затова и падат най-много, не защото аз най-много пиша по тях.
ок , ако цкб е надута позиция ... иди тървувай Амазон ком на п/е над 70
при цкб п/е се върти около 5
явно е ,че имаш интерес
лошо няма.
Гледай П/Б за банките там е интересното осбено при ЦКБ. Там при тази банка активи за около 2 млрд а пазарната капитализация 100 млн. Хахахаха ей тук е големата загадка.За туй се юрнаха да купуват по тази позиция ма нещо некой ликвидността ги натисна и затуй бягат ся.Според мен са гърци отново.Закъсаха за пари у Елада и разпродават масово ЦКБ. Ма след време таз артия някой ша я продават на 8-10 лв.Ша го доживеем туй време
Welcome to the club ...
Ех, мечти
аз осредних до 1.6лв
Е , значителна част да изкупуват тия които могат
Обаче съгласи се че за сега бакб е стабилка.. поне до днес
добре че 40% са ми там..на добра средна, много добра..
казах ти плюй в пазва, че си спомям как купувах бакб на 8.50
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Е , значителна част да изкупуват тия които могат
Обаче съгласи се че за сега бакб е стабилка.. поне до днес
добре че 40% са ми там..на добра средна, много добра..
ако достигне и я махнеш после ще те е яд , защото ще изпраска над 2 кинта.
кога т'ва? да си праска, има и други... и винаги можеш да вземеш пак, а можеш и да не вземеш..
по изчисления , това ми е най-слабото звено в портфейла
BACB
FIB
CHIM
EUBG
KAO
TRACE
UNIM (незначително количество)
не казвай голяма приказка, че ако софикса падне здраво всичко от портфейла ти ше пада здраво. просто момента е такъв доста ликвидност и спекула имаше в еврохолда, а тези позиции го изяждат първи при спад. другото е ако изкупиш чуствителна част от фрии флоута тогава си застрахован от спад
Бертраме, преди дни имаше доста сериозна подкрепа на нива около 1.35 (доста айсбергчета) обаче като гледам днеска си е било свободно падане! Не знам какво става ако някой може да каже кой продава ще е добре дошъл. Имам акции !
кога т'ва? да си праска, има и други... и винаги можеш да вземеш пак, а можеш и да не вземеш..
по изчисления , това ми е най-слабото звено в портфейла
BACB
FIB
CHIM
EUBG
KAO
TRACE
UNIM (незначително количество)
...проклятие "пожелавам ти да живееш в интересни времена" ...
Не съм сигурен дали е проклятие, Бертмане.Според мен е добро пожелание.
Не знам дали целта е да пуснат кръвчицата на гърците, но днес по всички позиции ме обезкостиха, смляха и метнаха на кучетата....
за радост на ОК, ФМ, ФК, ОБ и сие
Welcome to the club ...
Ех, мечти
от 5.35 и аз имам , но налях доста на тези нива и 1.55 ми се вижда постижимо след време... месец - два, ще видим
Welcome to the club ...
Ех, мечти
Коментар