IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Куме, няма смисъл!
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• А защо да го търгуваме на цена, колкото собствения капитал? Не виждам много разумни причини за това. Виж пазара на колко оценява Евроинс, а на колко се води в баланса на холдинг ЕИГ знаеш ли? Вярно, че влизат там и други застрахователни компании и здравна даже, но въпреки това активите са заведени на доста набалончени цени. И пазара това го оценява, даже мен ако питаш цената е доста височка в момента. Но ще се примиря със сегашната - все пак никой не е по-голям от пазара. Даже оценителите на активите на Еврохолд.

Коментар

• [quote="ОК"]
        Първоначално изпратено от prodigal
        Първоначално изпратено от De Niro
        Продигале, кажи ....
        Човече, ОК е зле, ама ти си катастрофа, някои могат други не могат, на теб какво ти пречат моите печалби, гледай си „кариерата” и не зяпай по чуждите паници.
        /quote]

Хаха, от твоята уста това си е комплимент за мен. Човека, който гледа розово на всяка новина за затъването на холдинга. Накрая ако фалират сигурно ще кажеш, че това е много добре за акционерите в психологически план. И най-вероятно ще си прав за първи път. Кажи ми, как ще коментираш, че положителната репутация е повече от Собствения капитал? И не ми говори колко били дали Глобал факненс, щото това беше преди Лемън брадърс, а и сделката си мирише отвсякъде.
        Хайде първо да започнем да го търгуваме на цена поне колкото е собствения капитал и после ще коментираме дали и колко си заслужава да платим за репутация

Коментар

• [quote="prodigal"]
          Продигале, кажи ....
          Човече, ОК е зле, ама ти си катастрофа, някои могат други не могат, на теб какво ти пречат моите печалби, гледай си „кариерата” и не зяпай по чуждите паници.
          /quote]

Хаха, от твоята уста това си е комплимент за мен. Човека, който гледа розово на всяка новина за затъването на холдинга. Накрая ако фалират сигурно ще кажеш, че това е много добре за акционерите в психологически план. И най-вероятно ще си прав за първи път. Кажи ми, как ще коментираш, че положителната репутация е повече от Собствения капитал? И не ми говори колко били дали Глобал факненс, щото това беше преди Лемън брадърс, а и сделката си мирише отвсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
            Първоначално изпратено от bertram
            на де ниро пак са му свършили лекарствата.
            де ниро..аз съм на кеш тук , НО не оревавам форума.

за тебе сякаш е измислена думата ХЕЙТЪР
            с тази злоба в теб не знам как спиш нощем

лека
            Да бе, то всеки, който не е ЪП-ър е хейтър!
            Други няма! Човечеството се дели на ъп-ъри и хейтъри...

И аз не знам прецаканите, фалирали идиоти как спят нощем, ама ето на.....спят

И като свършат фактите и глупостите, почваме да се делим по личностни характеристики. Смях...

Как пък един достоен няма да излезе да каже: "Вярно, изложиха се зверски с това изказване" ???

Помиярска история...
            колега чети внимателно

горе ти писах, че съм на кеш = превеждам - чакам да падне още преди да вляза за какви ъпъри говорим.
            има колеги мечо настроени, които се обосновават, а ти се давиш в злоба.
            На борсата се правят пари, а емоции като твоите до нищо добро няма да те докарат... най -много някоя сърдечна криза да получиш като видиш евроинс на 3 кинта, защото за тебе съм 100% сигурен, че имаш някакво лично отношение, а това до успех на БФБ няма как да те доведе.

хубав ден
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
              на де ниро пак са му свършили лекарствата.

лека
              Да бе, то всеки, който не е ЪП-ър е хейтър!
              Други няма! Човечеството се дели на ъп-ъри и хейтъри...

И аз не знам прецаканите, фалирали идиоти как спят нощем, ама ето на.....спят

И като свършат фактите и глупостите, почваме да се делим по личностни характеристики. Смях...

Как пък един достоен няма да излезе да каже: "Вярно, изложиха се зверски с това изказване" ???

Помиярска история...

Коментар

• на де ниро пак са му свършили лекарствата.

лека
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                  Първоначално изпратено от cymru

Чуват се и мнения, че по време на активната кампания по ГО компаниите може да намалят цената на полицата, за да привлекат нови клиенти или свеж капитал. Възможен ли е подобен сценарий и как евентуално сваляне на цената би се отразило на пазара?

- Това би могло да се случи само с компании, които предпочитат да решат проблема с паричните си ресурси в краткосрочен план, а забравят за дългосрочните негативни ефекти. Вярвам, че това няма да се случи през кампанията тази година, тъй като Комисията за финансов надзор предприема сериозни мерки още от началото на 2009 г., а още повече през последните месеци, и тези мерки неминуемо ще охладят страстите на пазара.
                  ЗАЩО НАМАЛИХТЕ ЦЕНИТЕ ОТ ДНЕС, МУКОВА?

Защото никой няма по-тежки проблеми от Вас с паричните ресурси! Хахахахаха

Няма такава излагация....
                  Е, и - 3-4% са намалили действително. Какво не е вярно в изказването? Че Армеец са намалили повече или другите смешни фирмички дето продават застраховката с 50 лв. по-евтино - за по 140-150 лв.
                  10%, не 3-4%

Не може да казваш:

" Това би могло да се случи само с компании, които предпочитат да решат проблема с паричните си ресурси в краткосрочен план, а забравят за дългосрочните негативни ефекти."

и ден по-късно да намалиш цените! Това е изключително безумие и позор!
                  Те Евроинс май всяка година декември ги вдигат и свалят по 3 пъти цените, докато налучкат.Никаква стратегия, преписване от другите компании...
                  И мениджър на бакалия би се справил по-добре...

п.с.Колега както наричаш Армеец и други "смешни" фирмички им виж отчетите, пазарния дял и печалбите. Защото според мен смешниците са други...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Имаше тука един горд собственик на сааб дето оврещя форума колко велика кола е това и как еврохолдката ще направи много милиони като продава сааби и застраховки за тях на замогнали се от бфб-то инвеститори. Къде ли се е скрил сега?
                    Абе явно и на теб депозита не ти стига, та се вреш в чуждата паница от както те знаем

Коментар

• Имаше тука един горд собственик на сааб дето оврещя форума колко велика кола е това и как еврохолдката ще направи много милиони като продава сааби и застраховки за тях на замогнали се от бфб-то инвеститори. Къде ли се е скрил сега?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Продигале, кажи ....

Да не си гладен нещо ?

Коментар

Първоначално изпратено от cymru

Чуват се и мнения, че по време на активната кампания по ГО компаниите може да намалят цената на полицата, за да привлекат нови клиенти или свеж капитал. Възможен ли е подобен сценарий и как евентуално сваляне на цената би се отразило на пазара?

- Това би могло да се случи само с компании, които предпочитат да решат проблема с паричните си ресурси в краткосрочен план, а забравят за дългосрочните негативни ефекти. Вярвам, че това няма да се случи през кампанията тази година, тъй като Комисията за финансов надзор предприема сериозни мерки още от началото на 2009 г., а още повече през последните месеци, и тези мерки неминуемо ще охладят страстите на пазара.

Е, и - 3-4% са намалили действително. Какво не е вярно в изказването? Че Армеец са намалили повече или другите смешни фирмички дето продават застраховката с 50 лв. по-евтино - за по 140-150 лв.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                            Първоначално изпратено от ОК
                            Гледам фрий флоута се е увеличил с близо 2%. Мажоритарят да не е изсипвал на пазар?
                            Ами ако следеше позицията щеше да знаеш какво е станало, кога е станало и дали акционерите сме на печалба от това. То не става само да се хейтва ,карай ще се съжаля - не е изсипвал на пазар по-скоро напротив. Иначе напоследък си е все този фрий флоута, поне за сега де
                            Продигале, кажи коя компания е загубила най-много от началото на кризата и коя се отлепва най-бавно от дъното? Хахахахахаха

Иначе ти от 9.10лв до 0.90лв на акция все печелиш. Това всички го знаят. Хахахахаха

Ти и много-милионните загуби ги отчете като голям успех. Хахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                                Гледам фрий флоута се е увеличил с близо 2%. Мажоритарят да не е изсипвал на пазар?
                                Ами ако следеше позицията щеше да знаеш какво е станало, кога е станало и дали акционерите сме на печалба от това. То не става само да се хейтва ,карай ще се съжаля - не е изсипвал на пазар по-скоро напротив. Иначе напоследък си е все този фрий флоута, поне за сега де

Коментар

Working...
                                X