Куме, няма смисъл!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
А защо да го търгуваме на цена, колкото собствения капитал? Не виждам много разумни причини за това. Виж пазара на колко оценява Евроинс, а на колко се води в баланса на холдинг ЕИГ знаеш ли? Вярно, че влизат там и други застрахователни компании и здравна даже, но въпреки това активите са заведени на доста набалончени цени. И пазара това го оценява, даже мен ако питаш цената е доста височка в момента. Но ще се примиря със сегашната - все пак никой не е по-голям от пазара. Даже оценителите на активите на Еврохолд.
Коментар
-
[quote="ОК"]Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от De NiroПродигале, кажи ....
/quote]
Хаха, от твоята уста това си е комплимент за мен. Човека, който гледа розово на всяка новина за затъването на холдинга. Накрая ако фалират сигурно ще кажеш, че това е много добре за акционерите в психологически план. И най-вероятно ще си прав за първи път. Кажи ми, как ще коментираш, че положителната репутация е повече от Собствения капитал? И не ми говори колко били дали Глобал факненс, щото това беше преди Лемън брадърс, а и сделката си мирише отвсякъде.
Коментар
-
ОК
[quote="prodigal"]Първоначално изпратено от De NiroПродигале, кажи ....
/quote]
Хаха, от твоята уста това си е комплимент за мен. Човека, който гледа розово на всяка новина за затъването на холдинга. Накрая ако фалират сигурно ще кажеш, че това е много добре за акционерите в психологически план. И най-вероятно ще си прав за първи път. Кажи ми, как ще коментираш, че положителната репутация е повече от Собствения капитал? И не ми говори колко били дали Глобал факненс, щото това беше преди Лемън брадърс, а и сделката си мирише отвсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от bertramна де ниро пак са му свършили лекарствата.
де ниро..аз съм на кеш тук , НО не оревавам форума.
за тебе сякаш е измислена думата ХЕЙТЪР
с тази злоба в теб не знам как спиш нощем
лека
Други няма! Човечеството се дели на ъп-ъри и хейтъри...
И аз не знам прецаканите, фалирали идиоти как спят нощем, ама ето на.....спят
И като свършат фактите и глупостите, почваме да се делим по личностни характеристики.Смях...
Как пък един достоен няма да излезе да каже: "Вярно, изложиха се зверски с това изказване" ???
Помиярска история...
горе ти писах, че съм на кеш = превеждам - чакам да падне още преди да вляза за какви ъпъри говорим.
има колеги мечо настроени, които се обосновават, а ти се давиш в злоба.
На борсата се правят пари, а емоции като твоите до нищо добро няма да те докарат... най -много някоя сърдечна криза да получиш като видиш евроинс на 3 кинта, защото за тебе съм 100% сигурен, че имаш някакво лично отношение, а това до успех на БФБ няма как да те доведе.
хубав дентова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramна де ниро пак са му свършили лекарствата.
де ниро..аз съм на кеш тук , НО не оревавам форума.
за тебе сякаш е измислена думата ХЕЙТЪР
с тази злоба в теб не знам как спиш нощем
лека
Други няма! Човечеството се дели на ъп-ъри и хейтъри...
И аз не знам прецаканите, фалирали идиоти как спят нощем, ама ето на.....спят
И като свършат фактите и глупостите, почваме да се делим по личностни характеристики.Смях...
Как пък един достоен няма да излезе да каже: "Вярно, изложиха се зверски с това изказване" ???
Помиярска история...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от cymru
Чуват се и мнения, че по време на активната кампания по ГО компаниите може да намалят цената на полицата, за да привлекат нови клиенти или свеж капитал. Възможен ли е подобен сценарий и как евентуално сваляне на цената би се отразило на пазара?
- Това би могло да се случи само с компании, които предпочитат да решат проблема с паричните си ресурси в краткосрочен план, а забравят за дългосрочните негативни ефекти. Вярвам, че това няма да се случи през кампанията тази година, тъй като Комисията за финансов надзор предприема сериозни мерки още от началото на 2009 г., а още повече през последните месеци, и тези мерки неминуемо ще охладят страстите на пазара.
Защото никой няма по-тежки проблеми от Вас с паричните ресурси! Хахахахаха
Няма такава излагация....
Не може да казваш:
" Това би могло да се случи само с компании, които предпочитат да решат проблема с паричните си ресурси в краткосрочен план, а забравят за дългосрочните негативни ефекти."
и ден по-късно да намалиш цените! Това е изключително безумие и позор!
Те Евроинс май всяка година декември ги вдигат и свалят по 3 пъти цените, докато налучкат.Никаква стратегия, преписване от другите компании...
И мениджър на бакалия би се справил по-добре...
п.с.Колега както наричаш Армеец и други "смешни" фирмички им виж отчетите, пазарния дял и печалбите. Защото според мен смешниците са други...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterИмаше тука един горд собственик на сааб дето оврещя форума колко велика кола е това и как еврохолдката ще направи много милиони като продава сааби и застраховки за тях на замогнали се от бфб-то инвеститори. Къде ли се е скрил сега?
Коментар
-
Имаше тука един горд собственик на сааб дето оврещя форума колко велика кола е това и как еврохолдката ще направи много милиони като продава сааби и застраховки за тях на замогнали се от бфб-то инвеститори. Къде ли се е скрил сега?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от cymru
Чуват се и мнения, че по време на активната кампания по ГО компаниите може да намалят цената на полицата, за да привлекат нови клиенти или свеж капитал. Възможен ли е подобен сценарий и как евентуално сваляне на цената би се отразило на пазара?
- Това би могло да се случи само с компании, които предпочитат да решат проблема с паричните си ресурси в краткосрочен план, а забравят за дългосрочните негативни ефекти. Вярвам, че това няма да се случи през кампанията тази година, тъй като Комисията за финансов надзор предприема сериозни мерки още от началото на 2009 г., а още повече през последните месеци, и тези мерки неминуемо ще охладят страстите на пазара.
Няма такава излагация....Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от ОКГледам фрий флоута се е увеличил с близо 2%. Мажоритарят да не е изсипвал на пазар?,карай ще се съжаля - не е изсипвал на пазар по-скоро напротив. Иначе напоследък си е все този фрий флоута, поне за сега де
Иначе ти от 9.10лв до 0.90лв на акция все печелиш. Това всички го знаят. Хахахахаха
Ти и много-милионните загуби ги отчете като голям успех. Хахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru
Няма такава излагация....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКГледам фрий флоута се е увеличил с близо 2%. Мажоритарят да не е изсипвал на пазар?,карай ще се съжаля - не е изсипвал на пазар по-скоро напротив. Иначе напоследък си е все този фрий флоута, поне за сега де
Коментар
Коментар