IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• о и не са по тази тема. ако някой си мисли, че с писането си във форума въздейства на цените, в която и да било посока, е наивник. аз конкретни акции не коментирам (с изключение на Пътя и то защото бях помолен ;-)).

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      атила, весел уикенд и на теб :-)
      можеше да изчакаш 2-3 месеца и да купиш на средна 0.971 (примерно и евентуално) и да спечелиш още повече, ама ти си знаеш. успех!

продигал, липсата на спад в приходите ако е съпроводено със сериозна загуба води до същите лоши резултати, изразяващи се в целодневно оцветяване на котировките на дружеството в кобоса в червен цвят.
      Да не гадаем Атила е прав че по-тази позиция лаенето е безсмислено, а и двамата сте прави че ще се спечели много

Коментар

• атила, весел уикенд и на теб :-)
        можеше да изчакаш 2-3 месеца и да купиш на средна 0.971 (примерно и евентуално) и да спечелиш още повече, ама ти си знаеш. успех!

продигал, липсата на спад в приходите ако е съпроводено със сериозна загуба води до същите лоши резултати, изразяващи се в целодневно оцветяване на котировките на дружеството в кобоса в червен цвят.

Коментар

атила, да ти обясня как правят зад океана: ако Еврохолда се търгуваше там, някой местен атила (най-вероятно с ник винету), преди излизането на отчета, щеше да облъчи "инвестиционната общност", че настоящите цени на Еврохолд съответстват на прогнозни данни като примерно: 50% спад в приходите и 10 млн.лв. загуба и след като излезнат също кофти, но не чак толкова официалните резултати, а именно 20-30% спад в приходите и 2-3 млн. загуба (отново примерно), щеше да продъни ушите на всички как резултатите са изключително добри, как са надскочили и най-смелите очаквания дори на "оптимистите" и щеше да вдигне цената за 2-3 дена до 1.60-1.70 (нали, пак примерно) :-).
          ама от аматьор като теб, какво можем да очакваме? язък, че по цял ден зяпаш монитора :-(
          Нали, а тези простаци не се сещат та трябва ти да вършиш тази работа.
          А какъв е плана ако няма спад на приходите ?!

Коментар

атила, да ти обясня как правят зад океана: ако Еврохолда се търгуваше там, някой местен атила (най-вероятно с ник винету), преди излизането на отчета, щеше да облъчи "инвестиционната общност", че настоящите цени на Еврохолд съответстват на прогнозни данни като примерно: 50% спад в приходите и 10 млн.лв. загуба и след като излезнат също кофти, но не чак толкова официалните резултати, а именно 20-30% спад в приходите и 2-3 млн. загуба (отново примерно), щеше да продъни ушите на всички как резултатите са изключително добри, как са надскочили и най-смелите очаквания дори на "оптимистите" и щеше да вдигне цената за 2-3 дена до 1.60-1.70 (нали, пак примерно) :-).
            ама от аматьор като теб, какво можем да очакваме? язък, че по цял ден зяпаш монитора :-(
            СпамерЪ, много си прост!

Аз нямам намерение абсолютно никого да "облъчвам"... нещо което ти оичевидно си мислиш че правиш с малоумното си поведение!!!

Глупако, разбери че хората са много различни.... Че не всички носят заешки сърца като теб!

Аз в Петък купувах... 2 000 бройки! Средна цена 1.371 лв. И знам, че ще спечеля много пари с тази си инвестиция! Без да е необходимо да се правя на клакьор!!!

И още нещо, ако си мислиш, че дрънкайки простотии в някакъв анонимен форум, можеш да промених хода на нещата - си достоен за съжаление...

Сори, че пак те нарекох с много груби епитети, ама ми писна от твоите глупости! Но това не ми пречи да ти пожелая Весел Уикенд!

Коментар

• атила, да ти обясня как правят зад океана: ако Еврохолда се търгуваше там, някой местен атила (най-вероятно с ник винету), преди излизането на отчета, щеше да облъчи "инвестиционната общност", че настоящите цени на Еврохолд съответстват на прогнозни данни като примерно: 50% спад в приходите и 10 млн.лв. загуба и след като излезнат също кофти, но не чак толкова официалните резултати, а именно 20-30% спад в приходите и 2-3 млн. загуба (отново примерно), щеше да продъни ушите на всички как резултатите са изключително добри, как са надскочили и най-смелите очаквания дори на "оптимистите" и щеше да вдигне цената за 2-3 дена до 1.60-1.70 (нали, пак примерно) :-).

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                Къде е отчета. Някой стана нетърпелив днес.
                хе-хе! Неизвестността не е приятел на инвеститорите...

Но цифрите в консолидирания отчет са относително ясни, още преди да е публикуван!
                Грубо:
                - застрахователи: нула печалба, при непроменен премиен приход
                - лизинг: 1 119 000 лв нетна печалба, при 35% ръст на приходите
                - производстено направление: тук е неизвестното: зависи колко е пострадал Пластхим Т от кризата.
                В общи линии: печалбата ще е около нулата или ще има относително малка загуба.

Разбира се, друго е да се види написано черно на бяло!

Успехи на всички инвеститори!

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                  Първоначално изпратено от desperado
                  За какво ти е отчета, за да си мотивираш покупките ли ))
                  м да, за да купи човек книжа си трябват мотиви и кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                    За какво ти е отчета, за да си мотивираш покупките ли ))

Коментар

• От това че се забави положението се влошава и нервните са доста, включително и аз....
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Къде е отчета. Някой стана нетърпелив днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                          Първоначално изпратено от De Niro
                          http://www.fsc.bg/go.idecs?m=library&f=download&id=18053

Ето, понеже спорите къде е Ефроинс в таблиците!
                          8-ма позиция, веднага след великата и с огромна история в България компания Уника!
                          Е на това казвам аз успех. И то със многомилионна загуба за последната година.

Имайки предвид и кадрите и доброто им заплащане, заедно с прекрасната стратегия "да прецакаме клиента" мисля, че Ви чака огромен успех за в бъдеще!

Не е препоръка за нищо.
                          Нямам акции и никога няма да имам!
                          Айде бе кинаджия - спиш. Чакам цял ден да изкоментираш кво стаа с Ефроинса.
                          http://www.fsc.bg/go.idecs?m=library...nload&id=18174

Пък великата компания Уника отиде там където и е място, заедно с една друга велика Алианц. Мога да ти кажа и кои ще са следващите.
                          Общо взето като разгледах таблицата, дефанзивната стратегия на Евроинс взе да ми се струва доста сполучлива.

Айде да разлаем................
                          Спокойно колега Нещата си идват по местата. Просто ти ги научаваш със закъснение
                          Поздрави за 7-мото временно място! Велик успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                            http://insurance..profit..bg/uploads/stats/3/1232.pdf

Ето, понеже спорите къде е Ефроинс в таблиците!
                            8-ма позиция, веднага след великата и с огромна история в България компания Уника!
                            Е на това казвам аз успех. И то със многомилионна загуба за последната година.

Имайки предвид и кадрите и доброто им заплащане, заедно с прекрасната стратегия "да прецакаме клиента" мисля, че Ви чака огромен успех за в бъдеще!

Не е препоръка за нищо.
                            Нямам акции и никога няма да имам!
                            Айде бе кинаджия - спиш. Чакам цял ден да изкоментираш кво стаа с Ефроинса.
                            http://www.fsc.bg/go.idecs?m=library...nload&id=18174

Пък великата компания Уника отиде там където и е място, заедно с една друга велика Алианц. Мога да ти кажа и кои ще са следващите.
                            Общо взето като разгледах таблицата, дефанзивната стратегия на Евроинс взе да ми се струва доста сполучлива.

Айде да разлаем................
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                              ЕЙИИИИИИИ , много куцо тука - не се сдържаж да го кажа...... имам
                              Барзаш ли за някъде?
                              За бърза врътка не си уцелил позицията, а навярно и борсата Тук най-печелившия хоризонт е 2-3 г.
                              За мен лично сегашната цена няма почти никакво значение. Значение има как се развива фундамента на акцията - а там съм доволен. Другото ще дойде само, като слязат от влака припряните
                              Батя , зор няма (както и проценти)
                              бързата врътка я правим по други позиции
                              все пак добре реагира цената преди месец
                              мерак ми е да рипа тва е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                                ЕЙИИИИИИИ , много куцо тука - не се сдържаж да го кажа...... имам
                                Барзаш ли за някъде?
                                За бърза врътка не си уцелил позицията, а навярно и борсата Тук най-печелившия хоризонт е 2-3 г.
                                За мен лично сегашната цена няма почти никакво значение. Значение има как се развива фундамента на акцията - а там съм доволен. Другото ще дойде само, като слязат от влака припряните

Коментар

Working...
                                X