о и не са по тази тема. ако някой си мисли, че с писането си във форума въздейства на цените, в която и да било посока, е наивник. аз конкретни акции не коментирам (с изключение на Пътя и то защото бях помолен ;-)).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 2 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от споменЪатила, весел уикенд и на теб :-)
можеше да изчакаш 2-3 месеца и да купиш на средна 0.971 (примерно и евентуално) и да спечелиш още повече, ама ти си знаеш. успех!
продигал, липсата на спад в приходите ако е съпроводено със сериозна загуба води до същите лоши резултати, изразяващи се в целодневно оцветяване на котировките на дружеството в кобоса в червен цвят.Атила е прав че по-тази позиция лаенето е безсмислено, а и двамата сте прави че ще се спечели много
Коментар
-
атила, весел уикенд и на теб :-)
можеше да изчакаш 2-3 месеца и да купиш на средна 0.971 (примерно и евентуално) и да спечелиш още повече, ама ти си знаеш. успех!
продигал, липсата на спад в приходите ако е съпроводено със сериозна загуба води до същите лоши резултати, изразяващи се в целодневно оцветяване на котировките на дружеството в кобоса в червен цвят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪатила, да ти обясня как правят зад океана: ако Еврохолда се търгуваше там, някой местен атила (най-вероятно с ник винету), преди излизането на отчета, щеше да облъчи "инвестиционната общност", че настоящите цени на Еврохолд съответстват на прогнозни данни като примерно: 50% спад в приходите и 10 млн.лв. загуба и след като излезнат също кофти, но не чак толкова официалните резултати, а именно 20-30% спад в приходите и 2-3 млн. загуба (отново примерно), щеше да продъни ушите на всички как резултатите са изключително добри, как са надскочили и най-смелите очаквания дори на "оптимистите" и щеше да вдигне цената за 2-3 дена до 1.60-1.70 (нали, пак примерно) :-).
ама от аматьор като теб, какво можем да очакваме? язък, че по цял ден зяпаш монитора :-(Нали, а тези простаци не се сещат та трябва ти да вършиш тази работа.
А какъв е плана ако няма спад на приходите ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪатила, да ти обясня как правят зад океана: ако Еврохолда се търгуваше там, някой местен атила (най-вероятно с ник винету), преди излизането на отчета, щеше да облъчи "инвестиционната общност", че настоящите цени на Еврохолд съответстват на прогнозни данни като примерно: 50% спад в приходите и 10 млн.лв. загуба и след като излезнат също кофти, но не чак толкова официалните резултати, а именно 20-30% спад в приходите и 2-3 млн. загуба (отново примерно), щеше да продъни ушите на всички как резултатите са изключително добри, как са надскочили и най-смелите очаквания дори на "оптимистите" и щеше да вдигне цената за 2-3 дена до 1.60-1.70 (нали, пак примерно) :-).
ама от аматьор като теб, какво можем да очакваме? язък, че по цял ден зяпаш монитора :-(
Аз нямам намерение абсолютно никого да "облъчвам"... нещо което ти оичевидно си мислиш че правиш с малоумното си поведение!!!
Глупако, разбери че хората са много различни.... Че не всички носят заешки сърца като теб!
Аз в Петък купувах... 2 000 бройки! Средна цена 1.371 лв. И знам, че ще спечеля много пари с тази си инвестиция! Без да е необходимо да се правя на клакьор!!!
И още нещо, ако си мислиш, че дрънкайки простотии в някакъв анонимен форум, можеш да промених хода на нещата - си достоен за съжаление...
Сори, че пак те нарекох с много груби епитети, ама ми писна от твоите глупости! Но това не ми пречи да ти пожелая Весел Уикенд!
Коментар
-
атила, да ти обясня как правят зад океана: ако Еврохолда се търгуваше там, някой местен атила (най-вероятно с ник винету), преди излизането на отчета, щеше да облъчи "инвестиционната общност", че настоящите цени на Еврохолд съответстват на прогнозни данни като примерно: 50% спад в приходите и 10 млн.лв. загуба и след като излезнат също кофти, но не чак толкова официалните резултати, а именно 20-30% спад в приходите и 2-3 млн. загуба (отново примерно), щеше да продъни ушите на всички как резултатите са изключително добри, как са надскочили и най-смелите очаквания дори на "оптимистите" и щеше да вдигне цената за 2-3 дена до 1.60-1.70 (нали, пак примерно) :-).
ама от аматьор като теб, какво можем да очакваме? язък, че по цял ден зяпаш монитора :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperadoКъде е отчета. Някой стана нетърпелив днес.
Но цифрите в консолидирания отчет са относително ясни, още преди да е публикуван!
Грубо:
- застрахователи: нула печалба, при непроменен премиен приход
- лизинг: 1 119 000 лв нетна печалба, при 35% ръст на приходите
- производстено направление: тук е неизвестното: зависи колко е пострадал Пластхим Т от кризата.
В общи линии: печалбата ще е около нулата или ще има относително малка загуба.
Разбира се, друго е да се види написано черно на бяло!
Успехи на всички инвеститори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от De Nirohttp://www.fsc.bg/go.idecs?m=library&f=download&id=18053
Ето, понеже спорите къде е Ефроинс в таблиците!
8-ма позиция, веднага след великата и с огромна история в България компания Уника!
Е на това казвам аз успех. И то със многомилионна загуба за последната година.
Имайки предвид и кадрите и доброто им заплащане, заедно с прекрасната стратегия "да прецакаме клиента" мисля, че Ви чака огромен успех за в бъдеще!
Не е препоръка за нищо.
Нямам акции и никога няма да имам!
http://www.fsc.bg/go.idecs?m=library...nload&id=18174
Пък великата компания Уника отиде там където и е място, заедно с една друга велика Алианц. Мога да ти кажа и кои ще са следващите.
Общо взето като разгледах таблицата, дефанзивната стратегия на Евроинс взе да ми се струва доста сполучлива.
Айде да разлаем................Нещата си идват по местата. Просто ти ги научаваш със закъснение
Поздрави за 7-мото временно място! Велик успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Nirohttp://insurance..profit..bg/uploads/stats/3/1232.pdf
Ето, понеже спорите къде е Ефроинс в таблиците!
8-ма позиция, веднага след великата и с огромна история в България компания Уника!
Е на това казвам аз успех. И то със многомилионна загуба за последната година.
Имайки предвид и кадрите и доброто им заплащане, заедно с прекрасната стратегия "да прецакаме клиента" мисля, че Ви чака огромен успех за в бъдеще!
Не е препоръка за нищо.
Нямам акции и никога няма да имам!
http://www.fsc.bg/go.idecs?m=library...nload&id=18174
Пък великата компания Уника отиде там където и е място, заедно с една друга велика Алианц. Мога да ти кажа и кои ще са следващите.
Общо взето като разгледах таблицата, дефанзивната стратегия на Евроинс взе да ми се струва доста сполучлива.
Айде да разлаем................Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от ХайърсъзовЕЙИИИИИИИ , много куцо тука - не се сдържаж да го кажа...... имам
За бърза врътка не си уцелил позицията, а навярно и борсатаТук най-печелившия хоризонт е 2-3 г.
За мен лично сегашната цена няма почти никакво значение. Значение има как се развива фундамента на акцията - а там съм доволен. Другото ще дойде само, като слязат от влака припряните
бързата врътка я правим по други позиции
все пак добре реагира цената преди месец
мерак ми е да рипа тва е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовЕЙИИИИИИИ , много куцо тука - не се сдържаж да го кажа...... имам
За бърза врътка не си уцелил позицията, а навярно и борсатаТук най-печелившия хоризонт е 2-3 г.
За мен лично сегашната цена няма почти никакво значение. Значение има как се развива фундамента на акцията - а там съм доволен. Другото ще дойде само, като слязат от влака припряните
Коментар
Коментар