IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Могат да дадат своя принос в начините за увеличение на капитала ...
    Примерно:
    - продават кола и като бонус ти записват 1000 акции...
    - продават застраховка и ти записват 10 акции..

А ако на успеят, да си продават някое от балканските подразделения и да си бачкат....Аз определено подкрепям този вариант.

За автокаско и ГО и природни бедствия съм навит да запиша 1010 акции....

Коментар

• Могат да дадат своя принос в начините за увеличение на капитала ...
      Примерно:
      - продават кола и като бонус ти записват 1000 акции...
      - продават застраховка и ти записват 10 акции..

А ако на успеят, да си продават някое от балканските подразделения и да си бачкат....Аз определено подкрепям този вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Мече, откъде мажоритаря да извади над 15 млн, че да запише тия 25%? Според мен и такъв филм няма.
        Здравей ОК ,
        любител съм на всякакви увеличения от 2004 г. и смятам колкото и да е тежко положението в ЕУБГ ,ръководството е осигурило поне минималното записване ...иначе един провал компанията отива при пътища и мостове ....
        Не препоръка....

Коментар

Мече, откъде мажоритаря да извади над 15 млн, че да запише тия 25%? Според мен и такъв филм няма.
          ти от къде знаеш някой си колко пари има ? това май не е публична информация

Коментар

• Мече, откъде мажоритаря да извади над 15 млн, че да запише тия 25%? Според мен и такъв филм няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              .....
              Когато исландеца бягаше се бях замислил защо мажоритара не изкупи при ниските предлагания изащо бяха тези врътки ....
              ...
              изкупи май

Коментар

Кой да я закара над левче? Тия дето мислят да записват по номинал от новата емисия ли? И защо да купуват по-скъпо?
                Мажоритара има готовност да запише акции според мен от 25 % ....
                Вярващите в холдинга ще купуват акции от борсата на тези цени или по ниски за да не им се разводнят инвестициите ...
                Отчаяните ще се надяват мажоритара да подкрепи акцията и да спаси увеличението което ще доведе до продажбата на акциите им при изгодни или неизгодни цени..
                Когато исландеца бягаше се бях замислил защо мажоритара не изкупи при ниските предлагания изащо бяха тези врътки ....
                Увеличението ще е успешно ,но цената ще е ниска мноогооо дълго време....
                Нямам и не бих имал до няколко месеца...

Коментар

• EUBG - Радост Свиркова

Все пак предколедно дойде новина,която изкара кудкудяците от миризливия им курник.Запяха нова песен с леко фалшиви гласове.Простимо е,празници идват.Стават чудеса по Коледа.Затова ето една препоръка за тия,които четат Евангелието като Дявола:
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                    Тук тези които се уредиха на 40-50 ст на извънборсов пазар ще затварят позиции преди или след увеличението на 40-70 ст

Така, че целта е 20 ст!!!(дългосрочно)

Браво на Факушка, Гаки , Форекс Мастър и другите!

Бягайте на 1 лв и не го мислете! Забравете тази позиция!!! риск релард рейшио е малък!!!

Браво на Факи, Гаки и ФМ!!

Не препоръчвам, аматьор съм!!
                    Tи не само,че си аматьор ами си истински "Спеко".Ама ще видим кво ще покаже бъдещето.Може пък да ударим кьоравото а може би пък не.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      А цената ако отиде над левче?
                      Дано да отиде. Бих си продал моите акции с доволна печалба, а и защото нямам намерение да давам кинти за още акции и да ми утежняват позицията в портфейла двойно. Не е препоръка.

Коментар

• спеко,
                        като иде на 20стинки ги бравосвай
                        може да се окаже, че дъното тук вече е в историята.

успех и вземай редовно антидепресанти
                        Last edited by bertram; 22.12.2010, 17:10.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                          Ами къде да отиде? При условие, че новите са на левче, то би трябвало и старите да са на левче иначе как ще стане?
                          Това при условие, че има интерес към новите. Приеми все едно, че в момента виси оферта продава за 62.5 млн акции на левче. По тази логика задължително ли е да има и оферта купува на същата цена?

Коментар

• От сигурен източник знам, че сутринта като отивал за работа А.Х. видял верижната катастрофа на бул.Брюксел и се хванал за главата. Веднага се обадил по телефона на К.Б и му казал - дай да свикаме УС за увеличение на капитала, че глей колко ламарина трябва да плаща сега Инса.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Тук тези които се уредиха на 40-50 ст на извънборсов пазар ще затварят позиции преди или след увеличението на 40-70 ст

Така, че целта е 20 ст!!!(дългосрочно)

Браво на Факушка, Гаки , Форекс Мастър и другите!

Бягайте на 1 лв и не го мислете! Забравете тази позиция!!! риск релард рейшио е малък!!!

Браво на Факи, Гаки и ФМ!!

Не препоръчвам, аматьор съм!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                                какво да стане с балансовата стойност ? ще нарастне с 62млн лв или тоя кеш дето ще влезе не го смяташ ?
                                На акция, ваше превъзходителство Не бруто

Коментар

Working...
                                X