IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Звучи конспиративно....
    Факи си говори колкото да подгрява форума, явно продажбите на автомобили вече не са му вълнуваща тема, а все нещо трябва да пише.

Конкретно това репо е от октомври месец, минава за трети път и е отворено на 1/2 от пазарната за деня, каквато е и стандартната практика у нас.

Ако на някой му се занимава с теории на вълната може да умува кой и защо купи преди две седмици 82 500 броя на 1.39 лв. и да почне да вади изводи от това.

Освен сделките с пакета на Тор, на извън регулиран пазар мина една на 16-ти декември – 929 020 броя на 1 лев, аз лично не знам за друга сделка по тази позиция на ОТС, която да буди интерес (тоест да не е свързана с репо).

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
      Звучи конспиративно, а обикновено нещата са по простички................
      +1 Ей тва прозрение е много важно, ама такива като Факушка не могат да го разберат. BTW, без да се заяждам, ама съм леко учуден, че възпитаник на УНСС е способен да стигне до такова фундаментално заключение ....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Разбира се.
        След Ивановден.

Ама я като по-сведущ да те питам за един сценарий:
        Решава някой да си купи акции на 60 стинки в този неподходящ момент. Сключва сделка да купи 2 млн на нерегулиран за 40 стинки, при условие да докара средната цена (60 стинки) на бефебе. Такааа, почва нашия да купува, докарвайки цената до невероятните 98 стинки леФ и нещо.
        Та - кой може да е доволен? Въртят ми се в главата разни неща свързани с "мениджмънта" и предстоящото увеличение.
        Чудно ми е обаче кой могат да прилъжат - тези с парите - едва ли. Вашата група вече е прилъгана, а и няма нужните средства които да и се вземат.
        Та дали си мислят, че ще излъжат някой едър балък??? Щото те едрите не са балъци...
        Май-май ще има яко хързул-пързул тук...
        Звучи конспиративно, а обикновено нещата са по простички...Факт е че от известно време, акциите от фрий флоута са по-скъпи от акциите на едрите играчи, като една от причините е манипулация на пазара, друга влизане на нов играч в холда....

Коментар

• Нищо не каза за паунда по леФче...

Коментар

Кажи Проди, как се взема паунда по леФче?

ПС
            Абе аз имам някои от прогнозите ти, искаш ли да припомня?
            А прогнозите, ми всичко което не може да се манипулира на плитка борса с удоволствие, от скромност сам не ги припомням. Тази за която иде реч е от предишното увеличение

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              М да, то и моите така, питай Факи за паунда по левче как се взима
              Кажи Проди, как се взема паунда по леФче?

ПС
              Абе аз имам някои от прогнозите ти, искаш ли да припомня?

Коментар

Като се върнеш назад във времето може би ще си дадеш равносметка, че прогнозите ми винаги са несериозни. Но за сметка на това - верни.
                Както Гаки казва:
                М да, то и моите така, питай Факи за паунда по левче как се взима

Коментар

• Като се върнеш назад във времето може би ще си дадеш равносметка, че прогнозите ми винаги са несериозни. Но за сметка на това - верни.
                  Както Гаки казва:
                  ..и пак Факушка излезе прав. Чак е дразнещо...

Коментар

Хи-хии!

Честито!
                    Ми мерси, почти толкова сериозно е колкото твоите разсъждения [/QUOTE]

Шахът е велика игра!!!Никога не се вдига прах!!Особено ако терена е напръскан!!!

Коментар

[=prodigal;1180669]Faki, сделките са си сделки, репата репа. Ти за какво мислиш че съм набил това репо

Стига пита, ще вдигнеш цената
                      Хи-хии!

Честито! [/QUOTE]

Ми мерси, почти толкова сериозно е колкото твоите разсъждения

Коментар

• [=prodigal;1180669]Faki, сделките са си сделки, репата репа. Ти за какво мислиш че съм набил това репо

Стига пита, ще вдигнеш цената [/QUOTE]

Хи-хии!

Честито!

Коментар

Разбира се.
                          След Ивановден.

Решава някой да си купи акции на 60 стинки в този неподходящ момент. Сключва сделка да купи 2 млн на нерегулиран за 40 стинки, при условие да докара средната цена (60 стинки) на бефебе. Такааа, почва нашия да купува, докарвайки цената до невероятните 98 стинки леФ и нещо.
                          Та - кой може да е доволен? Въртят ми се в главата разни неща свързани с "мениджмънта" и предстоящото увеличение.
                          Чудно ми е обаче кой могат да прилъжат - тези с парите - едва ли. Вашата група вече е прилъгана, а и няма нужните средства които да и се вземат.
                          Та дали си мислят, че ще излъжат някой едър балък??? Щото те едрите не са балъци...
                          Faki, сделките са си сделки, репата репа. Ти за какво мислиш че съм набил това репо

Стига пита, ще вдигнеш цената

Коментар

Е да, ръста по позицията е очевиден Хубаво е по празници да има положителни емоции. Дали ще има още изненади, ти как мислиш ?
                            Разбира се.
                            След Ивановден.

Коментар

Признавам - в сравнение с ваш'та група съм абсолютно некомпетентен.

Но пък в моя защит (имам право, нали) ще си позволя да те върна няколко седмици назад, и тогава споменах, че от холда са приготвили коледна изненада за "акционерите". Факт.
                              Може и случайно да съм познал, но може и да не е случайно. Ти специално - как мислиш?
                              Е да, ръста по позицията е очевиден Хубаво е по празници да има положителни емоции. Дали ще има още изненади, ти как мислиш ?

Коментар

Факи, факт е че въпросите ти показват некомпетентност, ако на 21 февруари 2011 пак го питаш, да знаеш че няма да е случайно.

Предвид страните по сделката, дали и на колко лева, питай Колумб
                                Признавам - в сравнение с ваш'та група съм абсолютно некомпетентен.

Но пък в моя защит (имам право, нали) ще си позволя да те върна няколко седмици назад, и тогава споменах, че от холда са приготвили коледна изненада за "акционерите". Факт.
                                Може и случайно да съм познал, но може и да не е случайно. Ти специално - как мислиш?

Коментар

Working...
                                X