Надявам се ФМ не сте приели поста ми като обида ... не съм съгласен с много от разсъжденията ви, тъй като за мен са или повърхностни или разглеждат нещата така, че да съвпаднат с защитаваната от вас позиция ... но относно разводняването на капитала на дългосрочно инвестиралите тук съм съгласен ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gleneken Разгледай мнениеЗащо не се направи една отделна тема за ФМ и там да се разисква поведението му на финансовите пазари и да не се разводняват друите теми .......
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениевариант 5: ФМ си разваля депозитите и става горд собственик на 62 млн акции...Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениевариант 4 : Фори преглежда малко нещата и спира да пише глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВариант 3: 15 млн. лева така или иначе трябва да се вкарат от някъде, защото алтернативата е обявяване на неплатежоспособност с цел защита от кредитори!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Я как могло и смислени коментари да се пишат ... съгласен съм, че се очертава сериозно размивана на капитала ... това което исках да кажа е, че в интерес на всеки от нас е да си направи собствената сметка без да мрънка. За купилите на 0,65 сценария е благоприятен за реализиране на печалба. За дългосрочно повярвалите на мениджмънта е ... нека го наречем лоша новина ... Честно казано достигане на нива даже от 0,97 са малко пресилени, особено съчетано с преобладаващо консервативното поведение на повечето участници на пазара ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВариант 1: Има потенциален купувач на голям пакет от увеличението - тогава записва той и ЕВЕНТУАЛНО мажоритаря!
Вариант 2: Няма потенциален купувач - мажото си записва своите акции (или поне 25% за да е валидно увеличение) и ВКАРВА в холдинга минимум 15.5 млн. лв!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДо момента САМО от губещи инвестиции, от холтчето са ИЗВАДЕНИ няколко пъти по 15,5 млн. лв.
Сега ще е на +15.5 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеи ВКАРВА в холдинга минимум 15.5 млн. лв!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗвучи като научно-фантастичен филм мажото да се надява да вземе леФчета от теб, мен...да не говорим за "мечките"! При всички последни увеличения мажоритарите пропускат, защото никога цената не им се струва достатъчно атрактивна!
Така че:
Вариант 1: Има потенциален купувач на голям пакет от увеличението - тогава записва той и ЕВЕНТУАЛНО мажоритаря!
Вариант 2: Няма потенциален купувач - мажото си записва своите акции (или поне 25% за да е валидно увеличение) и ВКАРВА в холдинга минимум 15.5 млн. лв!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПълни глупости!...
1. Когато купувам едно нещо от самия себе си мога да го платя по каквато цена искаш. Стига да имам пачката да я извадя от единия джоб, да ти я покажа, и да я прибера в другия!
2. Най-добрият сигнал за акционерите е когато една компания започне да печели от основната си дейност. Когато обаче, започне да търси допълнителен капитал от акционерите за да покрива оперативни загуби, това е възможно най-лошият сигнал за миноритарите!
Така че:
Вариант 1: Има потенциален купувач на голям пакет от увеличението - тогава записва той и ЕВЕНТУАЛНО мажоритаря!
Вариант 2: Няма потенциален купувач - мажото си записва своите акции (или поне 25% за да е валидно увеличение) и ВКАРВА в холдинга минимум 15.5 млн. лв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕйй, юнациии ...!!!
Всички пишете за продажба около леФчето, а аз не мога да си продам моите на нискотоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар