IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2,491 млн. лв.е конс. печалба, показва отчетът
    3,3 млн. лв. е в неодитирания документ

ето одитирания документ
    http://www.investor.bg/bulletin/inde...174/0/0/1.html

Коментар

• Опитвам се да разбера на печалба ли са EUBG или на загуба за 2010 ?

Има противоречива информация:
      В инвестор пише 3.3 млн печалба консолидирана

А в консолидирания отчет на сайта на EUBG пише загуба?
      http://www.x3news.com/dogetblobfromd...S_Fase.pdf.p7s

? Последно загуба или печалба
      Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• EUBG - Радост Свиркова

Оказа се,че днес Никито е бил на плаж,
        И на аукциона оптимизма бе погребан дваж.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          ...

коли-лизинг-застраховане

кое точно е балон?
          И трите, изброени са балон, според мен. Без да е препоръка, разбира се.

Коментар

по тази логика..всички банки, лизинги и тн финансови структури са балон.

коли-лизинг-застраховане

кое точно е балон?
            Това, което съм искал да кажа, го написах. Нямам намерение да обяснявам, всеки има глава, може да чете, анализира и оценя и от това как го прави зависи и какви резултати постига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
              За мен това дружество е балон и става само за спекулации.....
              по тази логика..всички банки, лизинги и тн финансови структури са балон.

коли-лизинг-застраховане

кое точно е балон?
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аууу,ама тука последните ви постове,си личи едно ясно нещо.Та вие неможете да прецените правилно и въобще не става да прецените,кое е евтино,кое скъпо.

От увеличението до сега 40% ръст на цената.
                Инвестиция в холда на 20млн.лв.
                Та след тия факти вие продължавате да не можете да прецените.
                Това е.

Коментар

• За мен това дружество е балон и става само за спекулации.....

Коментар

не искам да съм адвокат на холда, но ако имаше поне малка идея по отношение на Мениджмънта - нямаше да пишеш подобни глупости.

Когато Божков отдели от ценното си време да се срещне с теб понеже си искал(а) среща ... тогава го сравнявай с мениджърите на холда.
                    грандомащината, лакомията, еднократните печалби от минали години базирани на акции на новогенерирани подхолдинги, постоянна промяна на собствеността откъм дъщерни дружества и т.н. и тн. ... личат от 3400 км (както обичше да казва лук) За нен си е куха хава и пак да кажа, че мнението ми е лично и Не е препоръка. А е че божков или бошов искат/не искат да се срещат с някой ми е все едно. Има ли дивидент - няма. Еми да са живи и здрави, да печелят още
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

не искам да съм адвокат на холда, но ако имаше поне малка идея по отношение на Мениджмънта - нямаше да пишеш подобни глупости.

Когато Божков отдели от ценното си време да се срещне с теб понеже си искал(а) среща ... тогава го сравнявай с мениджърите на холда.
                      и откъде е това високо мнение за мениджмънта тук ?
                      изпълнени обещания и планове, коректно отношение към миноритарите, сбъдване на прогнозни резултати ?
                      Добре че спряха с онези предварителни съобщения с финансовите резултати, че само се излагаха.
                      За мен тази позиция става само за краткосрочна спекула, не за дългосрочна инвестиция.

Лично мнение и не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        тоя холд на мен ми наподобява патката, но в малко след началната фаза от борсовия си живот ))
                        сиреч много спекулант, много нещо, големи раздувки и очаквания. Неясни перспективи, неясни в бъдещето приходи, разходи кеш флоус, многократни увеличения на капитала, много шум в медиите, а Подобно на патката, може да се окаже и финалната фаза, всички знаят какво се случи. Не е препоръка. Споделям изцяло позицията на събЗиро.
                        Поздравления за Събзиро, за това, че следи сравнително детайлно какво се случва из пазара.

Коментар

В случая, говорим за оценка, а не какво НИ се иска. За мен холда под 1 лев си беше промоция и каквото можах купих, за други беше скъп и задлъжнял... кой ще изкара парички времето ще покаже.

Суб Зирото е пич, но наистина е 'теглил' чертата на българската икономика като цяло.
                          Така е защото гледаш оптимистично на нещата. И аз ако имах излишен оптимизъм щеше да ми се стува ок на под 1лев.

Коментар

• тоя холд на мен ми наподобява патката, но в малко след началната фаза от борсовия си живот ))
                            сиреч много спекулант, много нещо, големи раздувки и очаквания. Неясни перспективи, неясни в бъдещето приходи, разходи кеш флоус, многократни увеличения на капитала, много шум в медиите, а Подобно на патката, може да се окаже и финалната фаза, всички знаят какво се случи. Не е препоръка. Споделям изцяло позицията на събЗиро.
                            Поздравления за Събзиро, за това, че следи сравнително детайлно какво се случва из пазара.
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Има три основни заблуди в психологическите оценки на реалността от всеки един човек.
                              1. Има много по-добро мнение за себе си.
                              2.Смята че има много по-висок контрол върху събитията.
                              3.Разглежда бъдещите резултати от действията си в необосновано добра светлина.

По този начин оптимизма всъщност се явява бягство от реалността, която защитава егото. Така чистия оптимизъм е всъщност глупост, това което се приема за реализъм е всъщност оптимизъм. А това което се определя като песимизъм психологически е по-обсновано да се приема за реализъм.
                              В случая, говорим за оценка, а не какво НИ се иска. За мен холда под 1 лев си беше промоция и каквото можах купих, за други беше скъп и задлъжнял... кой ще изкара парички времето ще покаже.

Суб Зирото е пич, но наистина е 'теглил' чертата на българската икономика като цяло.

Коментар

и друг път съм ти казвал, че си прекалено черноглед...чак на депресия го избиваш.

това се лекува със силно кафе с кроасан сутрин , ледена кока-кола на обяд и голяма мастика следобеда

майтапя се.
                                успех!
                                Има три основни заблуди в психологическите оценки на реалността от всеки един човек.
                                1. Има много по-добро мнение за себе си.
                                2.Смята че има много по-висок контрол върху събитията.
                                3.Разглежда бъдещите резултати от действията си в необосновано добра светлина.

По този начин оптимизма всъщност се явява бягство от реалността, която защитава егото. Така чистия оптимизъм е всъщност глупост, това което се приема за реализъм е всъщност оптимизъм. А това което се определя като песимизъм психологически е по-обсновано да се приема за реализъм.

Коментар

Working...
                                X