IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цветарке, и тук ли дебнеш да купиш на 80 ст.
    дебни цвете, дебни
    деба алчните мишлета
    заядливецът,
    Никъде не дебна тези акции не са ми приоритет / всичко над 1 лв за ЕУБГ , ССВ ми е скъпо заради многото акции в масата и ситуацията на БФБ... може да имате 20 / 30 процента печалба ,но аз не съм постоянен ..тук/ , но ако видя тези цени ще купувам ако приоритета ми е изпълнен ....
    Мисля ,че няма да ме охулиш за това какво мисля да правя с парите си....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      за начало ще купя 12 К на ССВ на 80 ст. ......
      цветарке, и тук ли дебнеш да купиш на 80 ст.
      дебни цвете, дебни :lol:
      деба алчните мишлета :lol:

Коментар

Цвети, кога опряха до твоите стотина бройки !!!!!!!!!!

кажи поне по коя позиция .................................................. .. да се посмея малко
        Полки ,
        Стой си във форума където не ти се смеят а и ти не можеш ....... защото такива са правилата ....
        за начало ще купя 12 К на ССВ на 80 ст. .... за да ми е смешно и на мен...тука не е забранено....
        пак успя да ме разсмееш все пак ............. ако ЦКБ отиде на 0.80 лв ще взема поне още 50-60 бр.

иначе онзи ден купих още 3 на 1.30 след като обявих онези 2*6 .......................... но ти нямаш шанс дори да се снимаш с тях, миличка

кажи сега коя е позицията до която е опрял до теб твоя брокер

............... и не си преправяй поста по 10 пъти
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Цвети, кога опряха до твоите стотина бройки !!!!!!!!!!

кажи поне по коя позиция .................................................. .. да се посмея малко
          Полки ,
          Стой си във форума където не ти се смеят а и ти не можеш ....... защото такива са правилата ....
          за начало ще купя 12 К на ССВ на 80 ст. .... ...тука не е забранено появата на разни смешковци........ ...нали искаш да се смееш не трябва да те обижда..

Коментар

така е. прав си, но точно "телефонната ликвидност" понякога изиграва лоша шега на продавача. това се случва, когато след първото-второто позвъняване никой не откликне на "любовните" вопли на продавача и изведнъж така се е разчуло, че половината брокери вече са разбрали, че някой имал за продажба голям пакет от дадена акция. а всички знаем какво следва после и накъде отива цената
            + 1
            Щом и до мен бяха опрели по една позиция.....
            Цвети, кога опряха до твоите стотина бройки !!!!!!!!!!

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Еее, това вече е до кадърността на брокера да води телфонна любов, опа, преговори Има си чалъми и тази работа, не се казва целия пакет, не се казва конкретна цена, нито дали пакета е спешен или не.
              Другото е че вашите "опасения" ги има и в обратна посока (да се разчуе за голям купувач), ама вие сега нали сте на друга вълна и такива опции не ги толерирате

Коментар

• така е. прав си, но точно "телефонната ликвидност" понякога изиграва лоша шега на продавача. това се случва, когато след първото-второто позвъняване никой не откликне на "любовните" вопли на продавача и изведнъж така се е разчуло, че половината брокери вече са разбрали, че някой имал за продажба голям пакет от дадена акция. а всички знаем какво следва после и накъде отива цената
                + 1
                Щом и до мен бяха опрели по една позиция.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Първоначално изпратено от споменЪ
                  ...
                  ликвдиността, най-просто, кратко и ясно казано е способността на един актив бързо, лесно и с възможно най-малко загуба да бъде превръщан в средство за размяна, т.е. в пари...
                  Напълно съм съгласен с горното определение, точно така е по учебниците.
                  Само едно допълнения от борсовата практика на БФБ - тук има много скрита ликвидност, може да я наречем още "телефонна" или "между-брокерска" Щото нали се сещате как няма много едри ордери и в един момент прескачат тук 500Т, хоп други 650Т, опа 850. И последния път 35Т дето купувач и продавач се дебнеха на двата тротоара и накрая "телефонната любов" ги събра баш на централната пътната маркировка
                  Та имайте го напредвид и този бфб-сюжет
                  така е. прав си, но точно "телефонната ликвидност" понякога изиграва лоша шега на продавача. това се случва, когато след първото-второто позвъняване никой не откликне на "любовните" вопли на продавача и изведнъж така се е разчуло, че половината брокери вече са разбрали, че някой имал за продажба голям пакет от дадена акция. а всички знаем какво следва после и накъде отива цената ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                    Първоначално изпратено от cymru

Иначе гледам на 18 има ОСА на Еврохолда, а веднага след него и на Евроинса. При това положемие е много изкушаващо да намина за някой въпрос, пък и да се нагледам на имАнето. Може и малко джобни да си взема за едно СААб-че, че ДеНиро Армейски се е загрижил, че нямало продажби от тази марка.

Купувах бързо някой от последните СААБ-и че скоро няма да я има нито тази глупава марка, нито фалиращите й вносители.
                    гроздето е кисело
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru

Иначе гледам на 18 има ОСА на Еврохолда, а веднага след него и на Евроинса. При това положемие е много изкушаващо да намина за някой въпрос, пък и да се нагледам на имАнето. Може и малко джобни да си взема за едно СААб-че, че ДеНиро Армейски се е загрижил, че нямало продажби от тази марка.

Купувах бързо някой от последните СААБ-и че скоро няма да я има нито тази глупава марка, нито фалиращите й вносители.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                        ...
                        ликвдиността, най-просто, кратко и ясно казано е способността на един актив бързо, лесно и с възможно най-малко загуба да бъде превръщан в средство за размяна, т.е. в пари...
                        Напълно съм съгласен с горното определение, точно така е по учебниците.
                        Само едно допълнения от борсовата практика на БФБ - тук има много скрита ликвидност, може да я наречем още "телефонна" или "между-брокерска"
                        Щото нали се сещате как няма много едри ордери и в един момент прескачат тук 500Т, хоп други 650Т, опа 850. И последния път 35Т дето купувач и продавач се дебнеха на двата тротоара и накрая "телефонната любов" ги събра баш на централната пътната маркировка
                        Та имайте го напредвид и този бфб-сюжет

Коментар

• Е, няма що и спор се е заформил тук, кой бил интелигентен и кой тъп при положение, че интелигентността като понятие няма нищо общо със знанията придобити в дадена област от индивида, да не говорим за изводи, които се правят за писанията, направени от никове, а не за хора, които познаваш. Определено има много зевзеци - някои просто си се правят на улави, други яко си ги тресе, а има и такива като Форито - един ден си слагат мозъка с високо IQ, а на другия ръсят постове, достойни за темата бисери и вицове.

Не-заслужил инвеститор

Коментар

• :-)
                            Виж, аз от акции нищо не разбирам, признавам си. Но през 2007 хванах бума. Имах акции и тук - започнах от ИПО-то и продадох на 6лв, и то можеше и на повече, но хората ми се замотаха. Освен това на фона на задаващата се криза кеширах всичко и последните ми излизания бяха на Софикс 1000.
                            Така че не смея да твърдя че съм гуру, но поне се съобразявам с някакъв тренд. А е напълно безсмислено да уринираш срещу вятъра. Естествено, че след 3 години тези цени ще са мечта, но ще тръгна да пълня, когато нещата са видимо нагоре. :-)

п.п. А тези форумни герои за които споменахме, ще се появят ли след 3 години да пишат?:-)

Първоначално изпратено от PLP
                            Ex големи разбирачи сте-2-3години мечи тренд и много взехте да ги разбирате нещата .Ще ви видя след 2-3 години дали ще се появите да пишете колко сте велики ,когато настоящите цени ще са блед спомен.Ще стане като оня ник дето се покри ,който твърдеше ,че България ще последва Украйна след 6 месеца и има дава пари от изгубен бас.

п.п. наслаждавайте се още малко на 5 минутната си слава

Коментар

• п.п. наслаждавайте се още малко на 5 минутната си слава
                              PLP,
                              Тези пет минути в реално време колко са ..?

Коментар

• Ex големи разбирачи сте-2-3години мечи тренд и много взехте да ги разбирате нещата .Ще ви видя след 2-3 години дали ще се появите да пишете колко сте велики ,когато настоящите цени ще са блед спомен.Ще стане като оня ник дето се покри ,който твърдеше ,че България ще последва Украйна след 6 месеца и има дава пари от изгубен бас.

п.п. наслаждавайте се още малко на 5 минутната си слава

Коментар

Working...
                                X