нещо смислено е написано и дано повече го прочетат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от zahoдългосрочен, моята логика е следната.
всеки си хвали акциите които е купил и това е логично.
но когато някой започне да говори срещу акции които няма има 3 варианта
1. иска да свали акцията и да си купи евтино
2. има излишно свободно време да си троши пръстите по клавиатурата
3. просто е злобно копеле
сори пропуснах
4. плаща му се да пише *Форекс Мастер
5. търси известност, но се закопава все повече *Петър Караиванов
можеш да си избереш
Уви, повервалите си, не дават
Само не мога да разбера кой те е излъгал, че като повтаряш всекидневно как твоите инвестиционни решения са правилни, а не нашите, с нещо си помагаш.
Вероятно, zaho трябва да добави и такава точка за мотивите на някой да повтаря до втръсване защо дадена акция „не ставала”
Успехи и на теб с твоите позиции, някои от тях не са никак лоши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от ФaкушкаПървоначално изпратено от De NiroА моята логика е че всеки, който постоянно повтаря ЪП-ЪП-ЪП, само защото има акции, макар и компанията да е видимо отиваща към фалит е мръсен СЕЛТАК и МАНИПУЛАТОР!!!
Знам че мечтата на всички лузъри Ви е да сте един форум САМО от такива простаци, но УВИ има и хора, които си говорят истината и не им пука за това колко сте изгубили Вие.
средната ми цена тук е 1.4 *за Де Било* така че не знам за какви загуби говорим.
във всички случаи ще си говорим след 3г пак но тогава никовете ви ще са други
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от zahoдългосрочен, моята логика е следната.
сори пропуснах
можеш да си избереш
Коментар
-
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Първоначално изпратено от ФaкушкаПървоначално изпратено от De NiroА моята логика е че всеки, който постоянно повтаря ЪП-ЪП-ЪП, само защото има акции, макар и компанията да е видимо отиваща към фалит е мръсен СЕЛТАК и МАНИПУЛАТОР!!!
Знам че мечтата на всички лузъри Ви е да сте един форум САМО от такива простаци, но УВИ има и хора, които си говорят истината и не им пука за това колко сте изгубили Вие.
средната ми цена тук е 1.4 *за Де Било* така че не знам за какви загуби говорим.
във всички случаи ще си говорим след 3г пак но тогава никовете ви ще са други
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoдългосрочен, моята логика е следната.
сори пропуснах
можеш да си избереш
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoА моята логика е че всеки, който постоянно повтаря ЪП-ЪП-ЪП, само защото има акции, макар и компанията да е видимо отиваща към фалит е мръсен СЕЛТАК и МАНИПУЛАТОР!!!
ти просто имаш зъб на компанията.[/quote]
дано един ден и ние акционерите да нямаме зъб на компанията
Коментар
-
А моята логика е че всеки, който постоянно повтаря ЪП-ЪП-ЪП, само защото има акции, макар и компанията да е видимо отиваща към фалит е мръсен СЕЛТАК и МАНИПУЛАТОР!!!
Знам че мечтата на всички лузъри Ви е да сте един форум САМО от такива простаци, но УВИ има и хора, които си говорят истината и не им пука за това колко сте изгубили Вие.[/quote]
Де Било твоят случай не е описан по горе. :-)
ти просто имаш зъб на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroА моята логика е че всеки, който постоянно повтаря ЪП-ЪП-ЪП, само защото има акции, макар и компанията да е видимо отиваща към фалит е мръсен СЕЛТАК и МАНИПУЛАТОР!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от ТРОЛПървоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от korkerПървоначално изпратено от korkerПървоначално изпратено от Колчо СлепецаОпа... !!!
дръш кифтето ...
Браво, ето и днес сме на зелено, +1,54%.
Явно имаме още много потенциал.
Успех.
Успех.Дано някога спре пълзенето му надолу - все пак сме колеги
. Нямам акциЙ тук..все още
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoС една разлика при твоя холдинг търсенето е вече под 1,300 лева. Успех колега.
сори пропуснах
можеш да си избереш[/quote]
А моята логика е че всеки, който постоянно повтаря ЪП-ЪП-ЪП, само защото има акции, макар и компанията да е видимо отиваща към фалит е мръсен СЕЛТАК и МАНИПУЛАТОР!!!
Коментар
-
Застрахователите изчислиха 120 млн. лв. загуби заради предлагания данък
30.03.2010 16:34
Въвеждането на данък върху застрахователните премии, каквато мярка срещу кризата се обсъжда в Националния съвет за тристранно сътрудничество, ще доведе до загуба от 120 - 130 млн. лв., съобщиха пред журналисти днес представители на Асоциацията на българските застрахователи.
В НСТС се предлага със 7% да се облагат оборотите в общото застраховане.
според мен тази новина е силно позитивна за холдинга ...... 7% не са много, нали
а и аз си имам стабилни и постоянни доходи, наливам остатъка всеки месец и не му мисля изобщо
две-три години, после още пет-шест --> ще се обърне тренда накрая
аз съм дългосрочен инвеститор ......... не съм жалък спекулант
Коментар
Коментар