Мда. Движението е ясно. Защо се вайкате, остана Етропал и ще сглобите консолидирания.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Първоначално изпратено от cymruИ какво искаш да кажеш, че не могат да съберат кеш+вземания за 600 к и да ги заложат. Явно е пропуск.
Коментар
-
ОК
Емитент: Евролийз Ауто АД-София (9K2D)
Корпоративна Търговска Банка, в качеството й на Довереник на облигационерите по емисия корпоративни облигации, издадени от Евролийз Ауто АД-София /9K2D/ с ISIN BG2100026074, уведомява за следното:
- Емитентът не е изпълнил свое задължение по посочената емисия, а именно: поддържане на минимален размер на обезпечението в частта му, представляваща сбор от настоящи и бъдещи вземания по лизингови договори и парични средства по разплащателна сметка в ОББ АД;
- Емитентът се задължава във всеки момент от срока на емисията да поддържа ниво на покритие на задължението по този залог в размер на не по-малко от 110% от номиналната стойност на емисията. Към 31.03.2010 г. стойността на тази част от обезпечението е 104.96% от номиналната стойност на емисията;
- В защита интересите на облигационерите, Корпоративна Търговска Банка АД информира емитента за нарушението и изиска възстановяване минималния размер на обезпечението в 30-дневния срок, заложен в условията по емисията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКЕто какво пише КПМГ в одиторския доклад за Евроинс: http://kompanii.investor.bg/bull/upload/045030.pdf
Дружеството не разполага с достатъчно надеждна статистика за развитие на застрахователния риск, ние не бяхме в състояние да получим достатъчни и надеждни доказателства за оценката на резервите за предстоящи плащания. Във връзка с вътрешно присъщата несигурност при определяне на резервите за престоящи плащания, ние не сме в състояние да определим дали са необходими корекции към 31.12.2009 по отношение на нетната загуба за 2009.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
ОК
Ето какво пише КПМГ в одиторския доклад за Евроинс: http://kompanii.investor.bg/bull/upload/045030.pdf
Дружеството не разполага с достатъчно надеждна статистика за развитие на застрахователния риск, ние не бяхме в състояние да получим достатъчни и надеждни доказателства за оценката на резервите за предстоящи плащания. Във връзка с вътрешно присъщата несигурност при определяне на резервите за престоящи плащания, ние не сме в състояние да определим дали са необходими корекции към 31.12.2009 по отношение на нетната загуба за 2009.
Коментар
-
Еее, ОК, много се дъниш напоследък.
Падаш на нивото на форумните тролове, дето манипулират данни и пускат слухова само и само да оплюят дадена акция.
Значи си забелязал 78К корекция надолу, но не си забелязал 1М нагоре. Ебати и тенденциозното четене на отчети.
Ще почвам май и твойте постове да ги минавам с едно завъртане на скрола
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКИнтересен е одиторския доклад при Етропал. Хората не им признават доста приходи и печалба. За Еврохолд поне на мен ми се губи одитирания отчет, но може и да не съм го видял просто.Хахаха и колко доста печалба - 78К са я намалили (а за приходите, просто пак се изказваш некомпетентно, чети бе пич, не става само с писане).
Както и да е, като се заговорихме за одиторски мнения, дали ти направи впечатление че вдигнаха печалбата на Евроинс и Евролиз с по около 500К.
Нали, за това е одита, да дава на всички заинтересовани и в частност на инвеститорите странично компетентно мнение.
Не че знаеш какво е инвеститор еле пък компетентно мнение
Коментар
-
ОК
Интересен е одиторския доклад при Етропал. Хората не им признават доста приходи и печалба. За Еврохолд поне на мен ми се губи одитирания отчет, но може и да не съм го видял просто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченВидяхте ли отчета на лизинговото дружество тук. А това, че Етропал си има вече сериозна конкуренция при хемодиализата. затова ли мълчите. ПОТВЪРЖДАВАМ ПРОГНОЗАТА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченВидяхте ли отчета на лизинговото дружество тук. А това, че Етропал си има вече сериозна конкуренция при хемодиализата. затова ли мълчите. ПОТВЪРЖДАВАМ ПРОГНОЗАТА.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПОТВЪРЖДАВАМ ПРОГНОЗА - ДВИЖЕНИЕ НА ЮГОИЗТОК.
Нямам акциЙ
Коментар
Коментар