IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от De Niro
    Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от De Niro
    А че мразя всички помиари е факт, ако това те успокоява!
    За съжаление в Бг има много като теб и като тях...
    Кой щял да фалира?

"....ще фалира Евроинс ....."

Вече казах, че мисля не е мястото тук на психично болни индивиди.
    Или ти си просто сляп?
    Айде сега Помагам ти да го повториш 100 пъти! Вждам, че бъркаш желаното с действителност Гледай ти да не фалираш през това време :-)

Няма ли да коментираш факта, че на дъното на кризата "любимият ти" застраховател вече печели пазарен дял и трупа печалби?
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Кой щял да фалира?

"....ще фалира Евроинс ....."

Вече казах, че мисля не е мястото тук на психично болни индивиди.
      Или ти си просто сляп?

Коментар

Кой щял да фалира?
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от niknice
          Първоначално изпратено от ОК
          Какво става с одитираните отчети, да чакаме ли изненади?
          НЕ, изненади няма да има! Евроинс фалира, до края на годината и другите изтърсаци си заминават.
          М/у другото вчера чух, че вече имат забавени щети за плащане с по 6 месеца! Което може само да ме радва
          В деня, в който им вземат лиценза обещавам да почерпя...
          Не мисля. Напротив, подочувам, че се очакват приятни изненади за акционерите, не за такива като теб.
          С толкова омраза как живееш? И какво още мразиш? Май си нямаш кой да те обича!
          Чак ми е мъчно колко си нещастен. :–((
          [/quote]

ники> тук не е форум на искрено и лично, нито на психично болни!
          Темата е до колко време ще фалира Евроинс и защо бави плащане на обезщетения, така че придържай се към нея! Мен не ме мисли...

Коментар

Първоначално изпратено от ОК
            НЕ, изненади няма да има! Евроинс фалира, до края на годината и другите изтърсаци си заминават.
            М/у другото вчера чух, че вече имат забавени щети за плащане с по 6 месеца! Което може само да ме радва
            Не мисля. Напротив, подочувам, че се очакват приятни изненади за акционерите, не за такива като теб.
            С толкова омраза как живееш? И какво още мразиш? Май си нямаш кой да те обича!
            Чак ми е мъчно колко си нещастен. :–(([/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК

Коментар

приятни за нас..за теб не
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ти лично, не чакай

Коментар

• Какво става с одитираните отчети, да чакаме ли изненади?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      Първоначално изпратено от Scottie Pippen
                      а знаете ли от кога баскетболистите на черно море евринс не са вземали заплати?
                      Те са си виновни. Трябвало е да се застраховат срещу риск "Неплатена заплата" при конкуренцията!
                      Абе, ти по-добре си застраховай депозита против инфлация в добро дружество, като Евроинс

Scottie, стига с тези гъши хуйни Да не е станал Еврохолд собственик на клуба та ни занимаваш в тази тема (ако има вярно в думите ти, де). Не за друго, но ако са на печалба, акционерите тук да знаят дали да се радват.

Та да спонсорират ли спорта или не, че мненията са противоречиви явно, и все виновни са Евровците, последните критики бяха - защо дават пари за „глупости”, ако си спомням добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen
                        а знаете ли от кога баскетболистите на черно море евринс не са вземали заплати?
                        Те са си виновни. Трябвало е да се застраховат срещу риск "Неплатена заплата" при конкуренцията!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• а знаете ли от кога баскетболистите на черно море евринс не са вземали заплати?

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                            "Много добър" отчет на Етропал. Сглобявайте консолидирания.
                            Оскотяло същество си пич! Жалка работа!

Етропал!
                            Компания несвойствена за бизнеса на групата!

Компания отдавна сложена на тезгяха за продан!

Но най-вече - мини компания! За 1 тримесечие на 2009 г- компанията печели 7 000 лв. Сега губи 6 000 лв. Обяснено ти е защо - заради скандала с Дъчмед.

Какво предлагаш - утре всички да се наредят и презглава да си хвърлят акциите, заради тази новинка...

Приятел!! Спри да простееш и да дразниш хората! Препоръка е!

Коментар

• "Много добър" отчет на Етропал. Сглобявайте консолидирания.

Коментар

• Да видим какво ще ни покаже холдинга в консолидирания си в края на месеца.
                                Не че можем на този етап да очакваме някакви цветущи резултати, но все пак Фасчиев намеква в интервюто за дневник че румънското застрахователно се спарвя добре... да видим.
                                Иначе е ясно че автомобилите и лизинга ще са едни от последните дето ще излязат от кризата, но умните отдалеч си постилат, да няма после юруш със стадото
                                Щото с новите придобивки холдинга ще има какво да покаже като се разтръгнат нещата.

Коментар

Working...
                                X