If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Какво става с одитираните отчети, да чакаме ли изненади?
НЕ, изненади няма да има! Евроинс фалира, до края на годината и другите изтърсаци си заминават.
М/у другото вчера чух, че вече имат забавени щети за плащане с по 6 месеца! Което може само да ме радва
В деня, в който им вземат лиценза обещавам да почерпя...
Не мисля. Напротив, подочувам, че се очакват приятни изненади за акционерите, не за такива като теб.
С толкова омраза как живееш? И какво още мразиш? Май си нямаш кой да те обича!
Чак ми е мъчно колко си нещастен. :–((
[/quote]
ники> тук не е форум на искрено и лично, нито на психично болни!
Темата е до колко време ще фалира Евроинс и защо бави плащане на обезщетения, така че придържай се към нея! Мен не ме мисли...
А че мразя всички помиари е факт, ако това те успокоява!
За съжаление в Бг има много като теб и като тях...
НЕ, изненади няма да има! Евроинс фалира, до края на годината и другите изтърсаци си заминават.
М/у другото вчера чух, че вече имат забавени щети за плащане с по 6 месеца! Което може само да ме радва
Не мисля. Напротив, подочувам, че се очакват приятни изненади за акционерите, не за такива като теб.
С толкова омраза как живееш? И какво още мразиш? Май си нямаш кой да те обича!
Чак ми е мъчно колко си нещастен. :–(([/quote]
а знаете ли от кога баскетболистите на черно море евринс не са вземали заплати?
Те са си виновни. Трябвало е да се застраховат срещу риск "Неплатена заплата" при конкуренцията!
Абе, ти по-добре си застраховай депозита против инфлация в добро дружество, като Евроинс
Scottie, стига с тези гъши хуйни Да не е станал Еврохолд собственик на клуба та ни занимаваш в тази тема (ако има вярно в думите ти, де). Не за друго, но ако са на печалба, акционерите тук да знаят дали да се радват.
Та да спонсорират ли спорта или не, че мненията са противоречиви явно, и все виновни са Евровците, последните критики бяха - защо дават пари за „глупости”, ако си спомням добре
Да видим какво ще ни покаже холдинга в консолидирания си в края на месеца.
Не че можем на този етап да очакваме някакви цветущи резултати, но все пак Фасчиев намеква в интервюто за дневник че румънското застрахователно се спарвя добре... да видим.
Иначе е ясно че автомобилите и лизинга ще са едни от последните дето ще излязат от кризата, но умните отдалеч си постилат, да няма после юруш със стадото
Щото с новите придобивки холдинга ще има какво да покаже като се разтръгнат нещата.
Коментар