IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
    чичо ти е вън от играта в тази компроментирана позиция ! печалба нет ,но нет и загуба , НИЩО ,има други !-успехи за теб !

добре ,че беше форекс ,мастър !
    Той ,ми помогна повече от мойте платени дилари !! ФАКТ !
    благодарение на неговите трактовки ,вече съм напред ,не е много ,но борсовата спекулация ,никога не е имала приоритет в моето развитие !

СПИСВАМ ТУКА ,,защото същият форумец беше казъл :

"тук /в еврохолд / ,

концентрацията на хора с диагноза :
    "маниакална депресивност е голяма "

п.п. мисля ,че етикетът задължава :

просто трябва да се съгласите с ФОРЕКС МАСТЪРС !!!!!
    Фойерверките продължават ?!
    Чичо, spoko, и аз съм Род Стюърд и Мики Рурк заедно и поотделно. сега пеем ...downtown train.., после следва easy my troubles ... после forever young, t.n. накрая завършваме с all for love & every beat of my heart ...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• оооооFF, отново същите приказки като преди 4 месецаааа... скукааа..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
        чичо ти е вън от играта в тази компроментирана позиция ! печалба нет ,но нет и загуба , НИЩО ,има други !-успехи за теб !

добре ,че беше форекс ,мастър !
        Той ,ми помогна повече от мойте платени дилари !! ФАКТ !
        благодарение на неговите трактовки ,вече съм напред ,не е много ,но борсовата спекулация ,никога не е имала приоритет в моето развитие !

СПИСВАМ ТУКА ,,защото същият форумец беше казъл :

"тук /в еврохолд / ,

концентрацията на хора с диагноза :
        "маниакална депресивност е голяма "

п.п. мисля ,че етикетът задължава :

просто трябва да се съгласите с ФОРЕКС МАСТЪРС !!!!!
        Чиче много ги обичам тука такива дето "нямат" при тази позиция и една бройка ...айде не на нас тия ...кои знае как си се ушил в лайна до ушите ....кажи си мъката не се "стискай" ще ти ОЛЕКНЕ

Коментар

• чичка, който и какво да ти говори тук - от мен да знаеш , че става дума за пари.
          Ти, макар и явно изнервен, не правиш изключение. Доста ми е трудно да чета хаотичните ти многоцветни постове и все още се чудя кое надделява у теб - комплексите или раздразнението, че някои недоучки ще извадят пари там, където си се набутал яко!

това е последния пост насочен към жалката ти персона.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            И да се плюете, и да не - истината е, че който купил на 70 стинки - купил.
            Време е да се бяга! Бързо!
            Другото ще донесе много мъка и страдание...
            За кого ?

Коментар

• И да се плюете, и да не - истината е, че който купил на 70 стинки - купил.
              Време е да се бяга! Бързо!
              Другото ще донесе много мъка и страдание...

Коментар

• Ако Чичето е купувал на 10 лева го разбирам ....и някакси се успокоявам с моята средна до момента по тази позиция ....само накрая обаче вместо средната цена да захапем средният .....пръст ..но времето ще покаже де

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                  Проди, ти пак се появи като цената достигна максимума на възможностите си. Така беше и преди няколко седмици на 1.10-1.20, така е и сега на 85 стотинки. Нормалното оттласкване тук се случи, сега е време за ново потапяне. Особено пък на фона на това, че очакваме отчети след 2 седмици.
                  Много ме мислиш ненужно кога влизам кога излизам, а и не говоря с теб, малко си скучен за събота ранен следобед.

Тъкмо беше станало весело и ни разваляш приказката с чичката.

Коментар

• Проди, ти пак се появи като цената достигна максимума на възможностите си. Така беше и преди няколко седмици на 1.10-1.20, така е и сега на 85 стотинки. Нормалното оттласкване тук се случи, сега е време за ново потапяне. Особено пък на фона на това, че очакваме отчети след 2 седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                      Хареса ми :

цитат : продигал "И според мен за 10 лева на акция поне 24 месеца трябват "

коментар : чичко паричко :
                      само ,не разбрах ,как си представяш възхода :
                      Привет Чичка, как точно да стане са подробности, а и ако знаем, то няма да стане, нали

Някакъв микс измислете, дето да е работещ Дето се вика на Buffett ако трябва дял ще се даде, чувам че пита отдавна. Това с дивидента или със слонът в стъкларския магазин обикновено работи, макар че когато инвеститорите са в ступор повече върши работа второто, а пък всички предпочитаме първото.

Апропо, я кажи десетката наистина ли ти се струва добра цена за излизане, че аз нали съм предубеден и нещо ми малее

Коментар

• психо Чикчко,

не знам защо точно ти говориш за писачи с повече от един ник?! С този профил регистриран на 16.1.2008 е повече от ясно, че си някой накълвал се с акции в края на 2007 и сега търсещ отговорност от оптимистите по това време!
                        Парите са си лично твои, както и решенията. Ако някой ти е хвалил акцията на 9 - ами имаш си глава на раменете вземаш си решение. Всичко останало е детска наивност.

като ти дойде в повечко си пийни едно успокоително
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          И според мен за 10 лева на акция поне 24 месеца трябват
                          Хареса ми :

цитат : продигал "И според мен за 10 лева на акция поне 24 месеца трябват "

коментар : чичко паричко :
                          само ,не разбрах ,как си представяш възхода :

- 1. връща се глупавият ,чуждестранен СПЕКУЛАТИВЕН КАПИТАЛ ,
                          купува яростно на 10 лв /акцията / ,защото си е повярвал ,че ще дойде глупавият марсиански капитал ,на който да продаде на 15 лв ?
                          /естествено ,той марсианеца ,ще изкупи и всички закупени избалончени акции до 9 лв. включително !!!
                          - 2. връщат се измислените ,т.н. инстуционални / най вече измамни частни осигорителни фондове / ??? -те купуват на 10лв ?

- 3. Връщат се загазилите инвестиционни банки !!!
                          Те просто ще купят смело на 11лв ,за да продадат на други инвестиционни банки за 15 лв/акцията !
                          защо ли , ЕМИ първата има необслужени кредити -12 % ,втората има такива само -9 %
                          т.е.prodigal ,
                          според теб просто етикета задължава ,по-малко загазилата банка ,да закупи надути акции от по загазилата банка !!!!

-има и четвърти вариант : мажоритарят заграбил 85 % от даденото предприятие ,
                          да придобие чувство за съвест ,
                          да раздаде СТРАХОТЕН девидент ,

да полакоми дългосрочните инвеститори ,ДА СЕ ВДИГНЕ КАПИТАЛОВАТА ЦЕНА ,ЗА ДА МОЖЕ ,ТИ : prodigal ,СПОКОЙНО да се освободиш от кривата позиция !!!!

С УВАЖЕНИЕ към : prodigal !!!!!!!!!

Обясни ,на нас ,простите , чрез кой от трите варианта имаме шанс ,да се откачим от влакът първа класа
                          / както казваше : КОРК /

апропо :
                          чест и адмирации ,че макар и смазан ,

запази най -ВАЖНОТО :
                          своето достойнство :
                          не си смени НИКЪТ !

П.П.колкото до четвъртият вариант ,мисля ,че си достатъчно умен за да се хванеш ,на тази утопия !
                          Last edited by 4i4ko Pari4ko; 17.07.2010, 00:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                            Берта е прав ...тука ако ще се случва нещо ...раздвижване ....ще е след 2 годинки ..които му стиска ..да СТИСКА ...които не му стиска ...да си взема едни 15 % ..и да бега в гората за мечки
                            И според мен за 10 лева на акция поне 24 месеца трябват

Коментар

• Берта е прав ...тука ако ще се случва нещо ...раздвижване ....ще е след 2 годинки ..които му стиска ..да СТИСКА ...които не му стиска ...да си взема едни 15 % ..и да бега в гората за мечки

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                Успех в набирането на пакетчето Мое и да помогнем малко ....
                                Ха-ха!
                                Яко!

Коментар

Working...
                                X