IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Mи и те алчни.
    Скоро ще съжаляват, и ще ви ги сипят.
    Така де- няма само те да страдат я?
    факи,
    много си черноглед. То винаги може да чакаме и цена от 10ст., но ако дойдат тези цени.. по-добре да не идват, защото всичко ще е мазало.

цените под левче тук ще ги има още известно време, но не прекалено дълго.

успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      много стеснителни продавачи има по позицията
      да сложат всичко на тезгяха и да ги спасим от мъките!
      Mи и те алчни.
      Скоро ще съжаляват, и ще ви ги сипят.
      Така де- няма само те да страдат я?

Коментар

• днес продавачите ни зарадваха ... умерено..
        можеше и по-добре да е - ако бяха сипнали на 80ст, но и 83 не е толкова зле.

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
          Обърни внимание на "минимум"
          защо точно при тази акция такива размисли ?? хаха, дали няма сега спекулантчетата да се наточат за нов ъп след 4-6 месеца,? хаха. Пък и дали (?) тук бройката спекулантчета не е по-вече от необходимото хахаха. О не, не е препоръка.

Коментар

• Обърни внимание на "минимум"

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
              Гладна кокошка просо сънува Батя, винаги съм уважявал нюха ти, но според мен на БФБ тайм-лага ще е минимум 4-6 месеца, през което време има доста по-добри алтернативи
              е то ако е 4-6 месеца - добре... при тая ликвидност е по-добре да има време да се пълни, но мен ме съмнява, че може да е повече от 4-6 ..., това покачване на Дау с 1,99% нищо не значи, утре може да се избуши и с повече.

Коментар

• Гладна кокошка просо сънува Батя, винаги съм уважявал нюха ти, но според мен на БФБ тайм-лага ще е минимум 4-6 месеца, през което време има доста по-добри алтернативи

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Продажбите на коли се съвземат, общото застраховане също, а новия състав на КФН има добри идеи за сектора. Западните борси също се надигат.
                Тук остава само да се оберат по дъното пакетите на последните панирани мишлета и такова рали ще има .... че на тролчетата свят ще им се завие

Коментар

• Четвъртит четвъртит ..колко четвъртит дА Е ...ей го на продажбите се посъживяват на колици .....и застраховчиците вървят .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    ... и такова рали ще има .... че на тролчетата свят ще им се завие
                    дано вместо рали, да не се окаже един четвъртит..

Коментар

• За съжаление дългият ...тука няма ....там където имаше ...се видя тия дни ...с лека л....а диря Тука чуденката и "гювеча" скоро обаче ще свършат

Коментар

• много стеснителни продавачи има по позицията
                        да сложат всичко на тезгяха и да ги спасим от мъките!
                        Last edited by bertram; 22.07.2010, 20:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Продажбите на коли се съвземат, общото застраховане също, а новия състав на КФН има добри идеи за сектора. Западните борси също се надигат.
                          Тук остава само да се оберат по дъното пакетите на последните панирани мишлета и такова рали ще има .... че на тролчетата свят ще им се завие
                          Мда днес чух че и частното здравно осигуряване набира скорост!

Коментар

• Продажбите на коли се съвземат, общото застраховане също, а новия състав на КФН има добри идеи за сектора. Западните борси също се надигат.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                              абе инвестора що не баннат директно
                              до дългосрочен 10000000000
                              и да прекратиме нещата
                              Абе моля някой да услужи с дългия [1-100000] с памперси че е на зле положението и ще трябва да се съкращават работници и заплатки А аз само мога да кажя мерси за пакетчетата вчера и днес

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен1 Разгледай мнение
                                Берт, днес имаше ли продавачи. Ти завъртя ли вече наколко хиледарки.
                                Днес пътувах и не бях на линия по време на сесията, но ако утре има продавачи на 80ст. ще си купя още.

Само да отбележа, че тук няма сми да се въртят през 2-3-5ст - ще чакам.

Коментар

Working...
                                X