If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
В изпълнение на сключената през 2008г. с Нисан –София АД Спогодба за сътрудничество относно строителство и последващо дългосрочно отдаване под наем на сгради с търговско и сервизно предназначение върху имоти, притежавани от дружеството в землищата на село Леденик, община Велико Търново и село Обеля, Столична община през второто тримесечие на 2010 година продължи строителството на започнатите в края на 2009г. :
Втори етап на обекта в землището на село Леденик, община Велико Търново- тенекеджийска работилница за нуждите на сервизната дейност на „Рено- Нисан” Втори етап на обекта в землището на село Обеля, Столична община – второ метално хале за нуждите на сервизната дейност на „Рено- Нисан”
Към края на април 2010 г. вторият етап на обекта в землището на село Леденик, община Велико Търново - тенекеджийска работилница за нуждите на сервизната дейност на „Рено- Нисан” е завършен, а вторият етап на обекта в село Обеля ще бъде завършен през третото тримесечие на 2010г.
Ебахти на кви смешници се правят някой за ТРОЛВат в сетремежа си да купят евтинко ! Гювеча свърши на ребрахте ли ?! Ракетата излита
Бледолики не се принезявай до нивото на Столипинския мангал.Никой не пише тука заради тая артия а заради невъзпитаността,простотията и грубото държане на един простакел с мания за величие.
Той Благойчо мамин златен го е яко закъсал. Набълбукал се е с 20 000 еврохолда и като гледа сегашните цени усеща една постоянна и тъпа, но сладка болка отзад
А аз се чудя що толкова подскача някой като заговори за спад.Ама как няма като цялата рода го кълне дето профука спестяванията им и ги нахендри със заеми за да купува хартии и сега няма какво да ядат хората.
Ебахти на кви смешници се правят някой за ТРОЛВат в сетремежа си да купят евтинко ! Гювеча свърши на ребрахте ли ?! Ракетата излита
ЕУБГ ,
при всичкото ми уважение към някой от купилите акции тук ,не спада с позициите към който имам интерес ...... има достатъчно други където мога със същите успехи да се нахедря...... грубо казано.
Вчера в съседна тема съм писал към кой акции и на какви цени имам афинитет и ще имам ....
Въпросът е за приличието и коректния тон във форума който Полки не спазва ,спазваше и не смята да спазва ...
Коментар