Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАко аз примерно преди 3 години съм имал 100 лева и съм теглил още 1000 кредит и с тези 1100 лева си бях купил да кажем злато което сега струва да кажем 2200 лева. Значи съотношението ми дългове/собствен капитал е 10, но това не означава че ако си взема онези 2200 лева от златото и си върна с лихвите 1200 лева кредита няма да съм 10 пъти на печалба нали? Само казвамЗа мен тук е важно какво стои зад онези активи за 320 милиона ама така и никой не ми отговори на въпроса и съответно едва ли ще се кача тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнениеотностно дъното, порови се малко в архива и провери. виж как купувах Еврохолда на 90ст. и като падна на 75 полки ми се подиграваше (нищо, че неговите бяха купувани още от 8-9 лева), после в деня на продажбата на 1.40 го обявих. в деня на продажбата обявих и Химипорта на 2.60 някъде беше.
а виж сега, на дъното на Софикс продадох Енемона, ама предтсави си, продадох ги на 8.80 - баси парадокса. дъно за Софикс, а продаваш нещо със 80% печалба и то само за месец-два. чудно, нали? а още по-чудното беше, че след 10 тина поредни зелени сесии, аз продадох на 8.80 обявих го вечерта във форума и псоледваха поне 4-5 червени сесии и спускане под 8 кинта
айде със здраве. и рови из архива, за да не ставаш смешен с въпросите си
значи може миналата година да си купил тук на 90ст, а сега да пишеш така...това говори, че или тогава или сега си лъгал, защото положението на холднига не се е влошило.
лека нощ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Дългове/Собствен капитал - 1.42 ?
Щот аз си мисля, че означава, че ако разпродадат холдинга, с парите няма да могат да си покрият дълговете...За мен тук е важно какво стои зад онези активи за 320 милиона ама така и никой не ми отговори на въпроса и съответно едва ли ще се кача тук
Last edited by Alonso; 24.08.2010, 23:31.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнениееничар, като си толкова ларж откъм отговори на въпроси тази вечер, я отговори на един мега елементарен и кратък въпрос: защо като е толкова читав този холдинг, акцията му е едва 88 стинки при връх над 9 лева? как така това е най-сринатата акция на бфб? защо? всички са малоумни, само ти, и още 4-5 човека дето циврите из форума ли сте правите?, погрешно тълкуваш, имало е добри еничари - българи, (справка книгата "ятаган и меч" на да-дао-веца - с псевдоним "токораз изсто", името не казвам, а книгата е напечатана в "pixelbg.net").
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДългове/Собствен капитал - 1.42 ?
верно е ,че не съм сам - жена ми ме вика да си лягаме, а ти си гледай картинки на мацки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bfb_amatior Разгледай мнениехихи,
явно си успял да се измъкнеш от кучия задник, в който те завря продигал
аз си признавам,че съм аматьор и не мога да боравя така с икономически термини.
п/е е отрицателно , защото има загуба. Не виждам какво толкова страшно има в загуба по време на криза. Виж булстрад,дзи и компания те да не са цъфнали. Виж бюджетния дефицит. Виж лошите кредити. Явно е, че кризата ни натиска. В условия на криза малката загуба направо си е печалба.Не знам за какъв гъз говориш, но ето факти:
Ж. Нетна загуба за периода - Q1 2009 - 5003; Q2 2009 - 4023; Q3 2009 - 3581; Q4 2009 - 0; (за Q4 2009 имат печалба 2053 - най-вече заради задължителната ГО ) Q1 2010 - 4396; Q2 2010 - 3257.
За Q2 2010 - неконсолидиран. (Ако искаш може на бас да се хванеме за Q2 2010 дали в консолидирания цифрата ще е по-голяма от неконсолидирания ).
Та кажи по аматьорски, какво според теб значи това?
Че аз като гледам ако не са задължителните ГО, едва ли ще покажат печалба тази година.
Да не говорим, че е съмнително и с ГО-то да се справят този сезон.
За пореден път ще гледаме зрелищен срив.
А и друго - п/е не е отрицателно, а доста над нулата - цели 43.08
Изобщо, като казваш че си аматьор и не можеш да боравиш с термини, поне с цифри сигурно можеш? Ето, обясни на аматьорски език какво значи
Дългове/Собствен капитал - 1.42 ?
Щот аз си мисля, че означава, че ако разпродадат холдинга, с парите няма да могат да си покрият дълговете...
Ама айде де! Къде са ви аргументите? Искам цифри. Числа иначе казано. Че тези 16 лева дет' проди ги сънува, накрая ш'се окажат цената за целия холдинг.
Коментар
-
ХАХАХАХА-
Този файл на десктопа си ли го държиш.
Сега се сетих, че по едно време ти викаха комплексЪ.
....................................
Шутове, много сте забавни, разсмяхте ме от сърце тази вечер, та едвам си анализирах едни данни.
Не се напъвайте повече - аз си лягам, така че събирайте сили за утре - пак ще имам нужда от добро настроение с поредните Ви простотии ( ако е възможно преди началото на сесията)
ЛекаLast edited by cymru; 24.08.2010, 23:11.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
чети аматьорче
и следващия път внимавай на кого се доверяваш
Написано на 26.02.2009
Първоначално изпратено от polki
аз излезнах септември 2007 /малко рано, че не издържах/ и започнах за влизам пак малко рано , че пак не издиржах в края на януари 2008 година
Първоначално изпратено от polkiПреди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.
И както обичате да се застраховате и подчертавате :
“Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от _1912_Продължава обработването и облъчването на аудиторията с една единствена цел - продавайте.
И всеки ден хората продават. Масовата терапия дава резултати. Но имам един въпрос :
КОЙ КУПУВА АКЦИИТЕ НА ПРОДАВАЩИТЕ ???
Че то не може само да се продава- насреща някой трябва и да купува
и те купуват
Кои са тези "балъци" които купуват на тези нива - П/Е под 10 при развиваща се икономика ?
Всеки си гони неговите интереси тук и защо аз сега да продавам ???
За да могат Пеньовците да купуват ли ?
Не, не и не - тази няма да стане . Нищо няма да продам .
Единствено ще допълвам акции както по-долу прави и колегата Arxangel.
Всички които призовават за продажби на акции са хора без една акция - защо ли толкова са се загрижи тези хора за моите акции ???
ЗАщо ли плача им стана толкова истеричен последните дни - като на жени в менопауза ???
Дали не усещат и те , че това са последните дни в които могат купят на тези наистина заслужаващи си за инвестиране нива ?
Подчертал съм думата инвестиране , а не съм употребил думата спекула- защо ли ?
Какво ще стане с моите акции ако си ги задържа ?
Парите които взема при евентуална продажбата на акциите - какво да ги правя ? На депозит ли да ги оставя
Защо на горните ми въпроси не отговорят Пеньо, АНАЛизатора, психично болния с няколко ника - все хора без акции , притесняващи се за нашите акции
Къде бяха тези хора да ни информират преди една година да продаваме ? - Дали точно те /с другите си никове/ не викаха най-силно ЪП ЪП ЪП за да продават тогава те ???
Защо тези "доброжилатели" не ме питат дали съм добре със здравето, дали не съм настинал от дъжда, дали не ме боли главата от препиването онази вечер , а се интересуват само дали съм продал акциите ми ???
Как така става хем не ме харесват , хем не ме познават , а са толкова загрижени за акциите ми
Дали пък харесват и целта им е да вземат без пари нашите акции !!!!!!!!!!!!!
чиче, я кажи само, как съм се набухал на Софикс 897, като не съм имал акции. сам го казваш, дори съм ти го оцветил в червено :lol:
П.П. сега доволен ли си чиче[/quote]
Коментар
-
Първоначално изпратено от bfb_amatior Разгледай мнениехихи,
п/е е отрицателно , защото има загуба. Не виждам какво толкова страшно има в загуба по време на криза. Виж булстрад,дзи и компания те да не са цъфнали. Виж бюджетния дефицит. Виж лошите кредити. Явно е, че кризата ни натиска. В условия на криза малката загуба направо си е печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bfb_amatior Разгледай мнениеСпоменЪ
вярно ли е , че пишеш с повече от един ник.
вярно ли е , че си продал около дъното на софикс миналата година.
да, преди по време на възхода на БФБ пишех с друг ник и никой не ме е хванал или разкрил. сам си признах. сега пиша с този. с два ника едновременно не пиша.
отностно дъното, порови се малко в архива и провери. виж как купувах Еврохолда на 90ст. и като падна на 75 полки ми се подиграваше (нищо, че неговите бяха купувани още от 8-9 лева), после в деня на продажбата на 1.40 го обявих. в деня на продажбата обявих и Химипорта на 2.60 някъде беше.
а виж сега, на дъното на Софикс продадох Енемона, ама предтсави си, продадох ги на 8.80 - баси парадокса. дъно за Софикс, а продаваш нещо със 80% печалба и то само за месец-два. чудно, нали? а още по-чудното беше, че след 10 тина поредни зелени сесии, аз продадох на 8.80 обявих го вечерта във форума и псоледваха поне 4-5 червени сесии и спускане под 8 кинта
айде със здраве. и рови из архива, за да не ставаш смешен с въпросите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАматьор,
ако имаш нещо да кажеш извън заяжданиците - кажи. Ся верно че тази група по интереси трябва да се попълва отвреме-навреме, но ако си аматьор, вземи изкоментирай нещата за които питам тва-три поста по-долу. За пе-то кажи например и за другите неща...
п/е е отрицателно , защото има загуба. Не виждам какво толкова страшно има в загуба по време на криза. Виж булстрад,дзи и компания те да не са цъфнали. Виж бюджетния дефицит. Виж лошите кредити. Явно е, че кризата ни натиска. В условия на криза малката загуба направо си е печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение...
....
докато има балъци, ние винаги ще сме си ок. а балъци ще има докато свят светува
.......
Ми че откъде иначе ще има медец да събираме?
Коментар
Коментар