IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Борис Разгледай мнение
    Ей, тролове - гакита, факита, спамеръ що не коментирате бе:

Продажбите на Евролийз се повишават с 14% през второто тримесечие

И това при сегашния стагниран пазар на автомобили. Колко ли ще ви е тъжно когато след още няколко месеца съвземането му стане все по-осезаемо
    Наистина изненадаха приятно с консолидирания Започнали са да усвояват линията от ЕБВР - 1,7 мил. евро за периода и вероятно ще пласират по-голяма част от нея до края на годината. То целият лизингов пазар ще живне следващите тримесечия.

Колкото до приходите на ЕУБГ, като цяло не само че не намаляха през кризата, а и имат доста приличен ръст, за после е ясно какво следва

ПС Примерно средномесечните им приходи от продажби надвишават около 2 пъти оборота на цялото БФБ за август, пък хейтърите си знаят защо лаят

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      прав си! сметката наистина е кръчмарска с изключване на риска. Идеята беше да кажа на спомена, че тази позиция би могла да донесе хубав доход във времето...даже и с неговите песимистични нагласи.

затова един портфейл с 6 до 9 позиции
      малко облигации
      малко имоти
      малко кеш
      и една застраховка живот ...
      bez da sodajdam no predlagam 15 poziicii/ малко съм фиркандо нооо не шпречи
      понеже истинсйиския дио го няма. умря. мир на праха му.и така сега слушаме dont ta;lk to strangers...(Dio,do not save the queen)

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
        bertram, без да се заяждам, но сметката ти е малко кръчмарска.

Първо това е рисков актив и никой не ти гарантира тази доходност второ ефективната годишна доходност при представените от теб стойности за седем години е 17% но при специфичен риск от над 20% над систематичния пазарен риск което означава, че я имаш реална доходност, я не

Това, разбира се, не означава, че в определен по-късен момент и при определни обстоятелства акцията не е би била интересна като част от портфейл. Иначе всеки е свободен да поема толкова риск когато и колкото може да носи

Хайде лека и успех утре там който каквото прави
        прав си! сметката наистина е кръчмарска с изключване на риска. Идеята беше да кажа на спомена, че тази позиция би могла да донесе хубав доход във времето...даже и с неговите песимистични нагласи.

затова един портфейл с 6 до 9 позиции
        малко облигации
        малко имоти
        малко кеш
        и една застраховка живот ...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

дедо уорън е докарвал средно 30% годишно (дали не бъркам и не бяха 20%)...както и да е.

винаги има по-добра алтернатива, но светът е шарен и разнороден.

мен 15% годишна доходност ме устройва напълно!

десетина години ще я капитализирам, а след това ще се пенсионирам на 45 и ще капитализирам половината от профита, а с останалото ще си гледам кефа.

хубаво е да се мечтае (в умерени дози)
          20%.... но това е мечта на всеки трудещ се
          И не е дедо, а чичо. Казва се "чичо", за да се сближиш с мъдростта му. И от куртоазия (нещо като учтивост).
          Last edited by Zaki; 01.09.2010, 00:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
            bertram, без да се заяждам, но сметката ти е малко кръчмарска.

Първо това е рисков актив и никой не ти гарантира тази доходност второ ефективната годишна доходност при представените от теб стойности за седем години е 17% но при специфичен риск от над 20% над систематичния пазарен риск което означава, че я имаш реална доходност, я не

Това, разбира се, не означава, че в определен по-късен момент и при определни обстоятелства акцията не е би била интересна като част от портфейл. Иначе всеки е свободен да поема толкова риск когато и колкото може да носи

Абсолютно и ... меко казано. Що не говориш без заобикалки бе, пич ! ЖивотЪт е кратък, хаосЪт - вечен !!

Коментар

• bertram, без да се заяждам, но сметката ти е малко кръчмарска.

Last edited by Valuator; 01.09.2010, 00:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                за какво ти е да се пенсионираш на 45?
                има пенсионери и пенсионери

просто искам докат съм здрав и прав да посетя доста екзотични места по света, което изисква много свободно време.

в момента където и да мръдна мисля дали има нет,скайп и тн благини на цивилизацията.

лека
                Last edited by X_Y; 01.09.2010, 09:43.

Коментар

дедо уорън е докарвал средно 30% годишно (дали не бъркам и не бяха 20%)...както и да е.

десетина години ще я капитализирам, а след това ще се пенсионирам на 45 и ще капитализирам половината от профита, а с останалото ще си гледам кефа.

за какво ти е да се пенсионираш на 45?
                  Last edited by X_Y; 01.09.2010, 09:43.

Коментар

защо алтернативата ти е банков депозит? аз да не съм доживотен фен на депозита?
                    просто има отрасли, които по-бързо биха се възстановили според мен. това е.
                    лека

Коментар

спомен,
                      да приемем, че сега вкарам 40К на 80 стотинки = 50К акции
                      ако стане така, че растем 2016 -2017 - това прави 10 години.
                      цената каква ще е според теб.
                      според мен минимум 2,4 (да не кажа 6)
                      0.80 - 2,40
                      2010 - 2017

7 години = профит 200%

сигурно във вашата банка давате по-добри депозити, но аз не съм разбрал

лека и доходна
                      защо алтернативата ти е банков депозит? аз да не съм доживотен фен на депозита?
                      просто има отрасли, които по-бързо биха се възстановили според мен. това е.
                      лека

Коментар

берти, то хубаво да се овладее спада, ама то голямо чакане се очертва: да овладеем спада, да се стабилизираме после, да отлепим от дъното, да растем и кога ще е последното? 2016-2017 година ли?

ами ако не успеем да го овладеем?

тук вярно сте доста дългосрочно настроени. успех ви пожелавам.
                        спомен,
                        да приемем, че сега вкарам 40К на 80 стотинки = 50К акции
                        ако стане така, че растем 2016 -2017 - това прави 10 години.
                        цената каква ще е според теб.
                        според мен минимум 2,4 (да не кажа 6)
                        0.80 - 2,40
                        2010 - 2017

7 години = профит 200%

сигурно във вашата банка давате по-добри депозити, но аз не съм разбрал

лека и доходна

Коментар

борка,
                          твоята работа стана малко
                          "храни трол да те лае"

за да има възход първо спада трябва да се овладее, а после да се мисли за нагоре.

надявам се , че това, което наблюдаваме е успешен опит за овладяване на спада.

поздрави
                          берти, то хубаво да се овладее спада, ама то голямо чакане се очертва: да овладеем спада, да се стабилизираме после, да отлепим от дъното, да растем и кога ще е последното? 2016-2017 година ли?

ами ако не успеем да го овладеем?

тук вярно сте доста дългосрочно настроени. успех ви пожелавам.

Коментар

• борка,
                            твоята работа стана малко
                            "храни трол да те лае"

за да има възход първо спада трябва да се овладее, а после да се мисли за нагоре.

надявам се , че това, което наблюдаваме е успешен опит за овладяване на спада.

поздрави

Коментар

И това при сегашния стагниран пазар на автомобили. Колко ли ще ви е тъжно когато след още няколко месеца съвземането му стане все по-осезаемо
                              чудя се, колко трябва да бъде отчаян някой лузър, за да започне да се радва на подобни "положителни" новини: "...и въпреки че портфейлът спада на средата на годината, темповете на намаляване са значително по-ниски от нивата през 2009 година...".

завалийката се радва, че портфейла продължава да си пада, ама вече по-малко. да плача ли или да се смея?

завалийката май не знае, че като цяло 2 рото тримесечие на годината е по-силно винаги от първото, що се отнася до продажбата на нови автомобили

завалийката си въобразява, че някой го ебе за холдинга и акциите му. още повече като знам как точно той беше един от онея дето имаха акции и на нива 9 и нещо и изгледаха целия срив до 70 стинки без да продадат.

завалийка, за кво ти трябваше да се закачаш и ти без да съм те споменавал досега в коментарите си? това, че написах нещо негативно, но аргументирано за еврохолда ли те подразни? остани си със здраве

п.п. ако искаш поне малко да тежиш във форума, напиши нещо лично твое, а не да ми копваш само някви статийки. толкова ли си отчаян, че да се радваш на тез 10% ГО, които ужким се очаква да си застраховат най-после колите

Коментар

Aми погледни тук:
                                http://www.investor.bg/companies/fin...2.html#reports

По-надолу, в приходи, буква Ж ще видиш следното:
                                Нетна загуба за периода 3257

Ха сега ти коментирай.

А ТУК чуй какво казва рибата.

Коментар

Working...
                                X