IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На борсата не се търгуват никове, а мечти и надежди, които заслепяват и замазват реалността. Тъй, че не знам какво ти е ясно, но и в моста и пътя уж всичко беше ясно, а накрая гръм от ясно небе. Приеми загубите с достойнство. Няма нищо ненормално в това комарджия да губи пари. Щом не се е занулил, значи може да се приеме за успех. Ама сега какво пишело в отчета и какво казал мажоритаря. Това не променя работата. Ако имаше някаква стойност зад акцията нямаше да падне 10 пъти за 1 година и после да седи на дъното докато инфлацията затрие напълно инвестираните пари.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
    Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
    Тука треска ги разтриса шматароците. Един линк постнаха и започват закани в стил 2008. То имаше един дон емилио дето все се заканваше. Ама къде е днес. Разпродаде на 90% загуби и сега си лекува нервите.

Да не вземе да стане като с моста, че много грозно ще се получи. Част от комарджиите по тази позиция загубиха не малки пари и в "инфраструктурата", но повечето разпродадоха с добри стоп лосове от -50% - 70% и се спасиха от тотално занулаване, но тук стане ли нещо вече ще има самоубийства.
    абе смешко. все едно не са ти ясни алтернативните никове. виж какво съм писал на Де Ниро по долу че не ми се обяснява. аре чао

Коментар

• [QUOTE=Пепи - Пипона;1146294]Тука треска ги разтриса шматароците. Един линк постнаха и започват закани в стил 2008. То имаше един дон емилио дето все се заканваше. Ама къде е днес. Разпродаде на 90% загуби и сега си лекува нервите.

Да не вземе да стане като с моста, че много грозно ще се получи. Част от комарджиите по тази позиция загубиха не малки пари и в "инфраструктурата", но повечето разпродадоха с добри стоп лосове от -50% - 70% и се спасиха от тотално занулаване, но тук стане ли нещо вече ще има самоубийства.

абе смешко. все едно не са ти ясни алтернативните никове. виж какво съм писал на Де Ниро по долу че не ми се обяснява. аре чао

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
        Не сменяй темата.

Защо връщат километражите на рент-а-кар-ски коли и лъжат хората

А че нямам нищо общо с темата мога много бързо да ти докажа, ако имаш сърце да заложиш 500 еврака
        aз и 500 и много повече мога да заложа въпроса е ти да ли ги имаш.
        а това че връщат километражи го твъдиш ти под друг ник. айде фък оф

Коментар

• Тука треска ги разтриса шматароците. Един линк постнаха и започват закани в стил 2008. То имаше един дон емилио дето все се заканваше. Ама къде е днес. Разпродаде на 90% загуби и сега си лекува нервите.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
            Де Ниро що се правиш на луд
            и аз мога да пиша глупости в някакъв захлупен форум под друг ник и след това
            да се цитирам тука.
            бива толкова да нямате пари ти и другите
            тролове да не можете да си купите акции по 90ст. че да се лакомите да сваляте цената
            или просто да сте наети от друг застраховател да правите черен ПР.
            и аз не съм закръглил тука до толкова
            колкото ми се иска, но не дрънкам глупости.
            Не сменяй темата.

Защо връщат километражите на рент-а-кар-ски коли и лъжат хората

А че нямам нищо общо с темата мога много бързо да ти докажа, ако имаш сърце да заложиш 500 еврака

Коментар

За какво бе колега?

Някакви хора са си писали в някакъв форум. Аз каква вина имам?
              Ако искаш Кафене-то да им забрани по форумите да са недоволни от вносители, лизингодатели, сервизи?
              За да може всичко да е розово и ти да си избиеш загубите?
              Де Ниро що се правиш на луд
              и аз мога да пиша глупости в някакъв захлупен форум под друг ник и след това
              да се цитирам тука.
              бива толкова да нямате пари ти и другите
              тролове да не можете да си купите акции по 90ст. че да се лакомите да сваляте цената
              или просто да сте наети от друг застраховател да правите черен ПР.
              и аз не съм закръглил тука до толкова
              колкото ми се иска, но не дрънкам глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение
                Абе ей мишок, долен манипулатор. Такива като тебе трябва да ги привикват в КаФеНето. Осра всички теми с твоите глупости. Мръсник
                За какво бе колега?

Някакви хора са си писали в някакъв форум. Аз каква вина имам?
                Ако искаш Кафене-то да им забрани по форумите да са недоволни от вносители, лизингодатели, сервизи?
                За да може всичко да е розово и ти да си избиеш загубите?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  "Юролийз" в ЕУБГ ли е ?
                  Ако не, 20к са добре като начало...
                  Абе за 20к са едни други хора, но да не се топим във форума.

Коментар

• "Юролийз" в ЕУБГ ли е ?
                    Ако не, 20к са добре като начало...

Коментар

• Абе ей мишок, долен манипулатор. Такива като тебе трябва да ги привикват в КаФеНето. Осра всички теми с твоите глупости. Мръсник

Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
                      Съвсем случайно какво открих:

http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...pic=68806&st=0

Душиците златни, така са го закъсали за пари, че вече се занимават с най-селския бизнес с връщане на километражи...

Коментар

Колега, като не ти изнася нещо си трай, защото така ставаш и смешен и жалък!
                        тука май конкуренцията на холда не спи
                        след като прибягват до форумни методи
                        за дискредитиране. печално.
                        същата история като при ПИБ

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                          от колко форума взе да пишеш и лъжеш вече??? че и да се цитираш
                          Колега, като не ти изнася нещо си трай, защото така ставаш и смешен и жалък!

Коментар

Душиците златни, така са го закъсали за пари, че вече се занимават с най-селския бизнес с връщане на километражи...
                            от колко форума взе да пишеш и лъжеш вече??? че и да се цитираш

Коментар

Ха-хааа!

За тези дето ги мързи - ето как започва поста:

Пускам тази тема, за да помогна за в бъдеще на всеки, който е решил да си купи автомобил от Юролийз, да подходи с повишено внимание, тъй като има висок риск от измама!!! ......
                              Новата патка, аааа?

Коментар

• Съвсем случайно какво открих:

Коментар

Working...
                                X