If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Факи, с тези среднощни постове за компания, от която нямаш акции, твойто намирисва на параноя... Семейство нямаш ли? Или гледаш да бичиш нощни смени за по-висока надница?
Благодаря за загрижеността, но и при най-лошият сценарий сумата, която ще изгубя мога да си я възстановя за няколко месеца - така, че не очаквай трагедии от моя страна. Приеми, че съм влезнал тук за тръпката и защото масата е негативно настроена открай време към тази позиция.Ще се радвам тук наистина да има дискусии, но опитът ми показва, че това е кауза пердута.
Самият ти говориш наизуст - поне ако беше си направил труда да намериш точните данни за спада на автомобилния пазар през 2009 и 2010 можеше и да се постарая да ти дам моята гледна точка. При положение, че не си го направил не виждам смисъл да го правя.
Не се приема !
Та ти дори не си и измамник !/ а има такива ,във форума ,добри ,при това /
Ти просто си един наивник на средна вече възраст , който пропиля парите от сватбата !
ДОКАЗАТЕЛСТВА : написано :3.10.2008г. чичко:
"А ТИ КОЛКО БРОЯ АКЦИИ ЗАКУПИ ПРИ ВЪРХОВИТЕ НИВА ? " cymru
ОТГОВОРИ : написано :3.10.2008г. cymru ОТГОВОРИ :
"Тъй като добрият тон заслужава отговор и за да не се леят крокодилски сълзи за моя милост предварително, пък и да ти засвидетелствам уважение, посвещавам на теб 1000 си пост /да не се разбира в църковен смисъл/.
Отговорът е 350 бр. на 8лв. /не можах да го уцеля пустия му връх /
п.п. за парите от сватбата само кажи ,респективно обзаложи ?!?!
както и да е :
П.П. казах ,ВЕЧЕ наивник на средна възраст ! Това е знаково !
БФБ е същинска месомелачка на мозъци ,личности ,ХОРА
живият пример :
/cymru от възторжен семеен ентусиаст
в нарицателното :кюмюрчо !!!!!!!!!!/
Разбира се ,това са само псевдоними !
Лошото е ,че зад тях стоят човешки съдби !
Съдби прецакани завинаги , от лошо структурираната БФБ !
Така нормалното ,почтено момче cymru
/виж. горе /, се превърна в:
дегенерат :
цитат :
"cymru : НАПИСА
Това е - мафия сме ! и май ги е купувал наскоро. Сигурно ей така без да разбира. Да се чуди човек защо не е питал ДеНиро.
А пък Е.ана гледам продължават да се излагат (манипулатори на дребно).
Поствам ги, за да се посмеем
п.п."Ледът се пропуква ,уважаеми съдебни заседатели "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
п.п. Че той е фантазьор ,други ,го доказаха !ВАЖНОТО Е ДРУГО :
Щом едно свестно момче ,може да омутрее /комично разбира се /, в следствие на участието си на БФБ , то задайте си въпроса : има ли нещо гнило в Дания ??
При cymru определено има /трагедия / , а иначе структурните грешки на бфб ???
Концерт на cymru & Со от времето преди да разберат,че не трябва да си отварят прекалено много човките.ГолЕм смЕх падна. http://yfrog.com/mzanimalfights07j
Ами кимру, едно време така ми се смееха пепи, лук, 33дегрее, преди време и пантерата на попфолка инвестираше и ми се смееше...
чичето ми се подиграваше,...
...
Ако продължа с хората които ми се подиграваха, ще трябва две страници да изпиша.
Виж ги сега хубаво къде са и каква я свършиха.
И ти по този път си тръгнал. Заедно с няколко съмишленици.
Благодаря за загрижеността, но и при най-лошият сценарий сумата, която ще изгубя мога да си я възстановя за няколко месеца - така, че не очаквай трагедии от моя страна. Приеми, че съм влезнал тук за тръпката и защото масата е негативно настроена открай време към тази позиция.
Ще се радвам тук наистина да има дискусии, но опитът ми показва, че това е кауза пердута.
Самият ти говориш наизуст - поне ако беше си направил труда да намериш точните данни за спада на автомобилния пазар през 2009 и 2010 можеше и да се постарая да ти дам моята гледна точка. При положение, че не си го направил не виждам смисъл да го правя.
Ами кимру, едно време така ми се смееха пепи, лук, 33дегрее, преди време и пантерата на попфолка инвестираше и ми се смееше...
чичето ми се подиграваше,...
...
Ако продължа с хората които ми се подиграваха, ще трябва две страници да изпиша.
Виж ги сега хубаво къде са и каква я свършиха.
И ти по този път си тръгнал. Заедно с няколко съмишленици.
А,а,а - не казвам ! - само се забавлявам да хвърлям по едно око на камарата глупости, успешно концентрирани в последните две мнения.Звучат почти като Киро и Сийчето......
Особено това
Коментар