IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
    Ще ви чакам под 60 стинки. Не е препоръка.
    Е,не,не мисля.Макар,че ситуацията започна да копира тази при BOARD.Все още интереса е по-засилен,но е със затихващи функции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Тук вече и овчи оптимизъм няма.
      Ще ви чакам под 60 стинки. Не е препоръка.

Коментар

Тук вече и овчи оптимизъм няма.
        Факи, с тези среднощни постове за компания, от която нямаш акции, твойто намирисва на параноя... Семейство нямаш ли? Или гледаш да бичиш нощни смени за по-висока надница?

Коментар

• Тук вече и овчи оптимизъм няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
            ........................................
            Абе бате, ти от психодиспансера ли пишеш Ебаси изтрещелия тип!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Хайде, момчетата уведомяват БФБ че изплащат и последната вноска от облигациите, така че спете спокойно песимисти
              ..след като си изпиете хапчетата...

Коментар

• Хайде, момчетата уведомяват БФБ че изплащат и последната вноска от облигациите, така че спете спокойно песимисти

Коментар

• Олеле майко - алелуя и амин.
                  Отивам да се гръмна още тази вечер..........
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Благодаря за загрижеността, но и при най-лошият сценарий сумата, която ще изгубя мога да си я възстановя за няколко месеца - така, че не очаквай трагедии от моя страна. Приеми, че съм влезнал тук за тръпката и защото масата е негативно настроена открай време към тази позиция.Ще се радвам тук наистина да има дискусии, но опитът ми показва, че това е кауза пердута.
                    Самият ти говориш наизуст - поне ако беше си направил труда да намериш точните данни за спада на автомобилния пазар през 2009 и 2010 можеше и да се постарая да ти дам моята гледна точка. При положение, че не си го направил не виждам смисъл да го правя.
                    Не се приема !

Та ти дори не си и измамник !/ а има такива ,във форума ,добри ,при това /
                    Ти просто си един наивник на средна вече възраст , който пропиля парите от сватбата !

ДОКАЗАТЕЛСТВА :
                    написано :3.10.2008г.
                    чичко:
                    "А ТИ КОЛКО БРОЯ АКЦИИ ЗАКУПИ ПРИ ВЪРХОВИТЕ НИВА ? "
                    cymru
                    ОТГОВОРИ :
                    написано :3.10.2008г.
                    cymru ОТГОВОРИ :

"Тъй като добрият тон заслужава отговор и за да не се леят крокодилски сълзи за моя милост предварително, пък и да ти засвидетелствам уважение, посвещавам на теб 1000 си пост /да не се разбира в църковен смисъл/.

Отговорът е 350 бр. на 8лв. /не можах да го уцеля пустия му връх /

п.п. за парите от сватбата само кажи ,респективно обзаложи ?!?!
                    както и да е :
                    П.П.
                    казах ,ВЕЧЕ наивник на средна възраст ! Това е знаково !
                    БФБ е същинска месомелачка на мозъци ,личности ,ХОРА
                    живият пример :
                    /cymru от възторжен семеен ентусиаст
                    в нарицателното :кюмюрчо !!!!!!!!!!/

Разбира се ,това са само псевдоними !

Лошото е ,че зад тях стоят човешки съдби !
                    Съдби прецакани завинаги , от лошо структурираната БФБ !
                    Така нормалното ,почтено момче cymru
                    /виж. горе /, се превърна в:
                    дегенерат :
                    цитат :
                    "cymru : НАПИСА
                    Това е - мафия сме ! и май ги е купувал наскоро. Сигурно ей така без да разбира. Да се чуди човек защо не е питал ДеНиро.
                    А пък Е.ана гледам продължават да се излагат (манипулатори на дребно).
                    Поствам ги, за да се посмеем

п.п."Ледът се пропуква ,уважаеми съдебни заседатели "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

п.п.
                    Че той е фантазьор ,други ,го доказаха !ВАЖНОТО Е ДРУГО :
                    Щом едно свестно момче ,може да омутрее /комично разбира се /, в следствие на участието си на БФБ , то задайте си въпроса : има ли нещо гнило в Дания ??
                    При cymru определено има /трагедия / ,
                    а иначе структурните грешки на бфб ???
                    Last edited by 4i4ko Pari4ko; 11.10.2010, 21:07.

Коментар

• EUBG

Концерт на cymru & Со от времето преди да разберат,че не трябва да си отварят прекалено много човките.ГолЕм смЕх падна.
                      http://yfrog.com/mzanimalfights07j
                      Last edited by Gaki; 11.10.2010, 14:04.

Коментар

• 40% спад в продажбите на нови автомобили у нас

http://www.investor.bg/news/article/106657/332.html
                        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• факи,
                          къде беше ти 2007 ...ще ти кажа къде .. пишеше с другия(ите) си ник(ове) как пазара ще се качва вечно.

съжалявам - в случая може да си по тренда, НО в никакъв случай не си тежест, защото от самолет се вижда, че нямаш нужните знания.

успех и умната
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ами кимру, едно време така ми се смееха пепи, лук, 33дегрее, преди време и пантерата на попфолка инвестираше и ми се смееше...
                            чичето ми се подиграваше,...
                            ...
                            Ако продължа с хората които ми се подиграваха, ще трябва две страници да изпиша.
                            Виж ги сега хубаво къде са и каква я свършиха.
                            И ти по този път си тръгнал. Заедно с няколко съмишленици.
                            Благодаря за загрижеността, но и при най-лошият сценарий сумата, която ще изгубя мога да си я възстановя за няколко месеца - така, че не очаквай трагедии от моя страна. Приеми, че съм влезнал тук за тръпката и защото масата е негативно настроена открай време към тази позиция.
                            Ще се радвам тук наистина да има дискусии, но опитът ми показва, че това е кауза пердута.
                            Самият ти говориш наизуст - поне ако беше си направил труда да намериш точните данни за спада на автомобилния пазар през 2009 и 2010 можеше и да се постарая да ти дам моята гледна точка. При положение, че не си го направил не виждам смисъл да го правя.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ами кимру, едно време така ми се смееха пепи, лук, 33дегрее, преди време и пантерата на попфолка инвестираше и ми се смееше...
                              чичето ми се подиграваше,...
                              ...
                              Ако продължа с хората които ми се подиграваха, ще трябва две страници да изпиша.
                              Виж ги сега хубаво къде са и каква я свършиха.
                              И ти по този път си тръгнал. Заедно с няколко съмишленици.

Коментар

• А,а,а - не казвам ! - само се забавлявам да хвърлям по едно око на камарата глупости, успешно концентрирани в последните две мнения.Звучат почти като Киро и Сийчето......
                                Особено това
                                Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                                Факушка, ............ я кажо като по-запознат ...................
                                чудя се дали да не го постна в темата за бисери и вицове.

п.с Давайте смело в същия дух

Първоначално изпратено от Gaki
                                Лучше помалкивать и казаться дураком, чем открыть рот и окончательно развеять сомнения.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X