If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Само в края на месеца.... иначе ще правиш спекула с този който вдига цената с две акции....
Такива разпродажби са предвестник на нещо ,уж .при закрепването на положението...
Не се опитвай да търсиш под вола теле, в момента разпродажбите нямат нищо общо с фундамента на холдинга
Независимо от всичките мнения на големите разбирачи, тук си става за спекулка
Само в края на месеца.... иначе ще правиш спекула с този който вдига цената с две акции....
Такива разпродажби са предвестник на нещо ,уж .при закрепването на положението...
Тайната се знае само от няколко посветени.
Например Градинския Маркуч, Проди, Кимру, Гъдулката, и още няколко ентусиасти.
ПС
Берта Бертааа, да беше станàл модератор, темата щеше да грее като слънце!
(За разлика от холда...)
Кои са Градинския Маркуч и Гъдулката, че не съм ги срещал или това са некви нови борсови термини дето съм пропуснал
За Бертрам не си прав - човекът просто вижда шанс тук, с всичките му недостатъци, естествено, просто смята, че фундаментът е добър и компанията няма да фалирта, а ако не фалира, след 2-3 години цената ще е поне дабъл - мисля. че за това 2 мнения няма, нали? А 100% печалба за 3 години си е отлична доходност - при Берти алчността е по-силна от страха за тази компания, при мен е обратното, макар и аз да харесвам Холда, по принцип.
П.С. Вместо да се дърляте, що не вземете да вържете един бас - примерно колко ще е цената на холда след 1 година: да речем факи казва 50 стинки, Берта казава 1,50 - ако цената след 1 година е от 0 до 75 стинки - печели Факи, от 75 до 1,25 - залога се връща,над 1,25 - печели Берта. При фалит - Факи печели двойно при цена над 2 кинта Берта печели двойно (за да е по-интересно). Праскате по 1-2-3-5К лева при Мариян и чакате. Който спечели води форума (или некоя шаврантия, по избор) на кръчма и всички са доволни
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
п.с...а бе, какви са тия емотикони, к'во е туй чудо---от Джурасик парк ли ги взехте?к'ви са тия сини, зелени човечета....Алооо, сайта, малко по-артистично, ааааа ))
Ако фундамента се влошава няма да се учудя да видим и 0.50 лв в бъдеще
Цената тук в момента, а и при много други позиции на БФБ няма нищо общо с фундамента.
Кое точно се е влошило напоследък? Че направиха добри сделки за нестратегическите си активи? Че погасиха заемите си и им остана само мецанина който е с падеж 2015 и така на практика затвориха устите на "доброжелателите" за възможен фалит?
Не, фундамента е ок. Друга е причината.
Коментар