IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Кои са Градинския Маркуч и Гъдулката, че не съм ги срещал или това са некви нови борсови термини дето съм пропуснал
    За Бертрам не си прав - човекът просто вижда шанс тук, с всичките му недостатъци, естествено, просто смята, че фундаментът е добър и компанията няма да фалирта, а ако не фалира, след 2-3 години цената ще е поне дабъл - мисля. че за това 2 мнения няма, нали? А 100% печалба за 3 години си е отлична доходност - при Берти алчността е по-силна от страха за тази компания, при мен е обратното, макар и аз да харесвам Холда, по принцип.
    П.С. Вместо да се дърляте, що не вземете да вържете един бас - примерно колко ще е цената на холда след 1 година: да речем факи казва 50 стинки, Берта казава 1,50 - ако цената след 1 година е от 0 до 75 стинки - печели Факи, от 75 до 1,25 - залога се връща,над 1,25 - печели Берта. При фалит - Факи печели двойно при цена над 2 кинта Берта печели двойно (за да е по-интересно). Праскате по 1-2-3-5К лева при Мариян и чакате. Който спечели води форума (или некоя шаврантия, по избор) на кръчма и всички са доволни
    това ми хареса, но факи е киипинг лоу профайл и няма как да се получи.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Има и друга приказка - късмета "ходи" със силните...

Коментар

• На около 20ст. и я ще влезна в тази акция
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Евала, Генерале, ти си подремваше в хамака и акцията сама ти влезна в торбата....
          В нашия случай циганките-врачки казват:"Кисмета краката доди".

Коментар

• Евала, Генерале, ти си подремваше в хамака и акцията сама ти влезна в торбата....

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение

Какви времена бяха!!!Надявам се на коментар от Факушка.
              Last edited by Gaki; 04.11.2010, 12:26.

Коментар

• ц ц ц тука ни попиляха.
                няма лошо важното е кеш да има.

очаквах големия излизащ да договори сделки, но явно няма с кого. Чужденци кът, ПФ си пипат ушите (прясно издърпани им от бащицата) ... каруцата с акциите е обърната и спекулантите трябва да се оправяме с нея.

Интересно Мажоритаря защо не помисли за едно обратно изкупуване на тези или малко по-ниски нива. Едни 2-3 милиона вкарани в акции може да докарат много профит при едно последващо листване примерно във Варшава. Монбатя доста време ги ядохме с тези обратните, но сега ако се листнат навън (както и за се запътили) това пакетче ще го пласират без да им трепне окото, а и ликвидност ще могат да осигурят.
                Ако има среща на инвеститорите определено ще ида да ги питам.

Е поне от ликвидност не може да се оплачем днес.

поздрави и успех на всички
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Преди 2-3 дни акцията опита пробив на съпротивата около 0,98 лв., но не достигна такава цена. Сега е на линията на подкрепа - около 0,72 лв. Вижда се, че при сериозен обем изтъргувани акции - споменатите граници са много рехави и едва ли биха издържали дълго, за да не се предизвика пробив. Може би свободно търгуемият капитал дава възможности за някакъв близък до истината ТА. Ако е така, пробивът на 0,72 лв. би отнесъл акцията под 0,55 лв. - също толкова успешно, колкото преди няколко дни - над 1,1 лв./акция.
                  (лично мнение)

Успехи!
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Що не вземете да хванете акционерната книга дето е в търговския и да видите кой има над 300-400 к (оборота за последните три дни) та и повече и да не приказвате наизуст.

Гаки поздравления за вярната прогноза, ама това което става си е почти форсмажор за нашето подобие на борса.
                    Извинявай ако ти изглеждам неук, но къде според теб може да се получи тази информация и да е актуална?

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                      Пич, стига си надувал гайдата за активи, заеми и тем подобни. Достатъчно ясно ти се каза 4е продажбите нямат нищо общо с фундамента, поне не и на ЕУБГ
                      НОК,
                      аз не пиша за продажбите в ЕУБГ на читавите Формоплас и Етропал а оставането на губещите засраховател и лизинга ....
                      Наблегнах че малкото свободни пари от печалбите на Индексният фонд ще отидат да покрият тези разпродажби а много ще купуват на червено защото мислят че бързо ще излезнат на печалба ....но според мен това е грешно и ще трябва да разпродават други акции....
                      Не е препоръка....

Коментар

• То от три години все нищо общо няма с фундамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Хванал съм се на едно Тенеси че ще падне под 70 ,но ...
                          Сега всички се редят на прИмоцията ,но както върви ще останат там дълго време и да покриват задълженията си ще разпродават читави активи....това ме дразни.
                          Пич, стига си надувал гайдата за активи, заеми и тем подобни. Достатъчно ясно ти се каза 4е продажбите нямат нищо общо с фундамента, поне не и на ЕУБГ

Коментар

Що не вземете да хванете акционерната книга дето е в търговския и да видите кой има над 300-400 к (оборота за последните три дни) та и повече и да не приказвате наизуст.

Гаки поздравления за вярната прогноза, ама това което става си е почти форсмажор за нашето подобие на борса.
                            Хванал съм се на едно Тенеси че ще падне под 70 ,но ...
                            Сега всички се редят на прИмоцията ,но както върви ще останат там дълго време и да покриват задълженията си ще разпродават читави активи....това ме дразни.

Коментар

• EUBG

Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение

Никак не се гордея с това,че нещо съм познал.Тук обаче темповете на спад са много ускорени.Ако се сбъднат и другите ми очаквания,ще бъде доста по-тъжно.Съдба.

Коментар

• Що не вземете да хванете акционерната книга дето е в търговския и да видите кой има над 300-400 к (оборота за последните три дни) та и повече и да не приказвате наизуст.

Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X