ще има нов списък за съкратените на 16-ти,неизползвани отпуски,обезщетения и последна (половин заплата)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от nkkolev Разгледай мнениена 16-ти ще се почерпим в синьото,по случай връчването на дипломите,всички да се чустват поканени
Коментар
-
Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнениеАз съм спокоен.Пиша неща, в които съм сигурен.Мен ако питат никой не им трябва.Нов бардак със стари к....!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАбо,
благодаря!
Забравих каква е разликата между списъците 3 и 4, ако някой ми припомни, съм му благодарен. Мен ме има само в №3.
Коментар
-
"За жалост списъка вече го няма.. "
Списъците, които включват работещите и работилите в Кремиковци са списък3 и списък4. Списъци 1 и 2 са на фирми, облигационери и други такива, доколкото си спомням.
DopSpisak3-Final3.xls:
http://dox.bg/files/dw?a=1217d02765
DopSpisak4-Final3.xls:
http://dox.bg/files/dw?a=dc69e3839f
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеВ тази тема няколко страници назад (или повече) няколко пъти е дадена препратка към този списък. Той е от сайта на "Кремиковци".
"дьлжьт"...
Това на старобългарски ли е
Has Been Ignored!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkkolev Разгледай мнениена 16-ти ще се почерпим в синьото,по случай връчването на дипломите,всички да се чустват поканениHas Been Ignored!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bluming Разгледай мнениеколеги някой можели да качи 1списьк колко ни дьлжьт ???
"дьлжьт"...
Това на старобългарски ли е
Коментар
-
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Първоначално изпратено от nkkolev Разгледай мнениена 16-ти ще се почерпим в синьото,по случай връчването на дипломите,всички да се чустват поканени
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarikatbg Разгледай мнениеЕ някои трябва да останеме щом ще бачка ПНРС то и 1700 даже ако трябва ще се наемат още хора,всички ще бъдат освободени
Коментар
-
Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнениеАз съм спокоен.Пиша неща, в които съм сигурен.Мен ако питат никой не им трябва.Нов бардак със стари к....!?
Несериозно е да се регистрира някой тук само за да пусне 13 емотикона.
п.п.И аз имам да взимам пари.Has Been Ignored!!!
Коментар
Коментар