IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще има нов списък за съкратените на 16-ти,неизползвани отпуски,обезщетения и последна (половин заплата)

Коментар

• Първоначално изпратено от nkkolev Разгледай мнение
      на 16-ти ще се почерпим в синьото,по случай връчването на дипломите,всички да се чустват поканени
      Значи за юни заплати няма да има.Поне до сега беше така,в месеца,в който те съкращават - без заплата.Ще иде в някой списък със се обезщетенията.

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
        Аз съм спокоен.Пиша неща, в които съм сигурен.Мен ако питат никой не им трябва.Нов бардак със стари к....!?
        Само де тая работа не е като оная. Ако махнат всички, работата е ясна. Виж ако наистина праат бардак /щото само за това проект нема/ тогай колко по-млади и неразработени - толко по-печелившо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Або,
          благодаря!

Забравих каква е разликата между списъците 3 и 4, ако някой ми припомни, съм му благодарен. Мен ме има само в №3.
          4 e допълнение на липсващите в 3-съкратени по-късно

Коментар

• Або,
            благодаря!

Забравих каква е разликата между списъците 3 и 4, ако някой ми припомни, съм му благодарен. Мен ме има само в №3.

Коментар

• "За жалост списъка вече го няма.. "

Списъците, които включват работещите и работилите в Кремиковци са списък3 и списък4. Списъци 1 и 2 са на фирми, облигационери и други такива, доколкото си спомням.

DopSpisak3-Final3.xls:
              http://dox.bg/files/dw?a=1217d02765

DopSpisak4-Final3.xls:
              http://dox.bg/files/dw?a=dc69e3839f

Коментар

• [QUOTE=folyy;1059105388]За жалост списъка вече го няма..[/QUO

списъка си е там - допълнителен списък номер 3, трябва да си избереш обаче страницата да ти е на бг, ако е на англ. няма нищо да излезе, поне при мен е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  В тази тема няколко страници назад (или повече) няколко пъти е дадена препратка към този списък. Той е от сайта на "Кремиковци".

"дьлжьт"...
                  Това на старобългарски ли е
                  За жалост списъка вече го няма..
                  Has Been Ignored!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkkolev Разгледай мнение
                    на 16-ти ще се почерпим в синьото,по случай връчването на дипломите,всички да се чустват поканени
                    Там сме..
                    Has Been Ignored!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bluming Разгледай мнение
                      колеги някой можели да качи 1списьк колко ни дьлжьт ???
                      В тази тема няколко страници назад (или повече) няколко пъти е дадена препратка към този списък. Той е от сайта на "Кремиковци".

"дьлжьт"...
                      Това на старобългарски ли е

Коментар

• Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Първоначално изпратено от nkkolev Разгледай мнение
                        колеги някой можели да качи 1списьк колко ни дьлжьт ???

Коментар

• на 16-ти ще се почерпим в синьото,по случай връчването на дипломите,всички да се чустват поканени

Коментар

• Първоначално изпратено от tarikatbg Разгледай мнение
                            Е някои трябва да останеме щом ще бачка ПНРС то и 1700 даже ако трябва ще се наемат още хора
                            от къде пък разбра че ще работи,всички ще бъдат освободени

Коментар

• Е някои трябва да останеме щом ще бачка ПНРС то и 1700 даже ако трябва ще се наемат още хора

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
                                Аз съм спокоен.Пиша неща, в които съм сигурен.Мен ако питат никой не им трябва.Нов бардак със стари к....!?
                                Несериозно е да се регистрира някой тук само за да пусне 13 емотикона.
                                п.п.И аз имам да взимам пари.
                                Поне 80% тука сме така брат.. ама съм сигурен че ще си ги вземем.. и то до месец два..
                                Has Been Ignored!!!

Коментар

Working...
                                X