Re: Ligatural
Бъркаш във всичко освен в това че съм за оздравителен план.Ако искаш публикувай го и почваме да го дебатираме .може и конкретни въпроси да зададеш и доколкото съм информиран ще се опитам да ти отговоря а ако не съм ще питам и ще ти кажа .Все пак тук има и доста други хора запознати с процесите в комбината които също ще дадат мнението си.По отношение на това че в момента се изкарва скрап навън от комбината се поинтересувах и ето какво ми бе казано .скрап се изкарва навън от фирмата на дамбовците но те имат договор още с предишното ръководство за 5 г мисля да си ровят из табана и май никой не може да им попречи да го правят.Дали договора е изгоден и дали не изкарват други неща аз не мога да кажа защото не съм свидетел и ако има такива моля да споделят а най добре да се обърнат към полиция охрана в и т.н. Всичко което си написал че са ти казали е възможно но ако само се пише във форума а никой не предприема мерки на момента не виждам как може да се предотврати.Коментирам въпросните лица (споменатите от теб )главно защото смятам че те са основните виновници за състоянието в което се намира комбината .Лупи не ми е мил и драг вервай ми но не го споменавам отделно тъй като го смятам продължение на дейноста на митал.Напротив според мен вероятността той да изгърми поради факта че явно не си е оплел кошницата както трябва а и да изиграе ролята на бушон и отчитане на дейност е много голяма .Чакай че се сетих сега като заговорихме за него дали и на тия избори не се кандидатира някъде или те не осигуряват имунитет
За това че съм от ръководството бъркаш изключително много и те уверявам ча единствения ми мотив да пиша за нещата които знам е това аз и колегите да си запазим хляба ,виновниците да си понесат наказанието както и да се опитам да променя някои представи за комбината и работниците там.Може и да не ти се вярва но ми пука какво става в държавата още повече когато ме обвиняват че аз тежа на джоба на данъкоплатеца а виновниците се разхождат необезпокоявано.Мръзнал съм по площадите и не мисля че това което се случва трябва да е резултата .Ако имаш конкретни въпроси винаги бих се поинтересувал и ще споделя това което съм разбрал .
Първоначално изпратено от ligatural

Коментар