IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (MONB / MONBAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Най-голямото ми разочарование на БФБ, а Киро толкова я хвалеше тази акция!!!
    А Хим? От още повече години не е мърдала цената.

Коментар

• Най-голямото ми разочарование на БФБ, а Киро толкова я хвалеше тази акция!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Много неща се промениха в бранша от тогава!
        основно доверието в маджо изчезна след ресторанти и т.н
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavivanov Разгледай мнение

И акцията се търгува доста под нивото от голямата рецесия 2009.
          Много неща се промениха в бранша от тогава!

Коментар

• Първоначално изпратено от borislav96202 Разгледай мнение
            В отчета за третото тримесечие виждам над 3 пъти ръст на печалбата. Горе-долу приходите се запазват спрямо същия отчетен период за миналата година.

Малко са фирмите, които не използват някакъв вид външно финансиране за развитието си.
            И акцията се търгува доста под нивото от голямата рецесия 2009.

Коментар

• В отчета за третото тримесечие виждам над 3 пъти ръст на печалбата. Горе-долу приходите се запазват спрямо същия отчетен период за миналата година.

Малко са фирмите, които не използват някакъв вид външно финансиране за развитието си.

Коментар

И, аз съм учуден, що тая книга не възстанови?
                И тук викаш вътрешна гума От 10лв ли носиш

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Щото са затънали в заеми с дебели лихви до ушите
                  Да, в комбинация с невпечатляващи продажби и лоши инвестиции из цял свят, от които се опитват да се отърват сега. Не е мислено много преди, като се зачете човек, разбира защо цената е тук.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

И, аз съм учуден, що тая книга не възстанови?
                    Щото са затънали в заеми с дебели лихви до ушите

Коментар

• И, аз съм учуден, що тая книга не възстанови?

Коментар

• All time low тук, поръчки ли няма, мощности ли затварят, завод ли?
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Тия дни има някакво раздвижване, знаели някой на какво се дължи това.
                          Да не съм пропуснал новина.
                          Ще прави тест на 3 лв. май

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Има ли яснота какво ще се прави с литиевата инвестиция в Германия? Не много добро решение според мен, което дърпа надолу завода.
                            Тия дни има някакво раздвижване, знаели някой на какво се дължи това.
                            Да не съм пропуснал новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                              Разпродажбите продължават. Облигацията изглежда се обслужва, макар и със забави. Прилича сякаш някой пенсионен фонд излиза. Нямам, но следя
                              Има ли яснота какво ще се прави с литиевата инвестиция в Германия? Не много добро решение според мен, което дърпа надолу завода.

Коментар

• Разпродажбите продължават. Облигацията изглежда се обслужва, макар и със забави. Прилича сякаш някой пенсионен фонд излиза. Нямам, но следя

Коментар

Working...
                                X