If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Според мен изглежда продавачите не ги устройва таз цена и не натискат надолу.
Купувачите се ослушват за тренда и се свенят като селски девойки на мегдан.
Ако пробие някакъв таргет - не знам колко е - и е в двете посоки, изведнъж търговията рязко ще се активизира. Ако тръгне нагоре изведнъж много купувачи ще разберат, че могат да изпуснат влака и ще влезат от алчност, това може само допълнително да ускори ръста.
Ако тръгне надолу, пак ще удари друг таргет и пак много купувачи ще се хвърлят на ефтинкото. Все пак да не забравяме основния тренд - той е нагоре в момента и невиждам някакви облаци на хоризонта засега.
При привилегията нещата са още по интересни. Там продавачите хич нещат да продават на тез цени и се наблюдава възможност за арбитраж - продаваш скъпи привилегии и купуваш ефтини обикновенни. Не че е лесно да го направиш, става въпрос за разлика от няколко стотинки, но може и да се появят грос-майстори на терена...
Според мен изглежда продавачите не ги устройва таз цена и не натискат надолу.
Купувачите се ослушват за тренда и се свенят като селски девойки на мегдан.
Ако пробие някакъв таргет - не знам колко е - и е в двете посоки, изведнъж търговията рязко ще се активизира. Ако тръгне нагоре изведнъж много купувачи ще разберат, че могат да изпуснат влака и ще влезат от алчност, това може само допълнително да ускори ръста.
Ако тръгне надолу, пак ще удари друг таргет и пак много купувачи ще се хвърлят на ефтинкото. Все пак да не забравяме основния тренд - той е нагоре в момента и невиждам някакви облаци на хоризонта засега.
При привилегията нещата са още по интересни. Там продавачите хич нещат да продават на тез цени и се наблюдава възможност за арбитраж - продаваш скъпи привилегии и купуваш ефтини обикновенни. Не че е лесно да го направиш, става въпрос за разлика от няколко стотинки, но може и да се появят грос-майстори на терена...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Има мераклии и да продават и да купуват.В момента върви телефонната любов,ама не си казват кой колко има и затова минаха малки уговорени пакети.Има и такива дето не искат да се издават по телефона и я карат на пазар.Мераклията да продава според мен има доста и го чакат по-долу-ако има срок ще трябва да слезе.Или по нашему вярви "ослушване" т.е. консолидация.Хубавото е че не падаме,лошо е че може да продължи по-дълго отколкото ни се иска и слабата ликвидност.Но както каза колегата-пружината се натяга
+1
Определено става дума за ослушване, а не за страх от мачкане. Да беше миналата година, да се притесняваме, че няма да намерим пари да купим акции, ама тази година е съвсем различно.
Еййййй, един да напише нещо нормално в тая тема. Само графики, линии, Фибоначи, майка му на Фибоначи, средна, дълга, къса, пада, става.....ужас. Съвсем сте изтрещяли
Що бе, аз се учим на нови неща, гледам цветни графики, шаренки линии, дълги прави, осцилатори, стохастични индикатори, експоненциални криви, логаритмични коридори...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Прогнозирах, че от днес нататък ще има оборот.... Прогонозирах голям, но за съжаление малък, но все пак се появи някой..... Така че се чувствам относително щастлив за прогнозата си .... Нито знам кой е нито нищо, но това е добър сигнал.... Не давам препоръки просто следя оборота, който беше нищо...
И аз така ги мисля нещата.Вече няколко дни с никакъв оборот Софикс упорито пълзи нагоре! Разни дружества, изпаднали в кома се мръднаха, колкото да се понапудрят за отчетите...и аз се надявам на рязък ръст.
Коментар