IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте...

Днес се чудя....защо аджаба се натиска цената тук.Продавачи са оцновно Райфа и ОББ.За вторите ми е ясно ...гърци....глад и едри въшки.За райфа ми е чудно.Ама както и да е.

Оня ден ,като всички се чудиха зашо се бави дивидента на привилегированите поразгледах проспекта за издаването им.Има един много интересен момент кога и как привилегированите могат да се конвертират в обикновени и така да изчезне задължението по плащане на дивидент

Ама както и да е.Чудя се кой и защо срива тази акция(май и викаха "Флагманът " )

Не е препоръка за покупко продажба на акции.Имам малко от тези

Коментар

• Х_Y вместо да триеш линка към статията, който бях пуснал, гледайте в Инвестор да не пропускате толкова важни новини и да ги отразявате първи!

Коментар

• Току що сложих оферта продава на 5000 бр. на цена от 12 лв/бр.
        Офертата ще стои докато се изпълни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Стюардесите на България Ер красят нови униформи!
          Ами сега накъде ? с тия нови униформи ? Да не ги изтървем накрая по разни острови )))
          Last edited by X_Y; 03.11.2011, 14:07.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Стюардесите на България Ер красят нови униформи!
            Last edited by X_Y; 03.11.2011, 13:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Никой нищо не каза за отчета
              отдавна няма никакво значение

Коментар

• Никой нищо не каза за отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                  Аз ще чакам в ниското веке -пробив на 1.75 ще ускори спада поне докъм 1.20 .

п.п. имам малко ,разпродадох на 70 % преди време
                  Даже на 0.20лв. нали. Да продаваме веднага.
                  Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

той онзи дето пуска картинките във форума чака цени от 1.20 вече трета година когато продаде на 1.37

други чакат "чистите карови акции"

а аз си мисля дали не е добра идеята сега да се купят обикновени акции на тези цени и в по-късен етап когато цените на обикновените и привилегировани се изравнят, то тогава да се заменят обикновените за привилегировани ................ все пак моментната разлика между двете цени е над 20%, а до "вчера" бяха на една цена и си мисля, че отново ще се изравнят след някой месец

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                      И при мен е така Полки
                      сутринта дивидента ми е бил зареден и по обяд пуснах няколко ордера купува като на някои места дори бяха изпълнени

надявам се до утре на всички акционери дивидента да им е по сметките...

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Коментар

Тук, както и по още няколко позиции очакванията ми са за "чиста акция тип Karo".

Коментар

• Аз ще чакам в ниското веке -пробив на 1.75 ще ускори спада поне докъм 1.20 .

Коментар

• Ха какво излезе Флагмана цената му в момента е отразила и фалит.Това нормално ли е или е просто резултата от гьонсуратлъка на мажо или просто липсата на ликвидност и то постоянно ще има такива.Какво правим.
                            Да не говорим за ЗХБГ И ЦКБ.Там можеше поне 1 лв. като цена да задържите.Явно ще говорим за фалити и ще се учим сега едва на корпоративна политика.ХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              при мен ги няма
                              И при мен е така Полки

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Дано да ти е по-тлъст дивидента, че като гледаме отдясно какви бройки се прибавят постоянно..........
                                Реинвестирах мощно ама в ........ КАО - тия тук ми изглежда не ебават много акционерите, така че ЧАО!

Коментар

Working...
                                X