IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Не се разбира на каква цена за акция е продаден пакета, но новината е добра...
    Аз за тази група лош отчет или новина почети не съм чел, а акциите само в една посока май им се движат

Коментар

• Не се разбира на каква цена за акция е продаден пакета, но новината е добра...

Коментар

• Химимпорт АД е продало 54,48% от капитала на Химснаб България

Коментар

• Според доклада на одиторите към отчета за 2010 г. пловдивската стокова борса има 72 хил. лв. отрицателни нетни активи, което е "индикатор за декапитализация". На 15 февруари обаче ръководството е изпратило писмо, с което е уверило, че покрие натрупаните загуби и ще приключи 2011 г. с печалба."

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/128380/339.html
            Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• ХИМ-а в битка за лицеснз за 4-ти GSM оператор

и поредната доза жълто за мажо
              Last edited by polki; 04.01.2012, 11:18.
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Продава се всичко, което може /само ликвидните/ Вижте кво стана на Форекса е ще се ориентирате....Губещите там скъсяват тук - не им е лесно на комарджиите
                евала за анализа, пич
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                  Да TИМ акции пак ги почнаха.
                  Продава се всичко, което може /само ликвидните/ Вижте кво стана на Форекса е ще се ориентирате....Губещите там скъсяват тук - не им е лесно на комарджиите
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Да TИМ акции пак ги почнаха.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Само ,нз това добра ли лоша новина ли е

Коментар

• П.П. А за Емпи отдавна ви казвам, че го гласят за Софикс, ама вие не вярвате

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Понякога се чудя...
                          Как може да съм такъв мазохист ???
                          Чиче, както е казал един голям инвеститор, на борсата 2+2 не винаги прави 4, а обикновено е 5-1 търпение, търпение Чиче

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Ей я дори кака Дани ме послуша и днес наду Агрофинанс АДСИЦ!
                            Тя кака ти Дани щото е първа мажоретка по групата.

Коментар

• Да всичко това ше влезе в годишния и после какви печалби какво нещо +3до 4% спрямо миналогодишния.
                              4и40 и аз мазохис и се чудя на себе си, хем им знам чалъмите!!!
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• [QUOTE=tony1975;1059191579]Добре де как може да извадят 40млн за да прехвърлят въздух от единия джоб в другия и да плащат такси на БФБ, а немат 1млн да си подкрепят позициите??? - смотан мажоритар!
                                QUOTE]

Как да не си подкрепят позициите? Виж къде отидоха Велграф, Галата, Болкан енд сий пропъртис, Кепитъл мениджмънт.... А ако говориш за Химимпорт и ЦКБ - защо им е да ги крепят - пенсионните им фондове там нямат акции. Не вършат много работа за преоценки.

Коментар

Working...
                                X