If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
То и вашата водачка я видяхме как духа....ама к'во толкова....ми човешко е....Я кажи нещо за нея Себулба....остави ги ТИМаджии....дали е толкова добра колкото се вижда на клипа...Какво ще кажеш....За мен тя има дарба и по-добре да си беше сменила професията
Не знам, не я познавам лично, за да кажа ! А на тебе толкова ли ти липсва секса, та си така комплексиран на тази тема, и само за това говориш? Намери си някоя ( може и платена), да те олаби малко, че яко си се спекъл
Хиляда глупости и лични нападки, и един не отговори по същество...
Пусни нещо по-интересно....Това ...знаем го
По същото време ББ беше съдружник със сикаджии....и стана Главен секретар на МВР....бил е съдружник в нелегална фабрика за цигари....и стана Премиер....
Знаеш ли,че Кметът на Бургас ДН е съден за контрабанда на сухо мляко....И стана за втори път кмет
Ти ..откраднали БМВ...
То и вашата водачка я видяхме как духа....ама к'во толкова....ми човешко е....Я кажи нещо за нея Себулба....остави ги ТИМаджии....дали е толкова добра колкото се вижда на клипа...Какво ще кажеш....За мен тя има дарба и по-добре да си беше сменила професията
Не всички. Дори и на БФБ, по-малката част са мафиоти... Всъщност, сещам се за една групировка, и още един двама Този рефрен сме го слушали: всички са маскари, ний с кво сме по-различни... Не минава!
Кои са най-читави инвеститори според теб знаем. Холандците и духачката нали ...
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
То ако се интересувахме, нямаше да припарваме до БФБ. Не си ли забелязал , че всички в BG, с над 20 лв. в джоба са мафиоти...
Не всички. Дори и на БФБ, по-малката част са мафиоти... Всъщност, сещам се за една групировка, и още един двама Този рефрен сме го слушали: всички са маскари, ний с кво сме по-различни... Не минава!
Коментар