IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега видя ли

Купиха 1-а акция на Каолин 2.38 лв, т.е. скок от 2.02% спрямо предишната сделка на Каолин и СОФИКС от -0.18% скочи на -0.08% .

това е колега!

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Учудващо е, че Sofix не е надолу. Има нещо гнило в тия индекси.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ето видя ли???

Продадоха 1000 акции на АТЕРА на 2 лв спад от 1.43% спрямо предишната сделка и Софикс падна от +0.19% на -0.18 % .

Учудващо е, че Sofix не е надолу. Има снещо гнило в тия индекси.

Коментар

• Имаш ръст на ELARG, ATERA и Булгартабак .

Ако не са тези компании СОФИКС щеше да е 250 .

Учудващо е, че Sofix не е надолу. Има нещо гнило в тия индекси.

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
          Велик си

Иначе ако Артио са решили да продават тимаджиите ще си приберат акциите но ще им извият ръцете колкото е възможно, а след това по познатия сценарий нагоре, все пак пенсиите им трябва да преоценяват портфейли
          Ами на мен ми се вижда съвсем логично - 17 милиона от капитализацията ще излезат от компанията, най-нормалното нещо е пазара да отрази това.

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
            Велик си

Иначе ако Артио са решили да продават тимаджиите ще си приберат акциите но ще им извият ръцете колкото е възможно, а след това по познатия сценарий нагоре, все пак пенсиите им трябва да преоценяват портфейли
            Пенсиите им нямат акции на Химимпорт и ЦКБ. Там на мода са Галата, Велграф и Химснаб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Не виждам какво странно има при спада. Дават 17мил дивидент по привилигированите. Пазарната капитализация на обикновените пада с 10 мил.

Велик си

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Ако визираш седмичното дъно, си прав. Иначе абсолютно съм уверен, че картите Таро в Понеделник ще покажат същото
                Доооообре ... Харесва ми когато играя на карти да има самоуверени играчи насреща. Както казват тинейджърите - много яко
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Не знам защо някои се прехласват по АДСИЦите Притеснителното е че, станаха мнозинство Относно Хима си мисля, че има изграден "управленски модел" и маса хора ще захлебят, както други се зарибиха на дебелите цени.....нямам акции тук - понеже не съм фен на холдинговите структури ....
                  Що бе ? Читавите АДСИЦ дават дивидент, дават информация и при нужда можеш да ги продадеш на някой...

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  На карти Таро излиза, че дъното е днес
                  Ако визираш седмичното дъно, си прав. Иначе абсолютно съм уверен, че картите Таро в Понеделник ще покажат същото

Коментар

• Учудващо е, че Sofix не е надолу. Има нещо гнило в тия индекси.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Не виждам какво странно има при спада. Дават 17мил дивидент по привилигированите. Пазарната капитализация на обикновените пада с 10 мил.
                      Тва беше добро.

Коментар

• Не виждам какво странно има при спада. Дават 17мил дивидент по привилигированите. Пазарната капитализация на обикновените пада с 10 мил.

Коментар

Имаше статия в Инвестора наскоро, където се обясняваше, че гласуван дивидент, не означава платен дивидент...
                          Да но това е само в случай, че сметките са запорирани тук не са.

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                            Не тебе може да ти прати една детска да си оцветяваш, понеже толкова ти е акъла
                            А ти с твойте акции няма да можеш да си обършеш дори сопола, безналични са.......

Коментар

А какво да направи? Не може да изпрати книги на всички ни...
                              Не тебе може да ти прати една детска да си оцветяваш, понеже толкова ти е акъла
                              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Съгласен съм...Сега АДСИЦите са най-добри за излизане при липса на кеш.Ако започне ново теглене от фондовете...които са догоре с тях... ще почнат да ги разпродават.

Стой та гледай
                                Не знам защо някои се прехласват по АДСИЦите Притеснителното е че, станаха мнозинство Относно Хима си мисля, че има изграден "управленски модел" и маса хора ще захлебят, както други се зарибиха на дебелите цени.....нямам акции тук - понеже не съм фен на холдинговите структури .... На карти Таро излиза, че дъното е днес
                                Не съветвам никой да се съобразява с написаното при покупко-продажба на ценни книжа !
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X