IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    За съжаление са казали, че повече няма да правят така. Така че ще трябва да си купуваме книгата.
    Вместо книги и цветя, какво ще раздават?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Явно не си чел "Изкуството на войната"....Нищо,има време....ще я прочетеш
      Не съм си получил книгата. Като я получа, обещавам да я прочета. Казват, че Спас останал възхитен от нея...

Коментар

И аз съм хетеросексуален...
        За съжаление са казали, че повече няма да правят така. Така че ще трябва да си купуваме книгата.

Коментар

• Тия, каиши ако мислят да излизат през борсата скоро и за 25 стотинки ще си говорим...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            Няма да стане. Хетеросексуален съм, не клецам момчета... Даже и ако се опиташ да ми платиш в акциЙ на Химрон
            И аз съм хетеросексуален...

А защо мислиш,че имам акции на Химимпорт.....защото ги защитавам във форума ли

Май ти заприличваш повече на момче.....

Коментар

Няма да стане. Хетеросексуален съм, не клецам момчета... Даже и ако се опиташ да ми платиш в акциЙ на Химрон
              Нищо де, той ша сложи перуката и нема и да разбереш.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Защото си ми по симпатичен

Коментар

Защо "за съжеление"?
                  Защото си ми по симпатичен

Коментар

.

ОК станал си известен.....За съжаление Себулба в по-малка степен
                    Защо "за съжеление"?

Коментар

Явно доста хора четат този форум,дори и да не са регистрирани.Съмнението ,което ОК изказа ,че ХИМа е като Енрон....се знае от доста хора.Във Фейса доста се коментира.....

Браво, че Спас каза, че книгата била много интересна.

Коментар

• Малката разлика е , че балона Енрон се спука и имаше осъдени, а тук се узакони и закриля

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                          ...все пак пенсиите им трябва да преоценяват портфейли
                          Те на пенсиите мангизите им са в стабилни и ценово непоклатими борсови мастодонти от сорта на "публичните" Инвестиционна компания Галата , Велграф Асет Мениджмънт, Химснаб и сие...

Коментар

• Явно доста хора четат този форум,дори и да не са регистрирани.Съмнението ,което ОК изказа ,че ХИМа е като Енрон....се знае от доста хора.Във Фейса доста се коментира.....

Коментар

• Ако ликвидните акции падат....където и да имаш акции ще те хване спада рано или късно .

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Хубаво хубаво аз го искам на минус Нямам акции в Sofix.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Сега видя ли

Купиха 1-а акция на Каолин 2.38 лв, т.е. скок от 2.02% спрямо предишната сделка на Каолин и СОФИКС от -0.18% скочи на -0.08% .

това е колега!
                                Хубаво хубаво аз го искам на минус Нямам акции в Sofix.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X