Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЯвно не си чел "Изкуството на войната"....Нищо,има време....ще я прочетеш
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ аз съм хетеросексуален...
Явно не си чел "Изкуството на войната"....Нищо,има време....ще я прочетеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНяма да стане. Хетеросексуален съм, не клецам момчета...Даже и ако се опиташ да ми платиш в акциЙ на Химрон
А защо мислиш,че имам акции на Химимпорт.....защото ги защитавам във форума ли
Май ти заприличваш повече на момче.....
Явно не си чел "Изкуството на войната"....Нищо,има време....ще я прочетеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНяма да стане. Хетеросексуален съм, не клецам момчета...Даже и ако се опиташ да ми платиш в акциЙ на Химрон
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗащото си ми по симпатиченДаже и ако се опиташ да ми платиш в акциЙ на Химрон
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение.
ОК станал си известен.....За съжаление Себулба в по-малка степен
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЯвно доста хора четат този форум,дори и да не са регистрирани.Съмнението ,което ОК изказа ,че ХИМа е като Енрон....се знае от доста хора.Във Фейса доста се коментира.....
ОК станал си известен.....За съжаление Себулба в по-малка степен
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение...все пак пенсиите им трябва да преоценяват портфейлиИнвестиционна компания Галата , Велграф Асет Мениджмънт, Химснаб и сие...
Коментар
-
Ако ликвидните акции падат....където и да имаш акции ще те хване спада рано или късно.
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеХубаво хубаво аз го искам на минусНямам акции в Sofix.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСега видя ли
Купиха 1-а акция на Каолин 2.38 лв, т.е. скок от 2.02% спрямо предишната сделка на Каолин и СОФИКС от -0.18% скочи на -0.08%.
това е колега!Нямам акции в Sofix.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар