IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Бубе, колкото и да мразиш тимаджийските пенсионни фондове, това няма да попречи на възходящото движение на цената на акцията.
    Знам, че това ще те ядоса много, но в живота е така.
    С припяване на мантри няма да я вдигнеш акцията.На борсата е малко по.различно от играта на карти, но с малко търпение, дори и ти можеш да се научиш Къде го видя това възходящо движение, че си забравих лупата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Бубе, колкото и да мразиш тимаджийските пенсионни фондове, това няма да попречи на възходящото движение на цената на акцията.
      Не се знае тука се нагледах на какви ли не обрати . Аз специално бих се замислил особено и сега с това сливане което се очаква......

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
        Джуджетата от Артио сега опаковат подаръците...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Аха, дядо Мраз начи.
          Искам подарък х(т)имки на 50 стинки за Коледа
          Джуджетата от Артио сега опаковат подаръците...

Коментар

• Джей мерси за инфото - не знаех 100% концесия. Да за БМ и Норд си прав. Като бях малък си спомням лятото луди бирени фестове в морската и от там слизахме вечерно на плажа, готино беше.
            Аз си правих базик за монополито иначе си прав. И аз имам такова мнения за ТИМ, но да ти кажа честно за грешката която стана беше външна някой друг пусна мухата и тя стана последните месеци. Преди години се знаеше какво ще има, някой разлая кучета - може се сетиш кои са. С хора от общината съм говорил от арх. отдел и казват доста ги натискат от вън, така че не съм много сигурен колко голяма част от града ще си сменят възприета. Надявам се да отдадат наеми след време, но то ще е доста след време - след като направят Алеята и престуктурат всички диско бараки по плажа.

Да от Делфинариума към Карин дом всичко е завердено, ама то заради строителни дейности на дали някой сериозен ще си мисли, гепиха и горната алея. То точно за това се дразня видимо е нечи интерсии и как се пускат слухове и се настроиват масите - че сега заврдиха плажа и само с пропуск те пускат до това че всичко ще е бетон плажове няма има и като се свърши че горната алея си я взимат за себе си.

П.С. В момента за града май само те останаха като големи инвестиции. След политиките на правитеството по линия София-Пловдив-Бургас, Варна ни оставиха на забвение. Големи промени трябва настанят но .......
            Last edited by needtoknowmore; 26.10.2012, 21:51.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Джей, те шосета са от край време. За монопол си прав, но не съм сигурен цялата Алея 1 от Воено морксия до Почивка кой какви концесии има и кой какво държи. Абе монопол е хубаво ако си монополиста и държиш 3-те червени Хотела
              Тяхна е концесията на целия плаж и те даваха повечето заведения под наем и места за заведения, но качиха така високо наемите, че наемателите избягаха. Отделно, че кметът е пълен кретен и с няколко заповеди досъсипа бизнеса по алеята. Сега само бездомни кучета и някой и друг заблуден мангал се мотат по нея. Заведения няма, освен тия които не плащат наем на ТИМ, а това са само Норд и БМ Залива. Монопол в туризма и забавленията няма как да има. Точно това казах - При игра на монополи се мъчиш да вземеш всичко, но в живота не е така. Ако няма разнообразие от цени и условия, а такива няма как да има при един собственик, то хората се изнасят, както и става на други места. Ако ТИМ държаха наемите на нивата им от 2005-2006 г. заведенията щяха да си стоят, а заедно с тях и самите заведения на ТИМ да вървят. Сега обаче са само те по алеята. Какво да прави човек там. А бе време алеята бе заведение до заведение стотици и от двете и страни, даваше работа сигурно на 10 20 000 човека, а вечер се въртяха жестоки обороти щото хората до зори до 8 до 9 сутринта обикаляха от заведение на заведение. А сега? Дори да имат пари да построят което са замислили, че аз ще ида с жена си 5 пъти до там и после ще ми омръзне.. Ще са изолирани като остров с това което строят. Имат и една грешка която ще им коства през някоя година огромни суми за поддръжка. Основната им грешка обаче бе, че се изпокараха с варненци. Никой нищо нямаше против тях освен някой и друг изперкал индивид, лично на мен а и не само ТИМ дори ми бяха симпатични - наши момчета, а те вместо да седнат и да се разберат с гражданите - не говоря за разни организации и партийки, или уж граждански сдружения, а точно с гражданите. Вместо да кажат "Ето сега момчета, момичета, баби, дядовци - ще правим това и това, казвайте сега мнения" - малко да изкоткат съгражданите си - то колко му трябва на човек - някоя добра дума, а те, тръгнаха с рогите напред, направиха се на велики и хората ги омразиха. А във Варна това наистина не върви - в тоя град и папата да слезе, половината ще го гледат сякаш е бакалина от ъгъла, а другата половина дори няма му обърнат внимание. Никой който се е правил на недосегаем не е печелил пари от това във Варна. Все пак не Данчо Симеонов или пък Кирил Йорданов ще им правят оборотите нали? Човек не бива се кара с клиентите си.

И нещо да кажа - много ги плюха за тия 18 декара, но те не са и толкова евтини. Подкупа който са дали не е малък, или поне бях чул за такъв преди време като доста солидна цифра. Така, че не е без пари. А там и е блато. Тоест много пари ще глътне всичко. За укрепването не съм наясно, но ми каза човек който е час, че било правено добре, но са завардили например алеята над укрепването ..
              Отивам минала събота на едно барбекю в една кооперация точно там и що да видя, огради и не мога да мина да ида на гости на приятели Егати! Бутнах оградата и минах напряко - някакви нещо измърмориха, но не ме спряха. Да ама другите хора? 2000 човека като се върнат днес, понеже са искали да минат от там, а са видели ограда, до следващия ден 20 000 ще знаят следното "ТИМ свиха и завардиха и алеята горе!" - Иди после обяснявай, че нямаш сестра . Не се прави така, ама не е моя работа.
              Last edited by Jay Gould; 26.10.2012, 21:42.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                абе кога да чакаме дивидента по привилигированите?
                все пак да си говориме за пари. не за инф заболявания.
                хепатит А е неприятен, но не е като Б, така че....
                Шттт, тихо бе. Колкото по-късно по-добре.
                Искате да ми набалончите Атерките ли. Сакън..
                На 92% съм и дебна другите 8.

Коментар

Не бе, водач съм на реактивна шейна
                  Аха, дядо Мраз начи.
                  Искам подарък х(т)имки на 50 стинки за Коледа

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Да не си дофтур бе Булбов ....
                    Не бе, водач съм на реактивна шейна

Коментар

Е че от кога да пишеш само негативизми се води за най-рискова среда
                      С тимаджии е така ( майтапя се ). А и това не е негативизъм, а обективна истина - просто съм загрижен за живота и здравето на посетителите на Рапонги. Абе от ХЕИ още ли не са затворили въпросния бацилник?

Коментар

Аз работя във възможно най-рисковата среда. И понеже съм добър, затова съм богат.
                        Да не си дофтур бе Булбов ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          По принцип нямам против да строят, но идеята им да имат монопол над целия плаж е абсурдна както и това да пускат шосета през парка. . Те и сега го имаха тоя монопол и какво? Съсипаха бизнес за милиони левове. Просто по тоя начин не става, ама ще мине време докато го разберат. Живота не е игра на монополи и ако си заел една дъска за игра, хората просто отиват на друга с повече разнообразие.
                          Джей, те шосета са от край време. За монопол си прав, но не съм сигурен цялата Алея 1 от Воено морксия до Почивка кой какви концесии има и кой какво държи.

Абе монопол е хубаво ако си монополиста и държиш 3-те червени Хотела

Коментар

• абе кога да чакаме дивидента по привилигированите?
                            все пак да си говориме за пари. не за инф заболявания.
                            хепатит А е неприятен, но не е като Б, така че....

Коментар

Аз работя във възможно най-рисковата среда. И понеже съм добър, затова съм богат.
                              Е че от кога да пишеш само негативизми се води за най-рискова среда

Коментар

Готино би било да получавам пари, но го правя от алтруистични подбуда за общността., за разлика от др хора. Кой ти каза от Рапонги следя, А не примерно от апартамента ми в Чайка.

Я кажи ти на ква тарифа си - видимо не работиш в рискова среда

Коментар

Working...
                                X