IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото и аз не съм съгласен с тази цена, която искат в момента. Нали е търг? Да го пуснат на 1.10, за да се накачат потенциални купувачи и те ще вдигнат цената до 1.20 на колкото и ще бъдат продадена акциите. Така хем държавата доволна, хем купувача. Сега не се знае дали ще успеят да ги продадат...
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Сигурно. Как се продават после 700 000 акции на този пазар с печалба. Смееш ли да държиш не горещия картоф, а направо горещия огретен. Защото отново казвам, че добрият борсов играч първо трябва да се замисли кога и как ще излезе от играта преди това кога ще влезе. Търгът може би ще е неуспешен. Трябваше да си ги пробутат на левче при пазарна 1,30 и да са спокойни.

като дойде време за продаване тия 700 000 ще са като капка в морето за пазара на 15лв и още ще искате ама следващата оферта продава ще е на 20лв ...като и там ще кълвете с кеф

Коментар

• [QUOTE=ghettoff;1059374710]Сигурно. Как се продават после 700 000 акции на този пазар с печалба. Смееш ли да държиш не горещия картоф, а направо горещия огретен. Защото отново казвам, че добрият борсов играч първо трябва да се замисли кога и как ще излезе от играта преди това кога ще влезе. Търгът може би ще е неуспешен. Трябваше да си ги пробутат на левче при пазарна 1,30 и да са спокойни.[/QUOTE

По техните правила и ако няма търсене по средата на търга могат да го пуснат на левче

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
          Защо ли има "балъци" да купуват на 1,3 при условие,че има прадлагане на 700 000 на 1,27?Защото нямат сили да ги купят всичките или смятат да ги купят и им трябват още?Дали търгът ще бъде успешен и каква ще е крайната цена?
          Аз мисля,че ще е успешен,а ценета ще е около 1,35-1,4.
          Сигурно. Как се продават после 700 000 акции на този пазар с печалба. Смееш ли да държиш не горещия картоф, а направо горещия огретен. Защото отново казвам, че добрият борсов играч първо трябва да се замисли кога и как ще излезе от играта преди това кога ще влезе. Търгът може би ще е неуспешен. Трябваше да си ги пробутат на левче при пазарна 1,30 и да са спокойни.

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
            Up up до 5 лева
            ХХАХАХ ЯХЯХЯХ

Гледате ли, гледате ли западните пазари, хаха парцалчета? Объркали сте рейса,.....

Коментар

• Не заспивай когато расте Химимпорт! Не заспивай , светът е за двама!
              http://www.youtube.com/watch?v=EPkcw...27E5D8A64AEE28

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                Защо ли има "балъци" да купуват на 1,3 при условие,че има прадлагане на 700 000 на 1,27?Защото нямат сили да ги купят всичките или смятат да ги купят и им трябват още?Дали търгът ще бъде успешен и каква ще е крайната цена?
                винаги има балъци, какво толкова се чудиш

Коментар

• Защо ли има "балъци" да купуват на 1,3 при условие,че има прадлагане на 700 000 на 1,27?Защото нямат сили да ги купят всичките или смятат да ги купят и им трябват още?Дали търгът ще бъде успешен и каква ще е крайната цена?

Коментар

Любопитно ми е дали сега някой ще купи държавния пакет.. . Джими Роджърс може би???
                    ЩЕ ГО КУПИ И ЩЕ СВАЛИ ЦЕНАТА.....ИНТЕРЕСНОТО Е ПОСЛЕ, ДАВАЙТЕ АКЪЛ....
                    Last edited by brokerandtrader; 21.01.2013, 17:29.

Коментар

• Up up до 5 лева

Коментар

• Верно. Джими Роджърс си купи Асенова Крепост.

Коментар

Любопитно ми е дали сега някой ще купи държавния пакет.. . Джими Роджърс може би???
                          Едва ли не.

А пък и след това с Доган, агента на Дс.
                          Резултата ще е следния:Посланикът на Ирландия: Липсата на сигурност в БГ отблъсква инвеститорите/
                          Last edited by X_Y; 21.01.2013, 15:36.

Коментар

• Любопитно ми е дали сега някой ще купи държавния пакет.. . Джими Роджърс може би???

Коментар

• Браво! Страхотна стратегия, страхотна визия, страхотна търговия! Сключи се сделка за впечатляващите 1 бр. акции на Хима (привилегировани)! Кой е този рисков играч, възхищавам му се, искрено... И мечтая някой ден и аз да мога да си го позволя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
                                Опа какво стана с този "гьол".А със кухите активи, там как ще ги оправим някога. хахаха

А какво да кажем за най новият слят Енрон(ЗХБГ) на БФБ.ахяхях

А ами какво да кажем за срещата на Химимпорт със дребните акционери????????? хяхяхя
                                Ами проговарянето на г-н Керкенезов в този форум ахяххяхяхя
                                Това е пълна пародия.
                                я един бърз въпрос, знаете ли колко имоти са апортирани( на каква цена) от общината в този гьол и това на година колко загуби са в цифри за цял един град и за акционерите на Холдинга. А и да дали новият Холдинг ЗХБГ няма да дублира дейности? :

И разбира ли каква история си е създал този холдинг със тръгване от 2.40 лв до 22 лв и слизане до 0.65 ст. И цените под номинал на банката му е вече колко години?

Това са показатели.Освен да си сменят името , статуса винаги ще е "junk".

Има си едни мениджъри със едни отделни милиони и се сключват сделките преди или около номинал. Щото сега всички видяха "нагъзването" на излизащ голям. ХААХХА
                                То да не е да си играеш на капиталов пазар.Пародия пълна.

Коментар

Working...
                                X