Между другото и аз не съм съгласен с тази цена, която искат в момента. Нали е търг? Да го пуснат на 1.10, за да се накачат потенциални купувачи и те ще вдигнат цената до 1.20 на колкото и ще бъдат продадена акциите. Така хем държавата доволна, хем купувача. Сега не се знае дали ще успеят да ги продадат...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСигурно. Как се продават после 700 000 акции на този пазар с печалба. Смееш ли да държиш не горещия картоф, а направо горещия огретен. Защото отново казвам, че добрият борсов играч първо трябва да се замисли кога и как ще излезе от играта преди това кога ще влезе. Търгът може би ще е неуспешен. Трябваше да си ги пробутат на левче при пазарна 1,30 и да са спокойни.
като дойде време за продаване тия 700 000 ще са като капка в морето за пазара на 15лв и още ще искате ама следващата оферта продава ще е на 20лв ...като и там ще кълвете с кеф
Коментар
-
[QUOTE=ghettoff;1059374710]Сигурно. Как се продават после 700 000 акции на този пазар с печалба. Смееш ли да държиш не горещия картоф, а направо горещия огретен. Защото отново казвам, че добрият борсов играч първо трябва да се замисли кога и как ще излезе от играта преди това кога ще влезе. Търгът може би ще е неуспешен. Трябваше да си ги пробутат на левче при пазарна 1,30 и да са спокойни.[/QUOTE
По техните правила и ако няма търсене по средата на търга могат да го пуснат на левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеЗащо ли има "балъци" да купуват на 1,3 при условие,че има прадлагане на 700 000 на 1,27?Защото нямат сили да ги купят всичките или смятат да ги купят и им трябват още?Дали търгът ще бъде успешен и каква ще е крайната цена?
Аз мисля,че ще е успешен,а ценета ще е около 1,35-1,4.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеUp up до 5 лева
Гледате ли, гледате ли западните пазари, хаха парцалчета? Объркали сте рейса,.....
Коментар
-
Не заспивай когато расте Химимпорт! Не заспивай , светът е за двама!
http://www.youtube.com/watch?v=EPkcw...27E5D8A64AEE28
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеЗащо ли има "балъци" да купуват на 1,3 при условие,че има прадлагане на 700 000 на 1,27?Защото нямат сили да ги купят всичките или смятат да ги купят и им трябват още?Дали търгът ще бъде успешен и каква ще е крайната цена?
Аз мисля,че ще е успешен,а ценета ще е около 1,35-1,4.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЛюбопитно ми е дали сега някой ще купи държавния пакет... Джими Роджърс може би???
Last edited by brokerandtrader; 21.01.2013, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЛюбопитно ми е дали сега някой ще купи държавния пакет... Джими Роджърс може би???
А пък и след това с Доган, агента на Дс.
Резултата ще е следния:Посланикът на Ирландия: Липсата на сигурност в БГ отблъсква инвеститорите/Last edited by X_Y; 21.01.2013, 15:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнениеОпа какво стана с този "гьол".А със кухите активи, там как ще ги оправим някога. хахаха
А какво да кажем за най новият слят Енрон(ЗХБГ) на БФБ.ахяхях
А ами какво да кажем за срещата на Химимпорт със дребните акционери????????? хяхяхя
Ами проговарянето на г-н Керкенезов в този форум ахяххяхяхя
Това е пълна пародия.
И разбира ли каква история си е създал този холдинг със тръгване от 2.40 лв до 22 лв и слизане до 0.65 ст. И цените под номинал на банката му е вече колко години?
Това са показатели.Освен да си сменят името , статуса винаги ще е "junk".
Има си едни мениджъри със едни отделни милиони и се сключват сделките преди или около номинал. Щото сега всички видяха "нагъзването" на излизащ голям. ХААХХА
То да не е да си играеш на капиталов пазар.Пародия пълна.
Коментар
Коментар