Ако са Артио, защо пак 3 млн. при положение, че имат поне два пъти повече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Така търгът ще е по-справедлив и интересен и няма да има предимство за големите играчи.Една оферта в последната минута и всички останали чакащи ще останат с празни ръце.Аз очаквам точно такова развитие-и точно този търг ще е катализатора за последващо движение-или ще надуе платната или ще счупи мачтата.Само не съм сигурен дали ще ги пускат на порции за всеки ден или ще може да се купи всичко наведнъж-това може и да промени моя сценарий.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТук,докато не мине търгът,едва ли ще има покачване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКолеги като гледам по тази позиция висшият пилотаж продължава с пълна сила. Скоро струва ми се, опитните авиатори ще наберат надморска височина.
Не е препоръка.
Коментар
-
От пакета от 704 276 акции на Химимпорт може да се купи и 1 акция, тоест минималната поръчка е за 1 акция, показва обявление на БФБ-София по повод 30-я Централизиран публичен търг. В предишни процедури пакетът беше неделим и трябваше да се купи от един купувач.
На него Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол ще предложи въпросните акции на Химимпорт АД при начална цена от 1,268 лв./бр. Търгът ще стартира на 30 януари и ще продължи до 11 февруари 2013 г.
Коментар
-
[QUOTE=ghettoff;1059374833]Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение
Странно правило. Аз като потенциален купувач бих чакал да ми ги предложат на левче преди да наддавам на 1,26.Last edited by brokerandtrader; 22.01.2013, 13:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениекато дойде време за продаване тия 700 000 ще са като капка в морето за пазара на 15лв и още ще искате ама следващата оферта продава ще е на 20лв ...като и там ще кълвете с кефLast edited by ghettoff; 22.01.2013, 12:48.
Коментар
-
[QUOTE=brokerandtrader;1059374726]Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСигурно. Как се продават после 700 000 акции на този пазар с печалба. Смееш ли да държиш не горещия картоф, а направо горещия огретен. Защото отново казвам, че добрият борсов играч първо трябва да се замисли кога и как ще излезе от играта преди това кога ще влезе. Търгът може би ще е неуспешен. Трябваше да си ги пробутат на левче при пазарна 1,30 и да са спокойни.[/QUOTE
По техните правила и ако няма търсене по средата на търга могат да го пуснат на левче
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТя държавата не е на зорThe best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Тя държавата не е на зорПървоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеМежду другото и аз не съм съгласен с тази цена, която искат в момента. Нали е търг? Да го пуснат на 1.10, за да се накачат потенциални купувачи и те ще вдигнат цената до 1.20 на колкото и ще бъдат продадена акциите. Така хем държавата доволна, хем купувача. Сега не се знае дали ще успеят да ги продадат...
Коментар
Коментар