IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако са Артио, защо пак 3 млн. при положение, че имат поне два пъти повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      3 мил. 6C4P - дали не са Артио ?
      Най-вероятно...

Коментар

• 3 мил. 6C4P - дали не са Артио ?
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Така търгът ще е по-справедлив и интересен и няма да има предимство за големите играчи.Една оферта в последната минута и всички останали чакащи ще останат с празни ръце.Аз очаквам точно такова развитие-и точно този търг ще е катализатора за последващо движение-или ще надуе платната или ще счупи мачтата.Само не съм сигурен дали ще ги пускат на порции за всеки ден или ще може да се купи всичко наведнъж-това може и да промени моя сценарий.

Коментар

• Не е вярно, че на предния търг пакетът е бил неделим - пак една акция е била пазарната партида.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Тук,докато не мине търгът,едва ли ще има покачване.
              Като гледам сериозните покупки на 1.275....., едва ли ще има и падане. Въобще скукаааа

Коментар

• Тук,докато не мине търгът,едва ли ще има покачване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Колеги като гледам по тази позиция висшият пилотаж продължава с пълна сила. Скоро струва ми се, опитните авиатори ще наберат надморска височина.
                  Не е препоръка.
                  Интересна аналогия с авиацията, която е част от групата.... Да видим кой ще подаде ветрилото....

Коментар

• Колеги като гледам по тази позиция висшият пилотаж продължава с пълна сила. Скоро струва ми се, опитните авиатори ще наберат надморска височина.
                    Не е препоръка.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• От пакета от 704 276 акции на Химимпорт може да се купи и 1 акция, тоест минималната поръчка е за 1 акция, показва обявление на БФБ-София по повод 30-я Централизиран публичен търг. В предишни процедури пакетът беше неделим и трябваше да се купи от един купувач.

На него Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол ще предложи въпросните акции на Химимпорт АД при начална цена от 1,268 лв./бр. Търгът ще стартира на 30 януари и ще продължи до 11 февруари 2013 г.

Коментар

• [QUOTE=ghettoff;1059374833]
                        Първоначално изпратено от brokerandtrader Разгледай мнение

Странно правило. Аз като потенциален купувач бих чакал да ми ги предложат на левче преди да наддавам на 1,26.
                        Правилата на АПСК са, че след като е минало половината от ЦПТ-то могат да свалят цената с 30%, но не по-малко от номинал... А началната цена я определят като гледат някаква средна за последните незнам колко дни.....
                        Last edited by brokerandtrader; 22.01.2013, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                          като дойде време за продаване тия 700 000 ще са като капка в морето за пазара на 15лв и още ще искате ама следващата оферта продава ще е на 20лв ...като и там ще кълвете с кеф
                          Така, така. 100 лв. направо. А иначе, че 700 000 ще са капка в морето имаш право. Случи ли се чудото тази кухина да започне да се надува, то със сигурност ще станем свидетели на няколко увеличения на капитала. Акции да искаш
                          Last edited by ghettoff; 22.01.2013, 12:48.

Коментар

• [QUOTE=brokerandtrader;1059374726]
                            Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Сигурно. Как се продават после 700 000 акции на този пазар с печалба. Смееш ли да държиш не горещия картоф, а направо горещия огретен. Защото отново казвам, че добрият борсов играч първо трябва да се замисли кога и как ще излезе от играта преди това кога ще влезе. Търгът може би ще е неуспешен. Трябваше да си ги пробутат на левче при пазарна 1,30 и да са спокойни.[/QUOTE

По техните правила и ако няма търсене по средата на търга могат да го пуснат на левче
                            Странно правило. Аз като потенциален купувач бих чакал да ми ги предложат на левче преди да наддавам на 1,26.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              Тя държавата не е на зор
                              прав си, какво го интересува някой путьо на държ. заплата ще бъдат ли продадени тия акции или не... Само че така ни спират нашия кеф. Сега ще седи на 1.27 акцията докато не бъдат продадени или не свърши търга ...
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

• Тя държавата не е на зор
                                Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                Между другото и аз не съм съгласен с тази цена, която искат в момента. Нали е търг? Да го пуснат на 1.10, за да се накачат потенциални купувачи и те ще вдигнат цената до 1.20 на колкото и ще бъдат продадена акциите. Така хем държавата доволна, хем купувача. Сега не се знае дали ще успеят да ги продадат...

Коментар

Working...
                                X