IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергони АД (2EL/2EL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Като достигне 1 стотинка ще си купя.
    Аз и на 2ст. ще съм доволен а преди 5 дни е била 49ст. Тук цената с умисъл се сваля, с Енемона нещо са се сдушвали, а и някакви руснаци са влезли през ноевмври 2012-та "Руска компания придобива съществен дял от капитала на дружеството на цена 40 пъти под пазарната" http://www.capital.bg/biznes/kompani...ia_v_energoni/

Коментар

• Като достигне 1 стотинка ще си купя.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Цената е много апетитна

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
          Това е точния въпрос: какво се търгува тука?
          Не само точен, но и риторичен!

Коментар

• търгуват се гръцки тарикатлъци, пък те са най- сладки и там парички винаги има

Коментар

• Това е точния въпрос: какво се търгува тука?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Активната търговия явно те е подбудила.
                Какво търгуваме тук??

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Точно така

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Гледам че няма тема за това дружество та реших да създам

Коментар

• Енергони АД (2EL/2EL)

Гледам че няма тема за това дружество та реших да създам

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                        Тук нещата отиват към едни отдавна разбрани и справедливи стойности - 0.00 лева! Някой дали се е навил да им ИП-ейства за увеличаването на "капитала", който и сега им е голям, според мен?!?

На никого не препоръчам нищо!
                        Оферти купува - 9 нива за 157000 бр. Средна цена 0.008 лв.

Коментар

• Тук нещата отиват към едни отдавна разбрани и справедливи стойности - 0.00 лева! Някой дали се е навил да им ИП-ейства за увеличаването на "капитала", който и сега им е голям, според мен?!?

На никого не препоръчам нищо!

Коментар

• Според мен Ники Василев трябва да се нагърби с тази задача
                            той има опит и авторитет за губене няма
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Търговец - въпросът е - Кой посредник ще оцени репутацията си по-малко от таксата за лансиране на проспекта.
                              Това и аз се питам, между редовете?! Лично не очаквам да се отзове такъв, но ще видим, все пак?!
                              Last edited by THE TRADER; 05.09.2012, 11:38.

Коментар

• Търговец - въпросът е - Кой посредник ще оцени репутацията си по-малко от таксата за лансиране на проспекта.
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X